Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Öğrencilerle Geri Dönüşümde Farkındalık Çalışmaları

Bodrum Belediyesi, kaynağında ayırma ve geri dönüşüm konularında farkındalığın artırılmasına yönelik çalışmalarına ağırlık veriyor.

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

MUSKİ, Aydem ve Telekominasyon şirketleri tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları için kazı çalışmaları devam ediyor. Köprübaşı mevkine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Demirtaş “Yöneticilik Değil, Hizmetkarlık İçin Bu Yoldayız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimli genel kurulu öncesinde kalabalık bir heyet halinde ziyaretlerini sürdürerek esnafları kongreye davet etti. Demirtaş, “Kesinlikle rehavet yok. Biz esnafımıza yöneticilik değil, hizmetkarlık için bu yoldayız” dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı’ndan Tebrik Mesajı

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, TÜSF BaşkanKöyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, TÜSF Başkanı Mehmet Günay ve Başkan vekili seçilen Serdar Eller’e tebrik mesajı gönderdi.ı Mehmet Günay ve Başkan vekili seçilen Serdar Eller’e tebrik mesajı gönderdi.

Soydemir’e Destek Büyük

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’na kısa bir zaman kala Başkan Mehmet Soydemir esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve sanatkarın ilgi ve sevgisi ile karşılanan Soydemir’e sosyal medya hesabından da destek mesajları geliyor.

Yeni İtfaiye Erleri Göz Dolduruyor

Kısa bir süre önce göreve başlayan itfaiye erleri, düzenlenen tatbikatta gösterdikleri özveri ile amirlerinden tam not aldılar.

Soydemir’e Destek Büyük

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’na kısa bir zaman kala Başkan Mehmet Soydemir esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve sanatkarın ilgi ve sevgisi ile karşılanan Soydemir’e sosyal medya hesabından da destek mesajları geliyor.

Ortaca Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol bakım, asfalt kaplama ve kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Demirtaş’ın genç ve çalışkan ekibi sahada

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ın kendisi kadar, genç ve girişimci ekibi de esnaflar tarafından taktir topluyor. Seçim tarihine sayılı günler kala toplu halde esnafları ziyaret ederek kongreye davet eden Demirtaş ve ekibi esnaflar tarafından seçimin favorisi gösteriliyor.

Ortaokul öğrencilerine suyun döngüsü anlatıldı

MUSKİ Genel Müdürlüğü, Menteşe Şahidi Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. 6’ncı sınıf öğrencilerine suyun doğadaki döngünü anlatılırken, arıtma tesisi de gezdirildi.

Göktepe, "Muhasebe Ücreti" Alınmayacak

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine 6 gün kala seçimin iddialı Başkan Adayı Tezcan Göktepe'den bomba bir müjde geldi... Göktepe, "Yönetim kararı alarak Basit usul olarak kayıtlı olan üyelerimizden MUHASEBE ÜCRETİ almayacağız" dedi.

Belediye Meclisi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Fethiye Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığı’nda Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

İlçe Tarımdan Kantincilere Eğitim

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, eğitim öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren okul, kantin ve yemekhanelerinde çalışan personele hijyen eğitimi verildi.

Bodrum Belediyesi Ve Stk’lardan Sokak Hayvanları İçin Ortak Proje

Bodrum Belediyesi, Kızılay Bodrum Şubesi ve Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu işbirliği ile sahipsiz kediler, köpekler ve kuşlar için sıcak bir yuva olacak kulübelerle "Sevgi Çatısı" projesi başlattı.

Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti 2021 Yılı Faaliyet Raporu’nu yayınladı

Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti 2021 Yılı Faaliyet Raporu’nu yayınladı. Hakem Heyetine 1904 başvuru yapıldığı, 2020 yılından devreden başvurular ile birlikte toplam 2 bin 179 tüketicinin şikayetinin karara bağlandığı belirtildi.

Fethiye Babadağ Yamaç Paraşütünde Rekor Yılı

Ülkemizin en önemli, dünyanın sayılı yamaç paraşütü sportif faaliyet alanı olarak kabul edilen Fethiye- Babadağ’da tüm zamanların uçuş rekoru kırıldı.

Güzel hava ördeklere yaradı

Yeni yılın ilk pazarında güzel havayı fırsat bilen Fethiyeliler soluğu sahil kenarlarında aldı. Kimileri yürüyüş yapıp temiz hava alırken, çocuklar bol bol gülüp eğlendi. Güzel havadan en çok nasiplenen ise ördekler oldu

14 Günlük Yılbaşı Partisi Etkinlikleri Sertab Erener'le Zirveye Çıktı

Bodrum Belediyesi yeni yılı coşkulu konserler serisi ile karşıladı. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen konserde Sertap Erener sahne aldı. Gece yarısı 2022 ışıklı balon gökyüzüne salındı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un katıldığı yılbaşı konseri öncesinde Milta Marina’dan Belediye Meydanı’na bando eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Benzin ve motorin 13 Lirayı geçti

Benzin ve mazota yeni bir zam daha yapıldı. Benzinin litre fiyatına 60 kuruş, motorine ise 1 lira 30 kuruş zam geldi.

Toplam 14643 haber.