Harun Reşit Yiğit, Haberleri

Harun Reşit Yiğit, Haberleri

Yiğit, ‘Ülkemizin Tanıtımı İçin Gerçekten Çok Önemli’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Yiğit Görevine Geri Döndü

Yerel seçimler için aday adaylığı döneminde Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Harun Reşit Yiğit, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Belediye başkan adayın belirlenmesinin ardından Yiğit görevine geri döndü.

Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizin Ve Muğla’mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Aday Adayı Yiğit, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bir yola çıktık. Bu yalnız değil, dostlarımızla birlikte yürüyeceğimiz bir yol. Aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Aday Adayı Yiğit, Partililer İle Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday adayı Yiğit, STK'ları ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. 

3’lü Masanın Konuğu Aday Adayı Yiğit Oldu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu.

Aday Adayı Yiğit, Başkan Hıra’yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra'ya ziyarette bulundu.

Aday adayı Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

100. Yıl koşusunu tamamlandı

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhuriyet’in 100. Yıl koşusu programında organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Yiğit, “Dünya’nın en büyük organizasyonlarından biri”

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Fethiye tanıtımı için çok önemli olduğunu belirtti.

“Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e yüzme yarışı yapılacak”

Eylül ayının sonunda başlayıp Ekim ayının ilk haftası boyunca devam edecek olan Fethiye Sporfest programında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e olan yüzme yarışına yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

Milli sporcular Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde milli sporcuları ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Uysal’a teşekkür hediyesi

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de düzenlenecek olan Uluslararası Fethiye Spor Festivali’ne katkılarından dolayı Türsab BTK Başkanı Özgen Uysal’a teşekkür hediyesi taktim etti.

OKÇULUK VE ATLETİZM KURSLARI AÇILDI

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne “Okçuluk” ve “Atletizim” antrenörleri geldi. Fethiye’nin sporda her geçen gün daha çok yol aldığını belirten Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Çocuklarımızı ve sporcularımızı okçuluk, atletizm ve diğer branşlarda kurslarımıza bekliyorum” dedi. 

Başkan Çıralı’ya Spora Yaptığı Katkılardan Dolayı Plaket Verildi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, kuruma ve ilçe sporuna yaptığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür plaketi verdi.

YUSUF YİĞİT İÇİN YEMEKLİ MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıllarda vefat eden Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen eski Belediye Başkanı Yusuf Yiğit için düzenlenen yemekli mevlit programına katıldı.

Minik güreşçiler madalya ile döndü

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Güreş Takımı U13 Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Madalya İle Döndü.

Genç Judocular yarıştı

Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda 9 ilden 176 sporcunun katılımı ile Judo Bölge Grup Birinciliği karşılaşmaları yapıldı.Yapılan karşılaşmaların ardından dereceye giren sporcuların madalyaları verildi.

Karaca’ya Forma Hediye Ettiler

Karaçulhaspor Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Dalca beraberinde CHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muharrem Akalın ve yönetimiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette bulundu. Aynı zamanda Fethiye İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Sporfest’e katkılarından dolayı Karaca’ya plaket ve forma hediye etti.

Uluslararası Fethiye Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ana sponsorluğunu Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin üstlendiği Uluslararası Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor. 1-4 Ekim Tarihleri arasında gerçekleştirilen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Spor Festivali’ne 14 ülkeden 203 ü yabancı olmak üzere 1223 sporcu ve aileleri katıldı.

Müdür Yiğit, “Herkese sporu sevdireceğiz”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ Fethiye’de renkli görüntülerle başladı.

350 Dansçı Hünerlerini Sergiledi

Fethiye'de bu yıl ikincisi düzenlenen '2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali” kapsamında 5 ülkeden 350 dansçı sahnede hünerlerini sergilediler. İzleyiciler tarafından dans gruplarının hünerleri ilgiyle izlenirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Festivali önümüzdeki günlerde daha geniş ve daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Müdür Yiğit, “Tüm halkımızı festivalimize davet ediyorum”

Uluslararası Fethiye 2. Spor festivali 1-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin ana sponsorluğunu Lokman Hekim Fethiye Esnaf Hastanesinin üstlendiği öğrenilirken festivalde 5 branşta değişik ülkelerden bin 300’E Yakın sporcu ve yöneticinin katılması bekleniyor.

Uluslararası Fethiye 2. Spor festivali 1-4 Ekim tarihte

Uluslararası Fethiye 2. Spor festivali 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivale Lokman Hekim Fethiye Esnaf Hastanesinin sponsor olduğu öğrenilirken festivalde 5 branşta değişik ülkelerden bin 500 e yakın sporcu ve yöneticinin katılması bekleniyor. Uluslar arası Fethiye spor festivali Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizesinde yapılacak. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı ziyaret ederek Uluslar arası Fethiye 2. Spor festivali hakkında bilgiler aktardı.

Sağlık çalışanları uçarak moral depoladı

Fethiye'de Kaymakamlık öncülüğünde Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi tarafından ilçedeki sağlık çalışanlarına adrenalin yaşatıldı. Babadağ Teleferik ile bin 700 metreye çıkan filyasyon ekibi çalışanları, buradan Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi'nin tecrübeli pilotlarıyla Ölüdeniz Belcekız’a uçuş gerçekleştirdiler. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarına karşı bir nebze de olsa, sıkıntılı hayatlarından kurtarıp Ölüdeniz ’in güzelliğine getirdik. Yamaç paraşütü ile moral depolamaları için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Küçükbakırcı, Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlıyoruz

56. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. etabı için Fethiye’ye gelen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, “bu organizasyonları, bu bölgede yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tüm dünyaya sergileyeceğiz” dedi. 

Bisiklet Turu Güvenlik Toplantısı yapıldı 

56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Güvenlik toplantısı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında gerçekleştirildi.