Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Gürün'den Başkan Oktay'a eleştiri tepkisi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş” sözüne ulusal bir kanalda canlı yayında “Birbirimizde eksik bulduğumuz şeyleri söylemenin yangınları sürdürmekte bir katkısı yok” şeklinde Başkan Oktay’ı eleştiren bir açıklama yapması şaşırttı.

Pazarda uygun fiyatlar dikkat çekti

Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte topraktaki verimlilik arttı. Verimliliğin artmasıyla birlikte de ürünler bollaştı. Bu durum da meyve sebze fiyatlarını yüzde 50'ye kadar düşürdü.

Milas - Bodrum Havalimanı’nda devir teslim yapıldı

Milas-Bodrum Havalimanı'na Başmüdür olarak atanan Yücel Karadavut görevine başladı. Erzurum'a ataması yapılan Necati Algül ise görevini Karadavut'a teslim ederken, personelle de vedalaştı.

Amiral Turgut Reis doğduğu topraklarda anıldı

Amiral Turgut Reis, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen törenle doğduğu topraklarda anıldı.

Ralli tutkusu askerde de devam ediyor

Genç rallici Azizhan Kaya otomobil sporlarına olan tutkusu, askerde olmasına rağmen komutanlarının desteği ile devam ediyor.

Akaryakıt indirimi memnun etmedi

Brent petrol fiyatlarında yaşanan değişkenlik sonrası fiyatların aşağı doğru yönelmesi sonucunda benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim gelirken motorin ve LPG fiyatlarında değişiklik olmadı.

İtfaiyecilerden kaplumbağaya can suyu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Salı günü başlayan orman yangınının kontrol altına alınması için tüm kurumlar canla başla çalışırken, ormanlık alanda yaşam mücadelesi veren canlılar da unutulmuyor.

Başkan Otgöz'den SGK İlçe Müdürü Tosun'a teşekkür plaketi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Sosyal Güvenlik Merkezi İlçe Müdürlüğünden Konya’nın Yunak İlçesine atanan Durdu Tosun’a teşekkür plaketi teslim etti.

Muğla denizlerinde fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bodrum-Fethiye arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Yangının büyüklüğü gözler önüne serildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangının ilk başladığı bölge ve yanan ormanlık alanlar havadan böyle görüntülendi.

Kurbanlık fiyatları

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık fiyatlarını değerlendirdiği görüntülü açıklamasında “bu yıl kesilecek kurbanlık sayısında geçen yıllara göre en az yüzde 25 oranında azalma olacağını öngörüyoruz” dedi.

Başkan Demir: Ormanlar da geleceğimiz de kaderine terk ediliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Marmaris'te dört bölgede art arda çıkan orman yangınlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Demir:" Anlaşılan o ki iktidar geçen sene yaşanan olaylardan ders çıkartmamış" dedi.

Başkan Yellice; ‘’Ormanlar bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır’’

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, ormanları korumanın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Traktör üstünde yangın nöbeti tutuyorlar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınında Hisarönü Mahallesi’nin gençleri, alevlerin evlerine sıçramaması için traktör üstünde yangın nöbeti tutuyor.

Bir parça kilim ve battaniye üzerinde dinlendiler

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki devam eden yangın bölgesinde gece gündüz demeden mücadeleye devam eden isimsiz kahramanlar fırsat bulduklarında yorulan bedenlerini, kimi zaman toprak üzerindeki bir kilimde, camide, kimi zaman ise arabada dinlendirip mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor.

Köyceğiz’de bulunan en büyük Manolya ağacı çiçek açtı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Türkiye'de bilinen en büyük 4 manolya ağacından birisi olma özelliği gösteren ağaç çiçek açtı.

Onlar yangının gönüllü kahramanları: Toprak üzerinde dinlenip söndürme çalışmalarına katılıyorlar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan gönüllü kahramanlar, yerde yatıp dinlendikten sonra söndürme çalışmalarına devam ediyorlar.

Kardeşlik Projesi “Anadoluyuz Biz” Tekrar Muğla’da

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonda Şubat ayından itibaren Konya ve Karaman’dan gelen üçüncü kafile Muğla gezisini tamamladı.

Karaca, AKUT ile görüştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AKUT Fethiye ekibiyle görüşmelerde bulundu. Marmaris yangınına destek verilmesi ve doğal afetle mücadele konusunda toplantı gerçekleştirildi.

Toplam 14648 haber.