Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Benzin ve otogaza büyük zam

Akaryakıta zam yağmuru sürüyor. Son olarak benzine 2,18 TL, Otogaza (LPG) ise 55 kuruş zam geldi.

'Toprağın sözü' satışta

Kaligrafi tekniği ile yazılan Toprağın Sözü adlı çocuk kitabının imza günü, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla yapıldı.

Çiftçilere ücretsiz saman balyası dağıtıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Milas ve Ula'dan sonra Yatağan'da da saman balyası dağıttı.

Artvin’den Hatay’a kadar deniz suları analiz edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan ve tüm dünyaya örnek teşkil eden 'Sıfır Atık' projesi çerçevesinde 'Geleceğe yelken açıyoruz' ekibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde Türkiye'nin tüm kıyılarından alınan su numuneleri analiz için MSKÜ Su Ürünleri Fakültesi hocalarına teslim edildi.

Fethiye’de çocuk işçiliğini önlemeye yönelik denetim yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sokakta risk altındaki çocuk ve ailelerine uygun sosyal hizmet modellerine yönlendirilmesi amacıyla denetim yapıldı.

Ekolojik Farkındalık Ve İklim Değişimi Çalıştayı

Fethiye Kent Konseyi Ekoloji Meclisi tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Ekolojik Farkındalık Ve İklim Değişimi Çalıştayı yapıldı.

Kades Bilgilendirme Standı Kuruldu

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce kadına şiddeti önleme ile ilgili KADES bilgilendirme standı kuruldu.

Marmaris Belediyesi merkeze uzak mahallerde yol çalışmalarını sürdürüyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkezde olduğu gibi uzak mahallelerde de yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Müdürlük 2 ay içerisinde yaklaşık 4 bin metre uzunluğunda parke yol yaptı.

Tuna Ailesinin Acı Günü

Rafet Restoran sahibi aynı zamanda yıllarca Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yapmış olan Rafet Tuna hayatını kaybetti.

Özel Öğrenciler İçin Kermes

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul bünyesinde yer alan Özel Eğitim Sınıfı yararına düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Kermesten elde edilen gelir okulun özel öğrencilerden oluşan Özel Eğitim Sınıfı’nın giderleri için harcanacak.

Muğla’da Babasının Bayrağını Taşıyan 63 Kadının Başarı Hikayesi Törenle Tanıtıldı

Muğla’da işini babasından devralarak sürdüren 63 kadının başarı hikâyesinin kitap, film ve sanal ortamda anlatıldığı ‘Babalar ve Kızları’ projesi görkemli bir törenle tanıtıldı. Muğla Odaları ve Borsası’nının desteğiyle TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 2020 yılında başlatılan projenin tanıtım gecesine Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) ilk kadın başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ onur konuğu olarak katıldı. Törende projede yer alan kadın girişimcilere ve destekçilerine belge ve kitap takdim edildi. Projeye Fethiye ve Seydikemer’den katılan kadın girişimcilere belge ve kitapları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından verildi.

Hayvan Hakları Komisyon Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşcu başkanlığında, hayvan hakları komisyon toplantısı yapıldı.

Başkan Aras, Turgutreis’te halkla buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, halk buluşmalarına Bitez ve Müsgebi-Yahşi'den sonra Turgutreis'te devam etti.

Ortaca’da 8 muhtar derneklerinden ayrıldığını açıkladı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 8 muhtar, yaptıkları basın açıklaması ile Ortaca Muhtarlar ve Azalar Derneğinden ayrıldıklarını açıkladı.

Pazarda Üretici Denetimi

Fethiye Ziraat Odası Başkanlığı ve Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri Cuma günleri kurulan Üretici Pazarı’nda denetim yaptılar. Denetimlerde pazarda satış yapan üreticilere çeşitli bilgiler aktarılırken aynı zamanda satış yapanların gerçek üretici olup olmadığı denetlendi.

Menteşe’de atıklar tek merkezde toplanıyor

Menteşe ilçesindeki atıkların toplandığı 2 Bin 500 metrekare alana kurulu tesiste cam, metal, ahşap, elektronik başta olmak üzere lastik ve civa içeren 15 tür farklı atık bertaraf edilmeye gönderilmeden önce depolanabiliyor.

Dünya Çevre Günü’nde 25 dalgıçla deniz dibi temizliği yapıldı

Bodrum Belediyesinin organizasyonuyla ilçede 5 Haziran Dünya Çevre Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik kapsamında 25 dalgıçla deniz dibi temizliği yapıldı.

Kıvrak Motor’dan Gaziler Derneği’ne Elektrikli Motosiklet

Honda Bayisi Nuri Kıvrak tarafından Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kamu kurum ve kuruluşlarında dernek işlerinin halledilebilmesi için kullanılmak üzere elektrikli motosiklet bağışı yapıldı. Bağışlanan motosiklet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı törenle derneğe teslim edildi.

Başkan Otgöz, Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini Ziyaret Etti

Seydikemer Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında açılan “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini” ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bugün baktığımız zaman Türkiye çok ileriye gitti. Ege Denizinde tatbikat oldu. Hedefler tek tek vuruldu. Yunanistan orada yine kuduruyor ama onun cevabını da inşallah en kısa zamanda alacak” ifadelerini kullandı.

Toplam 14657 haber.