Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Aşırı kalabalık esnafın yüzünü güldürmeye yetmedi

Dünya’nın en güzel tatil yerlerinden biri olan Ölüdeniz ’de 9 günlük bayram tatilinin 2. gününde yerli ve yabancı turistler ile doldu taştı. Çok kalabalık olmasına rağmen Ölüdeniz çarşısı esnafı kalabalığın işlerine yeterince yansımadığını ifade etti.

Başkan Oktay, bayramın ikinci gününde de sahalarda

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bayram ziyaretlerine devam ediyor. Oktay, bayramın ikinci gününde merkeze uzak mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ölüdeniz yolunda trafik tıkandı, plajlar doldu

Kurban Bayramı tatilini ilçede geçirmek isteyenler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Club Med 2’yi Kaymakam Balcı karşıladı

Uzun bir aradan sonra Fethiye’ye ilk defa gelen kruvaze tipi Club Med 2 isimli tekneyi Fethiye Kaymakamı Alper Balcı karşıladı. Polis Botu ile gemiye giden Kaymakam Balcı geminin yolcularına ve mürettebatına hoş geldiniz dedi.

Beklenen yoğunluk olmadı

4 günlük Kurban Bayramı tatilinin alınan bakanlar kurulu kararı ile dokuz güne çıkarılmasından sonra yerli turist anlamında büyük bir beklentiye Fethiyeli, esnaflar hayal kırıklığına uğradılar.

Marmaris Belediyesi, Çetibeli’nde çöp poşeti dağıttı

Marmaris'te bayram yoğunluğu başlarken Marmaris Belediyesi de çevreye karşı duyarlılık oluşturmak için Çetibeli'nde tatilcilere içinde çöp poşeti bulunan torbalardan dağıttı. Kontrol Noktası'nı ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Oktay da tatilcilerden doğaya karşı duyarlı olunmasını rica etti.

Marmaris Belediyesi, kurban kesim alanlarında ikram noktası oluşturdu

Marmaris Belediyesi, kurban kesim alanlarında ikram noktaları kurdu. Makine Araç Parkı ve İçmeler'de kurulan kesim alanlarında vatandaşlara çeşitli ikramların sunulacağı alanlar 4 gün boyunca açık kalacak.

Bayramda Bodrum plajları doldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın ilk günü plajlar doldu. Yerli ve yabancı turistler denizin tadını doyasıya çıkardı.

Fatih Çoban’dan bayram kutlaması

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında “Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Muğla’da “şeker” tadında trafik uygulaması

Muğla'da bayramın 1. gününde denetimlerine devam eden trafik ekipleri, sürücülere trafik kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalarda bulunurken, minik yolculara da çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’da partililerle bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı çıkışında partililerle bayramlaştı.

Fethiye'de bayram nedeniyle denetimler arttı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla oluşabilecek yoğunluğa karşı polis ekipleri, denetim yaptı.

Seydikemer Jandarmadan kolonya ve çikolatalı bayram uygulaması

Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol uygulamasında durdurdukları araçlarda bulunan kişilerin Kurban Bayramı’nı kolonya ve çikolata ikram ederek kutladı.

Muğla’da bayramlaşma programı düzenlendi

Kurban Bayramı nedeniyle Muğla Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Menteşe Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

Köyceğiz’de protokol bayramlaştı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Öğretmen Evi bahçesinde protokol Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.

Bayramda otopark sorununa çözüm

9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinde Fethiye şehir merkezindeki trafik ve otopark yoğunluğunun azaltılması için Fethiye Kaymakamlığı tarafından alınan karar ile okul bahçeleri ve Kaymakamlık Binası’nın otoparkı halka açıldı.

Akaryakıta indirim geldi

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturmuştu. 8 Temmuz itibarı ile yapılan indirim pompa fiyatlarına yansıdı.

Köyceğiz’de bileme ustaları fazla mesai yapıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bıçak bileme ustaları Kurban Bayramı öncesi fazla mesai yapıyor.

Seydikemer’de bayramlaşma programı düzenlendi

Seydikemer’de Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti. Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bayram tebriklerini kabul etti.

Toplam 14723 haber.