Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Demokrat Parti Köyceğiz'de Köylü güven tazeledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Demokrat Parti İlçe Kongresinde Mehmet Köylü yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Köyceğiz'de 15 Temmuz nedeniyle çeşitli programlar gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ’15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri çerçevesinde bir dizi program gerçekleştirilecek.

Mete Ay “Eskisi kadar dolu bir Fethiye olmadı”

Kurban Bayramı’nda bu yıl Fethiye’nin eski doluluk oranlarını yakalayamadığını söyleyen Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, bayramın üçüncü gününden sonra Çalış’ın doluluk anlamında iyi bir yüzde yakalandığını belirtti.

Bakan Kirişci, yangın bölgesindeki çalışmaları inceleyecek

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Muğla'nın Datça ilçesinde devam eden orman yangınını yerinde incelemek üzere bölgeye hareket etti.

323 metre uzunluğundaki dev gemi, bir kez daha Bodrum’da

İtalya bayraklı 323 metre uzunluğundaki Costa Venezia isimli dev kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine bir kez daha geldi.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı mesaj yayınladı. Balcı yayınladığı mesajda ‘15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

KURBAN BAYRAMI “Z” RAPORU

4 günlük Kurban Bayramı bitmesine rağmen 9 günlük tatil daha bitmedi. Tatilin uzun olmasından dolayı Fethiye’nin sahil kesimlerinde büyük bir yoğunluk yaşanmasına rağmen şehir merkezinde beklenen yoğunluk yaşanmadı. Fethiye Şehir Merkezi’nde bulunan esnaflara 4 günlük Kurban Bayramı süresince işlerini sorduk.

Muğla Valiliğinden Datça’daki orman yangını ile ilgili açıklama

Muğla Valiliğinden Datça ilçesinde çıkan orman yangını ile yapılan açıklamada alevlerin kontrol altına alınabilmesi için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.

AMİNTAS KAYA MEZARLARI’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Fethiye Şehir Merkezi’nde yer alan Amintas Kral Mezarları Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Geçen yıl 21 bin 429 ziyaretçiyi ağırlayan tarihi yer bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

ÖZTÜRK’TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay ÖZTÜRK, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Öztürk yayınladığı mesajda “15 Temmuz’un isimsiz kahramanları şehit ve gazilerimiz bu millet sizi hiç unutmayacak, daima sayı ve minnet ile anacak” dedi.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından benzin grubunda 14 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere litrede1 lira 55 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu an için motorin grubunda litre fiyatlarında bir değişiklik gözükmüyor

Başkan Otgöz'den 15 Temmuz mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Babadağ’da Volkan Konak rüzgarı esti

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan ve beşinci gününde ise Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak konserine yoğun bir katılım oldu.

KIRAN, “TANITIMDA BİR TAŞLA, BİR KAÇ KUŞ VURDUK”

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliği ve etkinliğin Fethiye olabilecek katkılarını FRT TV mikrofonlarına anlatan Kırtur Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, “Çok kuvvetli geri dönüşler alıyoruz. Öncelikle Fethiye’nin Türkiye’de tanına bilirliğini öne çıkardık. Aslında Fethiye Türkiye’nin her tarafından bilinen bir yer ama biraz uzaklaşmışız reklam eksikliği var. Biz şimdi kendimizi tanıtmak için böyle bir şeye başvuruyorsak dolayısıyla bir taşla birkaç kuş vurmuş olduk desek de öncelikle Fethiye’nin tanına bilirliği olmuş oldu” dedi.

DP’ de bayramlaşma programı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısı bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı’nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ katıldı.

Bodrum, araçlardan atılan çöplerden arındırılıyor

Bodrum Belediyesi, kentin her bölgesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri karayolları kenarlarına atılan çöpleri tek tek topluyor. 13 günde yaklaşık bin 500 poşet atık karayolları kenarlarından arındırıldı.

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde AK Parti ilçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

Başkan Oktay, Kapalıçarşı esnafıyla bayramlaştı

Bayram ziyaretlerine üçüncü gün de devam eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kapalıçarşı'daki esnafla bir araya geldi.

Karaova’da lavanta hasadı başladı

Bodrum Belediyesi, Pınarlıbelen Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen İsmail Hakkı Tonguç Tarım Okulu ve Müzesi’nin bahçesinde yetiştirdiği lavantaların hasadına başladı.

Toplam 14728 haber.