Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Seydikemer Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile birlikte Kurban Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Kurbanlıklar görücüye çıktı

Kurban Bayramı arifesine girdik. Kurban Bayramı'nda kurbanlık kesmek isteyenler kurban pazarını ziyaret ederek keselerine uygun kurbanlık arıyorlar.

MEZARLIKLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Kurban Bayramı nedeni ilke arife gününden itibaren mezarlıklarda dua etmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğunluk oluşacağı tahmin ediliyor.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

Protokol gazilerle bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

Karaca, personeliyle bayramlaştı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personelini ziyaret ederek, bayramlaştı.

Dont Mahallesi’nde asfalt hazırlığı sürüyor

Seydikemer’in ismiyle ünlü mahallesi Dont Mahallesinde asfalt hazırlığı sürüyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz kış demeden rahat ve güvenle kullanabilecekleri yol yapımı için mesai kavramı gözetmeden çalışıyor.

Halk plajlarında bakım ve tamirat çalışmaları başlatıldı

Bodrum Belediyesi, Bodrum halkına ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum’da kurban kesim yerleri bayrama hazır

Bodrum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların sağlıklı, hijyenik ve modern bir şekilde kurban kesimi gerçekleştirebilmesi için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Fatma Girik'in mirasında hukuk mücadelesi

Merhum sanatçı Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’in avukatları Sabit Emekdar ve Eylem Pektaş, vasiyetnamenin iptaline ilişkin dava açan Günay Girik’in iddialarının asılsız olduğunu belirterek, “Bugüne kadar Fatma Ahu Turanlı’ya karşı atılan iftiralar ve yaşanan bu itibar suikastının de ayrıca yargıya taşınarak hesabının sorulacağının da bilinmesini istiyoruz” dediler.

Köyceğiz’de Alan Camii temeli dualarla atıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Sazak Mahallesi Alan Camii inşaatı için temel atma töreni düzenlendi.

Marmaris’te yanan alanlarda temizlik yapıldı

Marmaris Doğa Gönüllüleri ve Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Haziran ayının son haftası alevlere teslim olan Hisarönü Mahallesi'ne bağlı Bördübet Mevki ve Değirmenyanı'nda ortaklaşa temizlik çalışması yapıldı.

Köyceğiz’de Şehit ve Gazi Ailelerine bayram ziyareti yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit ve Gazi ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Marmaris zabıtası denetimde

Marmaris Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatlı, şekerleme imalatı ve satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Hayvan satış ve kesim yerleri bayrama hazır

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tüm ilçelerde Kurban Bayramı öncesi başlayan hayvan kesim ve satış yerlerinde denetimlere devam ediyor. Kurban Bayramı boyunca da devam edecek denetimlerle insan sağlığı korunarak hayvan refahı gözetilecek.

Fethiye’de Bayram Tatili Tedbirleri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Kurban Bayramı tatili için Fethiye’de alınacak önlemler konuşuldu. Özellikle Ölüdeniz Mahallesi ve Fethiye ilçe merkezinde trafik yoğunluğunu azaltacak önerilerin detaylı şekilde ele alındığı toplantıda, tatilcilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda tatillerini geçirebilmesi için bir dizi önlem alınması kararlaştırıldı.

Karaca’ya sürpriz doğum günü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı. Belediye binasında yapılan kutlamada, Karaca personellerin alkışları arasında salona girdi.

Köyceğiz’de Örnek Köy Projesi çalışmaları başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Valiliğin desteğiyle, Köyceğiz Otmanlar Mahallesi'nde Örnek Köy Projesi çalışmalarına başlanırken, yetkililer tarafından incelemelerde bulunuldu.

Atatürk caddesi trafiğe açıldı

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

Toplam 14723 haber.