Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Gösteri ve yürüyüş alanları belirlendi

Fethiye’de açık ve kapalı yer toplantı alanları ve dağılma noktaları, gösteri yürüyüş toplanma alanları ve yürüyüş güzergahları ile alternatif planı belli oldu.

Belediyenin kar tedbiri, Bodrum'da mağduriyetleri önledi

Bodrum’da dün gece geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle Bodrum Belediyesi ekipleri teyakkuza geçti.

Milas'ın yüksek kesimleri beyaza büründü

Muğla genelinde birçok ilçenin yüksek kesimlerine yağan kar, kartpostallık görüntüler ortaya çıkarsa da, araçlarıyla trafikte olanlar zor anlar yaşadı.

Marmaris'te yağan kar vatandaşlar için eğlence oldu

Yoğun kar yağışının etkisi altına giren Türkiye’nin birçok bölgesinde kar sebebiyle zorluklar yaşanırken, Muğla’nın Marmaris ilçesinde kar ise vatandaşların eğlencesi oldu.

3 bin 500 yıllık kentte kar keyfi

Uzun yıllar sonra merkezi mahalleleri karla buluşan Muğla’nın Bodrum ilçesinde vatandaşlar karın keyfini 3 bin 500 yıllık antik kentte çıkardı.

Mavi kapaklar tekerlekli sandalyeye dönüştü

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği, 'Plastik Kapakları Atmayın, Toplayın' sloganıyla başlattığı kampanya ile temin ettiği tekerli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşa teslim etti. Kurucu Genel Başkan Dr. Oya Canbazoğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın ve Milas Kültür ve Sosyal Etkinlikler Başkanı Mevlüt Korkmaz'ın birlikte yürüttüğü kampanya sonucunda engelli bir vatandaşın yüzü güldü.

Başkan Gümüş, karla mücadele çalışmalarını denetledi

Menteşe Belediye ekipleri gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Menteşe Belediye ekipleri 3 adet greyder, 10 adet kazıcı – yükleyici kepçe, 2 adet ekskavatör ve 5 tuzlama ekibi ile ilçe genelinde yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile karla etkin bir şekilde mücadeleye devam ediyor. 

Saadet Partisi’nden Başkan Karaca’ya ziyaret

Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Faruk Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. 

2.el otomobil almanın tam zamanı

Döviz kurundaki artış otomobil piyasasında ciddi fiyat artışını beraberinde getirmişti. Doların 13  lira seviyelerine düşmesinin ardından gözler otomobil fiyatlarına çevrildi. Vatandaşlar "Otomobil fiyatları düşer mi? Otomobil fiyatları ne olacak?" sorularının cevabını araştırmaya başladı. 

Hamdi Özbay Anma Töreni yapıldı

Fethiyeli Usta Hamdi Özbay için 5. ölüm yıldönümünde anma töreni yapıldı. Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda dualar ile başlayan tören Özer Olgun Kültür Merkezi’nde devam etti. Etkinlik Özbay’ın heykeline karanfil konulmasıyla sona erdi.

Muğla’da trafik ekipleri çocuklarla kartopu oynadı

Muğla'da etkili olan kar yağışı sonrası, görev yapan trafik ekipleri çocukların kar sevincine ortak oldu. Çocukların isteğini kıramayan ekipler çocuklarla kartopu oynadı.

Ateş savaşçıları bu kez karla mücadeleye katıldı

Son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı Muğla'da yaz aylarında yangınlarla mücadele eden orman ekipleri kışın da karla mücadeleye katıldı.

İstanbul’a çile olan kar, Bodrum’a neşe oldu

Kış aylarında kar düşmeyen bölgelerden biri olan Bodrum'a lapa lapa kar yağınca genç yaşlı yedinden, yetmişe herkes sokaklara çıkıp yağan karın tadını çıkardı.

“Sanayide elektrik kesintisi çiğ süt üreticisini vuracak”

Seydikemer İYİ Parti ilçe Başkanı Sevgi Nurten Güler elektrik kesintisi ile ilgili oluşabilecek olumsuzluklar için uyarılarda bulundu. Güler “Seydikemer’de 150 ton Süt üretilmekte Süt üreticilerimiz mağdur edilmesin” dedi.

Marmaris Belediyesi sokaktaki canları yalnız bırakmadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kar ve soğuk havanın etkisi ile sokakta kalan sokak hayvanları Marmaris Belediyesi ekipleri tarafından beslendi.

Menteşe’de can dostlar unutulmadı

Menteşe Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına devam ederken, bir yandan da soğuk hava ve kar yağışından etkilenen ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına da yem su, yem ve mama desteğinde bulundu.

İztuzu Plajı’na ilk kez kar yağdı

Dalyan beldesi yakınlarında bulunan İztuzu Plajı’na ilk kez kar yağdı.

Göcek tüneline zam

Göcek'te16 yıldır hizmette olan Fethiye ve Dalaman ilçeleri arasındaki mesafeyi kısaltan Göcek Tüneli geçiş ücretine zam yapıldı. 

Basın ve kamuoyu ek bilgilendirmesi 

Menteşe Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını gün içinde de sürdürüyor. Bu kapsamda Bayır, Gazeller Mahallelerinde ana arter yollarda iş makinaları ile yol açma çalışması devam ediyor. 

Toplam 14721 haber.