Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Bodrum’da yeni yılın ilk günü böyle geçti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yeni yılın ilk günü güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil kenarlarına akın etti. Kimileri dakikalarca denize girerek keyif yaptı.

Başkan Oktay 2021’in son ziyaretini Bozburun’a gerçekleştirdi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2021'in son gününde Bozburun Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Oktay, birkaç gün önceki yağmurda sıkıntı yaşayan esnafla da görüştü. Belediye çalışanlarının 2 ekiple anında müdahalede bulunduğunu söyleyen esnaf, 'O gece bütün ekip buradaydı, hep birlikte müdahale ettik' derken Başkan Oktay ise soruna kalıcı çözüm için ocak ayı içinde gerekenin yapılması talimatı verdi.

Çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan çoğunluğu İngilizlerden oluşan yerleşik yabancı vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için Çalış Plajı'nda değişik kostümlerle denize girdi.

120 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı

Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 120 milyon TL, 9 8 7 6 0 6 6 numaralarına isabet etti. Satılan tek çeyrek biletin sahibi 30 milyon TL’lik ikramiye kazandı. Amorti çıkan numaralar ise 4 ve 5 oldu.

Yılbaşı sonrası sokaklar bomboş

Fethiye halkı yeni yılda eğlence mekanları ve meydanlara büyük ilgi gösterdi. 1 Ocak 2022’nin ilk gününde ise sokaklar ve caddeler bomboş kaldı.

Menteşe Yeni Yılı Kötekli’de karşıladı

Menteşe Belediyesi Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği yılbaşı partisi ile üniversiteli gençleri ve Menteşelileri buluşturdu. DJ Hürkan Demirkaya’nın canlı performansı ile gece boyunca gönüllerince eğlenen gençler yılbaşı partisine yoğun ilgi gösterdi. Yılbaşı partisine katılan gençlere Menteşe Belediyesi tarafından kestane ve pamuk şeker ikram edildi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün gecenin ilerleyen saatlerinde katıldığı yılbaşı partisinde gençlerle biraya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Fethiye’de yılbaşı renkli geçti

Fethiye’de vatandaşlar 2021'i meydanlarda ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Fethiye halkı gece yarısına kadar eğlence mekanlarında ve meydanlarda eğlendi.

Cumhur İttifakı yeni yıla hastanede girdi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve MHP ilçe Başkanı Osman Cura ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Koyuncu yeni yıla Fethiye Devlet Hastanesi’nde hastaları ve personeli ziyaret ederek girdi.

Yeni yılın ilk buluşması Kocatepe Camii’ndeydi

Fethiye Müftülüğü'nün her hafta farklı bir camide organize ettiği 'Sabah Namazı Buluşması' bu hafta Pazaryeri Mahallesi'nde bulunan Kocatepe Cami'nde gerçekleştirildi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan, yeni yıla 112 Acil Çağrı Merkezi’nde girdi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yeni yıla dakikalar kala Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti.

Marmaris 2022’ye coşku ile girdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar 2021'i meydanlar ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Marmaris Belediyesi'nin Atatürk meydanında düzenlediği yeni yıl kutlamalarına müzik grubu Pinhani, 7 bin kişiye konser verdi.

“En zorlu günlerde Türk basınının yanındaydık”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, kurumun 2021 yılı faaliyetlerini değerlendirdi. Duran, “Pandemi başta olmak üzere yaşanan gelişmelerden etkilenen gazeteler ve gazeteciler için çok sayıda destek paketi hazırlayarak, “Sektörün nefes almasını sağladık. Resmi ilan ve reklamların yayınlanmasıyla basına sağlanan kamu desteği, 2021 yılı sonu itibarıyla 606 milyon Türk Lirasını buldu” dedi.

Bodrum Mandalinası Tüm Türkiye’de

Bodrum Belediyesi, mandalina üreticisine destek olmak için çalışmalarına devam ediyor. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle, Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (TARKO) ile Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği işbirliğinde, Bodrum mandalinası Türkiye genelinde satışa sunuldu.

Bodrum Belediyesi Barınaklarında Can Dostlar Emin Ellerde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, modernize ve tadilat çalışmalarının devam ettiği Torba Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Aras, ameliyathane, yoğun bakım ve tedavi odalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Karaca, Belediye Personelinin Yeni Yılını Kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personeline yeni yıl öncesi ziyaretlerde bulundu.

Mücevher festivali sona erdi

24-31 Aralık tarihleri arasında Tufanlar Kuyumculuk tarafından düzenlenen Mücevher Festivali sona erdi. Yoğun ilgi gören festivalle ilgili konuşan Tufanlar Kuyumculuk sahibi Ömer Tufan’’ Fethiye’ye bir şeyler katmış olduğumuzu düşünüyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Dalaman Havaalanı Sigarayı Bırakıyor

Aralık 2021 – Aralık 2022 dönemini kapsayacak ‘Dalaman Havalimanı Sigarayı Bırakıyor Projesi’; Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, kamu ve özel sektör temsilcileri ve kampanyaya katılan çalışanların iştiraki ile YDA Dış hatlar Terminali konferans salonunda yapılan törenle başlatıldı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2021 Yılını Değerlendirdi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2021 yılının kapsamlı bir değerlendirmesini yaparken, Fethiye Belediyesi’nin bu yıl yaptığı çalışmaları özetledi ve 2022'den beklentilerini dile getirdi.

Kaymakam Aksoy’un Yeni Yıl Mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Toplam 14643 haber.