Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

İş dünyasının duayen ismi Uğur Terzioğlu hayatını kaybetti

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD Council) Kurucusu ve Onursal Başkanı, Türk iş dünyasının duayen ismi Uğur Terzioğlu vefat etti.

Geri Dönüşüm tesisiyle 7 Milyon 932 Bin TL tasarruf

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin çevreci yatırımlarından mobil konkasör şantiyesinde 2018 yılından bu yana yaklaşık 259 bin ton hafriyat toprağı ve inşaat atığını bertaraf ederken, bu atıklardan 161 bin 923 bin metreküp malzeme üretti.

Bozdurmaya gelen memnun, almaya gelen üzgün

Haftayı yükselişle tamamlayan altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. 1000 lira bandını aşan altın ve 17 lirayı geçen dolar her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

60 yaşından sonra Fethiye Müftülüğü’nde Kur’an öğrendi

Fethiye Müftülüğü’nde 3 haftadır Kur'an kursuna devam eden 61 yaşındaki Meral Özden, azmi sayesinde Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi.

Tüp fiyatları uçtu

Üst üste gelen zamlardan tüp de nasibini aldı. Ev tipi tüp fiyatları, piknik tip tüp fiyatları aldı başını gitti. Ev tipi tüp fiyatı 300 lirayı geçti.

Afad mesajı korkuttu

AFAD tarafından Pazar günü cep telefonlarına siren sesi ile beraber gönderilen mesaj merak konusu oldu.

Köyceğiz’de imeceyle okulun meyve bahçesinin sulama sorunu çözüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Hamitköy Nusret Akbaş Ortaokulu meyve bahçesinin sulama sorunu hafta sonu yapılan çalışmalarla çözüldü.

Gökova Körfezi’nde yunuslardan görsel şölen

Mavi yolculuğun en önemli noktalarından dünyaca ünlü Gökova Körfezi'nde son aylarda sıkça görülen yunuslar vatandaşların da ilgisini çekiyor.

Marmarisli vatandaşlar yanan tepeye Türk Bayrağı dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar kendi imkanları ile bayrak, demir ve malzeme alarak 600 metre yüksekliğindeki tepeye Türk Bayrağı dikti.

Yağışlar Geliyor

Yaz ayına girilmesiyle birlikte sıcak hava etkisini arttırmaya başladı. Haftalardır etkili olan güneşli hava, hafta sonundan itibaren yerini yağışa bırakacak.

Hayvan sever Muhtar leylek yuvalarını temizletti

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin fotoğraf çekmek için geldiği Ula'nın Akçapınar Mahallesindeki Leylekler, yuvalarına taşıdıkları ip ve benzeri balık ağları yavruların ölümüne neden oluyor.

Okçular İlkokuluna çok amaçlı salon

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Okçular İlkokulu Çok Amaçlı Salonunun açılışı yapıldı.

Kültür sanat muhabirleri Dalyan’da bir araya geldi

Ortaca Belediyesinin ev sahipliği yaptığı geleneksel Medya, Kültür, Sanat ve Turizm Buluşmaları çerçevesinde Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan kültür sanat muhabirleri Ortaca Dalyan'da bir araya geldi.

Ortaca’da narenciyede hedef maksimum verim ve sıfır hastalık

Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz bölgesindeki üreticiler için yemekli toplantı düzenlendi, toplantıda gübre ve ilaç firması yetkilileri çiftçilere bilgilendirmede bulundu.

Marmaris’te şiddetli fırtına tekneleri karaya attı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli rüzgar alargada duran tekneleri karaya attı.

Milas’ta denizden çıkanlar şaşırttı

Muğla'nın Milas ilçesinde Dünya Çevre Günü dolayısıyla deniz dibi temizliği yapıldı. Dalgıçlar yaklaşık bir saat içerisinde deniz dibinden çoğunluğu içecek şişesi olmak üzere araba lastiği, demir parçaları battaniye çıkardı.

Teknecileri fırtına beklentisi bile durduramadı

Meteoroloji’den yapılan uyarılara göre bölge genelinde fırtına olması tahmin ediliyor. Fırtına beklentisinin ardından bazı tekne esnafları tura çıkmazken, kimileri de fırtınayı umursamayıp turlarına devam etti.

34. Muğla Odaları ve Borsası Müşterek toplantısı FTSO ev sahipliğinde yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), ev sahipliğinde yapılan 34'üncü Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısı, Fethiye’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Muğla, eğitim ve tatbikatlarla afetlere hazırlanıyor

Muğla İl Risk Azaltma Planı ve Türkiye Afet Müdahale planı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın 2022 yılının Afet Tatbikat yılı ilan etmesi nedeniyle Muğla; afet farkındalık eğitimleri ve tatbikatları ile afetlere hazırlanıyor.

Toplam 14657 haber.