Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye Körfezi, Göcek/Dalaman koylarının korunması ve yönetimi Çalıştayı başladı

Dünyaca ünlü Göcek koylarının korunması ve yönetilmesine ilişkin çözüm modeli oluşturmak amacıyla Göcek’te düzenlenen ‘Fethiye Körfezi, Göcek/Dalaman Koylarının Korunması ve Yönetimi Çalıştayı’ açılış töreni ve koylarda inceleme gezisi ile başladı.

Basın Kanunu'ndaki değişiklikler neler getiriyor?

Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'na geliyor. internet haber siteleri, "Süreli Yayın" kabul edilecek ve birçok konuda alınan kararlarla çalışanların hakları güvence altına alınacak.

Buğday alımı başladı

Seydikemer’de Toprak Mahsulleri Ofisi buğday alımlarına başladı. Çiftçiler ise bereketli bir yıl olmasını dilediler.

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.

Seydikemer’de sel felaketinin yaraları sarılıyor

Seydikemer’in Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallelerinde medyada gelen şiddetli yağış sonrası yaşanan sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, zarar gören mahalleleri ziyaret ederek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatıyla yaraların sarılacağını ifade etti.

Datça’da işletmeler kurallar konusunda bilgilendirildi

Muğla'nın Datça ilçesinde 49 işletme temsilcileri ile yapılan toplantılarda polis tarafından uyulması gereken kurallar aktarılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Otgöz’den Babalar Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karşılıksız sevginin ve fedakarlığın timsali olan babaların her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Başkan Otgöz, babasız büyümek zorunda kalan yetimlere de sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Başkan Karaca’ya Engelli Dostu Ödülü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği kuruluşunun 62. Yılı olması nedeniyle İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Tersane Sorunu Devam Ediyor

Fethiye’de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor. Turizm sezonunun açılmasının ardından yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Gaziler Derneği’nden Emrah Doğu’ya Plaket

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından İş İnsanı Emrah Doğu’ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Babalar Gününü Kutladılar

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

FTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Haziran Ayı olağan meclis toplantısında, meclis üyelerine, Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Sığırcılığı Organize Sanayi Bölgesi ve 34. Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısı ile ilgili detaylı bilgi aktarıldı.

Köyceğiz’de turnuvaya katılan öğretmenlere kahvaltı düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Bahar Voleybol Turnuvasına katılan öğretmenler kahvaltıda buluştu.

Süleyman Demirel Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, vefatının 7'nci yılında Demokrat Parti tarafından Yeni Cami’de lokma hayrı ile anıldı.

Üniversite Hayali İçin Sınava Girecekler

Tüm okul hayatları boyunca iyi bir üniversite okuyabilmek adına çalışan ve eğitim öğretim gren öğrenciler için Yükseköğretim Kurumları Sınavı geldi çattı. 18 Haziran Cumartesi(Yarın) günü Saat 10’da TYT sınavı, 19 Haziran Pazar günü saat 10’da AYT ve 15.30’da YDT sınavları yapılacak.

‘Ocak Belgeseli’ İlgiyle İzlendi

‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi’nin ardından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde de yayınlandı.

Köyceğiz’de ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz'ün ev sahipliğinde müftüler toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla’da yaz yağmuru su birikintisine sebep oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde sağanak yağış bazı yollarda sürücülere zor anlar yaşattı. Muğla-Aydın karayolu Menteşe Kooperatifi önündeki akıllı kavşakta biriken su birikintisi sonrası sürücüler karayolunda ilerlemekte zorluk çekti.

Seydikemer Belediyesi Hizmet Kalitesini Arttırıyor

Seydikemer Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ile sürdürdüğü eğitim seminerleriyle personel hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 14657 haber.