Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kaymakam Çalık’tan Vergi Haftası Ziyareti

Kaymakam Çalık, 27 Şubat-5 Mart 2017 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan 28. Vergi Haftası kapsamında Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktarı ve çalışanlarını ziyaret etti.

Kadın Meclisinden Faruk Kaya’ya Ziyaret

Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı ve yönetimi; görevine yeni atanan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti.

İstiklal Marşının Kabulü Programına Yoğun İlgi

İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde etkinlik düzenlendi.

“KUŞ” ADLI TİYATRO GÖSTERİMİ SALI GÜNÜ SERGİLENECEK…

Üretim Sanat Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonu oyunu “KUŞ” adlı tiyatro oyunu ile yoluna devam ediyor. Oyun 14 Mart Salı günü Saliha Sultan Paspatur şubesinde 3. Katta sergilenecek. Oyun bilet – rezervasyon için 0535 204 57 39 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Umke Ekiplerine Dağcılık Eğitimi

Muğla’nın Fethiye ilçesin ’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’ne (UMKE) dağlık alanlarda kurtarma çalışması yapabilmesi için eğitim veriliyor.

Kadın Meclisi Yapalıal’ı Ziyaret Etti

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ve kadın meclisi üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti’ den MHP’ye Referandum Ziyareti

Ak parti Fethiye İlçe yönetimi MHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kalabalık bir grup ile ziyareti gerçekleştiren Ak parti Fethiye ilçe başkanı Diş hekimi Kadir Sarıhan’a; Ak parti Fethiye Kadın Kolları başkanı Hilal Günay ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Skywalk Fethiye Fetex’de Yerini Aldı

Fethiye Turizm Fuarı, 8 Mart 2017 tarihinde saat 14.00’da yapılan törenle açıldı. Fethiye turizmin 12 aya yayılmasında önemli bir adım olan SKYWALK Fethiye marka adını alan Babadağ Teleferik Projesi de FETEX’de yerini aldı. Stant tasarımı ile göz dolduran SYKWALK Fethiye, katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

Geleceğin Tenis Sporcuları Başarılarını Kutladılar

Çalış’ ta 12 yıldır tenis sporunda başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü bir başarıya daha imza attı.

Üniversiteye Dönüşümü İçin Başvurulacak

Mart ayı olağan toplantısını yapan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de açılan 3 fakültenin üniversiteye dönüşmesi için Ankara’ya talepte bulunacak.

Başarılı İşkadınları Ödüllendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, bu 8 Martta da kadınları unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle başarılı işkadınlarını ödüllendiren FTSO Yönetimi, şehit annelerini de ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Bayan Üyelere 8 Mart’a Özel Hediye

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üyelerine çiçek dağıttı.

Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş Boğaziçi mahallesinde evi yanan aileyi ziyaret etti.

Fetex 2017 Turizm Fuarı 7. Kez Kapılarını Açtı

Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 80 katılımcı firma ile kapılarını altıncı kez Fethiye’de açtı. FETEX 2017, yaşanan terör olayları ve turizmle ilgili olumsuz gelişmeler nedeniyle sönük geçti.

Kadınlara Keşkek Günü Etkinliği

Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile keşkek günü etkinliği düzenledi. Çalış Kerimoğlu İsmail Yörük Çadırlarında düzenlenen keşkek gününde kadınların kıymeti bir kez daha dile getirildi.

Ata’nın Huzurundalar

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi, Türk Kadınlar Birliği, birçok STK temsilcisi ve üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Beşkaza Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne çelenk koydu. Bu güne özel Fethiye Belediyesi hoparlörlerinden tüm ilçeye, Neşat Ertaş’ın ‘iki büyük nimetim var’ ile Tanju Okan’ın ‘Kadınım’ eserleri dinletildi.