Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

NATO çok yüksek hazırlıklı görev kuvveti grubu komutası İspanya'dan, Türkiye'ye geçti

NATO Daimi Mayın Karşı Tedbirleri Deniz Görev Grubu-2'nin (SNMCMG-2) komutası düzenlenen törenle bir yıl süreyle Türkiye'ye devredildi.

Fethiye’de yeni diş kliniği

Fethiye’de Diş Hekimi Hamza Şahin yeni kliniğini Esnaf Hastanesi karşısına açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa birçok önemli isim katıldı.

Senit Ekmek ve incir, Slow Food listesinde

Fethiye Kayaköy’de faaliyet gösteren Fatih Saatcı’nın işletmesi “Senit Ekmek” ile yine Kayaköy’de faaliyet gösteren Hilal Hatip Sırmalı’ya ait “İncir” adlı işletme Slow Food Aşçılar Dayanışması Listesi’ne girerek prestijli bir başarıya imza attılar.

Başkan Otgöz, Turan Çiğnaklı’ya Başsağlığı Diledi

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın vefat eden annesi Zeliha Çiğnaklı’nın cenaze namazına katıldı.

İnşaat Mühendislerinden Karaca’ya ziyaret

Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Kaya ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda EKİP-Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Grubu Kurucu Başkanı Durmuş Çelen de Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Çaycı Hüseyin, Karaca’yı ziyaret etti

Çocuklar Duymasın'da 'Çaycı Hüseyin' karakteri ile hafızalara kazınan Alparslan Özmol, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında Kurban Bayramı’na yetişmek için hızlanıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona yaklaşılırken Pürşah Bey Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları da başladı.

Ayçiçek yağında indirim beklentisi

Covid-19 salgının ardından Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte yaşanan enflasyon krizlerinin yaraları sarılmaya başlandı. Uluslararası ticarette Türkiye’nin de ithalatçısı olduğu ham Ayçiçek yağı fiyatı düştü.

Hastane çilesi bitmiyor

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde dişlerini yaptırmaya giden emekli polis Bekir Doğan dişlerini yaptıramadığı için isyan etme noktasına geldiğini ifade etti. Artık intihar etmeyi düşündüğünü bile söyleyen Bekir Doğan yetkililere “Bana reva görülen bu mu?” diye sordu.

Motorinde 2.5 tl indirim gerçekleşti

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorine yapılan 2.5TL’lik indirim ardından motorinin litresi 27,80TL’ye satılmaya başlandı.

Türk Büro-Sen’den 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkanlığı tarafından 3600 ek gösterge konusunda basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında 3600 ek gösterge denilen, devlet memurlarına ek gösterge artışı düzenlemesinin yalnızca belli meslek grupları için öngörülmesinin ve dar bir kapsamda ele alınmasının var olan sorunları çözemeyeceği ifade edildi.

Kökleri ayrı gövdeleri bir

Muğla'nın Menteşe ilçesi Göktepe mahallesi yolu üzerinde bulunan üç ayrı kökten çıkıp tek gövdede birleşen ağaç, görenleri şaşırtıyor.

Çadırlarda geçen yaşam

Muğla'da geçen yıl çıkan orman yangını sonrası Türkiye'nin birçok ilinden yanan ağaçların kesimi için gelen işçilerin bulunduğu Kavaklıdere Göktepe sahasında, çadırlarda yaşamını sürdüren kesim işçileri bir köy nüfusuna ulaştı.

Bayram tatili 9 güne çıktı, Bodrum’da tatil rezervasyonları 2 kat arttı

Kabine toplantısının ardından birçok müjde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 9 günlük bayram tatili olacağını belirtmesinin ardından Bodrum'da rezervasyonlar 2 katına çıktı. Otelciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği haberi sevinçle karşıladı.

Yaz Kur’an kursları açıldı

Yaz ayına girilmesiyle birlikte Kur’an kursları açıldı. 27 Haziran itibariyle 4-6 yaş grubu için Yeni Hamidiye Cami’nde Kur’an kursu başladı.

Karaca, projelerle ilgili GEKA’yla görüştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, daha önce gerçekleştirilen ve bundan sonra Fethiye için yapılacak projeleri görüşmek üzere Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ile Denizli’de bir araya geldi.

Salı pazarı giyim esnafı dertli

Fethiye’de Salı günü kurulan pazaryerinin giyim esnafı artan girdi maliyetleri ve mazot fiyatları yüzünden dertli.

Alzheimer Derneği’nden Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Dr.Mehdi Sadat ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Kaymakam Alper Balcı’dan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı

Fethiye Kaymakam Alper Balcı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Toplam 14657 haber.