Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye’deki arızaya MUSKİ’nin müdahalesi devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Fethiye kanalizasyon şebekesi ana hattı üzerinde meydana gelen arızaya müdahalesini sürdürüyor.

Minik çocuğun su ile imtihanı

Hava sıcaklığının hissedilir derecede artığı Muğla'da evde bunalan aileler çocuklarını su fıskiyelerinin bulunduğu bölgelerde serinletmeye çalışırken, ilginç görüntüler de ortaya çıkıyor.

Başkan Gümüş’ten Kurban Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında hemşehrilerinin kurban bayramlarını kutladı.

Başkan Otgöz: “Seydikemer bir cennet”

Muğla’nın Seydikemer ilçesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde bölgeye tatile gelen misafirlerine deniz, kum, güneş ekseninin dışında tarihi yerleri görme ve doğayla iç içe olma imkânı sunuyor. Seydikemer’in Muğla’nın parlayan yıldızı olduğuna dikkat çeken Seydikemer’in Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Saklıkent, Seydikemer’in dünyaya açılan penceresi. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler Saklıkent’imizi ziyaret ederek, ilçemiz hakkında da bilgi sahibi olabilirler” dedi.

183 aileye dağıtımlar başladı

Fethiye Belediyesi’nin, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla başlattığı sosyal yardım projesine kayıt yapan 183 aileye dağıtımlar başlandı. Aileler, dağıtıma katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gerçekleştirdiği sosyal proje için teşekkür ettiler.

Başkan Oktay’ın Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum' ifadesini kullandı.

Sigara izmariti çiftliği yaktı

Sigara izmariti nedeni ile çıkan yangında hayvan çiftliğinde bulunan saman ve yonca balyaları buğday ve yem çuvalları yandı. Ayrıca çiftlik içerisinde bulunan süt sağım boruları da zarar gördü.

Muğla Valisi Tavlı’nın Kurban Bayramı mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Kurban Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayımladı.

Sakin kent Akyaka’da sakinlik hakim

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka sakinliğini koruyor.

Rus oligark Bodrum’u terk etmiyor

Rus milyarder Alexander Abramov'un lüks yatı 'Titan' Bodrum'dan ayrılmıyor.

Öztürk “Büyükşehir sınıfta kaldı. Rezil olduk”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Fethiye Körfezi’ne akan kanalizasyon ve bunun sonucunda sahil kesimlerinde ortaya çıkan koku ile ilgili açıklama yaptı. Öztürk “Kriz masaları yemek yemek için değil bu tür sorunları çözmek için oluşturulur” dedi.

Bodrum Belediyesi Yerel Eşitlik Eylem Planı paylaşıldı

Bodrum Belediyesi'nin 2020 yılında imzaladığı Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı-CEMR çerçevesinde hazırlanması ve uygulanması gereken Bodrum Yerel Eşitlik Eylem Planı (YEEP) çalışmaları tamamlandı.

Yörük Türkmen Şölenine Karaca’yı da davet ettiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı beraberinde yönetim kurulu, 23-24 Temmuz’da gerçekleşecek Yörük Türkmen şölenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı da davet etti.

Paspatur Çarşısı’nın esnafı dertli

Fethiye’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Paspatur Çarşısı esnafı dertli. Akaryakıt artışları ve döviz kurlarının önlenemeyen yükselişi ve buna bağlı olarak enflasyonun artması ile işlerinin sekteye uğradığını söyleyen esnaf iş yapamamaktan şikayetçi.

LÖSEV iyilikler tırı Fethiye’de

LÖSEV, “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Bayramda beslenmeye dikkat

Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nda nasıl beslenilmesi gerektiği ile ilgili Uzman Diyetisyen Gamze Arsal ile okuyucularımız ve izleyicilerimiz için konuştuk. Uzman Diyetisyen Gamze Arsal Kurban Bayramı’nda et tüketiminin fazla olacağını ve bayramda kurban etimiz kesildiği zaman hemen tüketmememiz gerektiğini ifade etti.

Ölüdeniz’de taksi botlar bayrama hazır

Ölüdeniz’de yerli ve yabancı turistleri kısa süreli sürat teknesi ile gezintiye çıkararak bölge tanıtımına büyük katkı sağlayan Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi’ne bağlı tekneler Kurban Bayramı tatiline hazır. Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi Başkanı Şaban Tokgöz yaptığı açıklamada “’Biz şuanda sektör olarak bayrama hazırız. Misafirlerimizi de bu dokuz günlük tatilde Ölüdeniz’e bekliyoruz” dedi.

Kökten’den Kaymakam’a teşekkür

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatili boyunca Fethiye’de bayramın rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak amacı ile yapılan Kurban Bayramı Turizm Önlemleri Koordinasyon Toplantısı’nda alınan kararlardan dolayı Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya teşekkür etti.

Kıyılardan ve denizden binlerce ton çöp çıktı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Bodrum'un Güvercinlik koyunda toplanan çöpler 7,5 tonu bulurken, çöp dağını gören vatandaşlar şok oldu.

Toplam 14723 haber.