Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

24 saat kar mesaisi 

Menteşe Belediyesi ekipleri kentte etkili olan kar yağışı ve sonrasında oluşan buzlanmaya karşı 3 gün boyunca sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmalarını sürdürdüler. Yoğun kar yağışı ile birlikte belediye ekiplerinin Menteşe’nin kırsal ve merkez tüm mahallelerinde saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yapılan çalışmalar ile kentteki ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yol açma, tuzlama ve buzlanmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Sel felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor

Marmaris Belediyesi geçtiğimiz aylarda İçmeler ‘de meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Ekipler sel nedeniyle eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşların eşyalarını yenileme çalışmasına başladı.

Bodrum’da yürek ısıtan görüntü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde görevli temizlik işçisinin, bir işyerinin önünde yatan sokak köpeğinin üzerini örttüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kayıt edildi.

Fethiye İçin Amerika’dan vazgeçecek

Geçtiğimiz günlerde 2024 yılında yapılacak olan Fethiye Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıklayan Salih Eroğlu canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Özel Programı’na Amerika’dan görüntülü görüşme ile katıldı.

‘RATEM Yerel’ Yerel radyoların güç birliği ve kararlılığıyla hayata geçti

Uzun zamandır çalışılan, her türlü altyapısı hazırlanarak kurulan RATEM Yerel uygulaması da devreye alındı.RATEM Yerel; bugüne dek üye yerel radyoların ticari iletişimden (reklam, sponsorluk, ürün yerleştirme gibi) dünya standartlarında pay almasını sağlayacağı gibi, radyoların erişimlerini, ölçümlenmelerini ve yayınlanan reklamların raporlamasının akredite kuruluşlar (RİAK-Kantar A.Ş.) tarafından yapılmasını da sağlayacak.

TSE Güvenli Hizmet Belgesi Denetimi 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Güvenli Hizmet Belgesi denetimleri gerçekleştirildi.

Datça’da polis ekiplerinin çalışmaları takdirle karşılanıyor

Muğla'nın Datça ilçesinde polis ekipleri güvenliği sağlama görevlerinin yanında, yaşlı vatandaşlara yardımcı olurken, can dostları da unutmuyor.

Fethiye Gümrük’ten Karaca’ya ziyaret

Dünya Gümrük Günü olması dolayısıyla Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. 

Karaca’ya destekleri için teşekkür ettiler

Fethiye Voleybol Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Küçükaydın ve beraberinde yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarete bulunarak, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye ekipleri kış aylarında yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıyor

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış mevsiminde doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yiyecek bıraktılar.

Marmaris Belediyesi’nden çocuklara karne hediyesi

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri iki ayrı yerde başladı.

Polis ekipleri zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarını unutmadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle hava sıcaklığının düşük seyretmesi nedeniyle yaşam şartları ağırlaşan sokak hayvanlarına polis ekiplerince mama bıraktı.

Dünya Gümrük Günü Fethiye’de de kutlandı

26 Ocak Dünya Gümrük Günü tüm dünyada olduğu gibi Fethiye’de de kutlandı. Fethiye Kaymakamlığı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Üzümlü mevkiinde buzlanma

Fethiye-Çameli yolunda etkisini gösteren kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanma nedeniyle yolda araçlar mahsur kaldı. Trafiğin kontrollü şekilde devam ettiği yolda, Jandarma ve Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar devam ediyor. 

Seydikemer Belediyesi can dostlar için seferber oldu

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte can dostları da unutmadı. Seydikemer’de yoğun kar yağışı ile beraber yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı. 

Belediye ekipleri gece de mesaiye devam etti

Menteşe Belediye ekipleri kentte etkili olan kar yağışı ve sonrasında oluşan buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor. Kar mücadele çalışmalarına gece de devam eden ekipler sabahın ilk ışıkları ile birlikte yarın kurulacak Perşembe pazarında önlem amaçlı tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı. 

Tarihi Muğla evleri beyaz örtüyle kaplandı

Muğla'da Pazartesi günü etkili olan kar yağışı yerini güneşli havaya bırakırken, merkez ilçe Menteşe'nin Saburhane ve Tabakhane semtlerindeki tescilli tarihi evler kar yağışı sonrası beyaz örtü ile kaplandı.

Seydikemer beyaza büründü

Muğla'nın Seydikemer ilçesi yaklaşık 30 yıl aranın ardından beyaza bürünürken, kent merkezine yağan kar, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Demokrasi ve Devrim Şehitleri anıldı

Demokrasi ve Devrim Şehitleri Haftası nedeni ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından tören düzenlendi.

Toplam 14721 haber.