Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Muğla Kgk, Ege Bölge Toplantısında İlimizi Temsil Etti

TOBB KGK Ege Bölge Toplantısı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla’yı temsilen KGK Başkanı Çahan ve kurul üyeleri katılım sağladı.

Türk Eğitim-Sen’den Basın Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Ercan Okyay tarafından okundu.

Fethiye’de Yağış Devam Ediyor

Fethiye’de hafta sonundan itibaren etkisini gösteren sağanak yağış önümüzdeki günlerde de devam edecek. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.

Bahriye Üçok Parkı Ve Halk Evi Açılıyor

Bahriye Üçok Parkı ve Halk Evi açılış töreni 10 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek.

Birey Eğitim Kurumları Karaca’yı Ziyarette Bulundu

Fethiye Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir ve eğitim kadrosu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Yalı Taksi Ve Fethiye Gsk Spor Kulübü’nden Karaca’ya Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Fethiye GSK Spor Kulübü ve Fethiye Yalı Taksi durağından ziyaretler gerçekleşti.

Çilek Üreticileri Bir Araya Geldi

Muğla’da Çilek Üreticiler Birliği Kuruluşu İçin İlk Adımlar Atıldı. Çilek üreticileri Çilek Üreticileri Birliği kurmak maksadı ile Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen toplantı ile bir araya geldi.

Fethiye'de 5 Arsa Açık Artırma İle Satışa Sunuldu

Fethiye’de Patlangıç ve Günlükbaşı Mevki’nde bulunan 5 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.

Kedi Ve Köpeklere Kimlik Kartı

Kedi, Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik 26/2/2018 tarihli ve 30344 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında sahipli köpekler 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren kimliklendirilmeye başlanmıştı.sahipli kedi ve gelincikler ise 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren kimliklendirilerek kayıt altına alınacak.

Bodrum Belediyesi meclis toplantısında işaret diliyle çeviri yapıldı

Bodrum Belediyesi 2021 Aralık ayı olağan meclis toplantısı Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Meclis toplantısında ilk kez işaret dili eğitmeni Gülsem Talay tarafından işaret dili ile çeviri yapıldı.

Otelciler Birliği’nden Bilgilendirme Toplantısı

Fethiye Otelciler Birliği tarafından Fethiye Turizm Danışma Müdürlüğü ile beraber Belediye Belgeli işletmelerin Turizm İşletme Belgesine geçişleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Mimarlar Odası’nda Günay Solak Yeniden Başkan

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği 16. Dönem seçimleri, Mimarlar Odası Temsilcilik Binası’nda gerçekleştirildi. 16.dönem yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği genel kurulda 15.dönem yönetim kurulu adına söz zalan Günay Solak bir önceki dönem yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi.Seçimlerin ardından mevcut başkan Günay Solak güven tazeledi.

Süt Üreticisi Dertli

Soğutulmuş çiğ süt tavsiye satış litre fiyatının 4 lira 70 kuruş olarak belirlenmesinin ardından yem fiyatlarına zam geldi. Fethiye Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak bu işin süte zam, yeme zam politikası ile yürütülemeyeceğini ifade ederek “Yürütülebilir bir politika uygulanması gerekir” dedi.

Başkan Oktay, selzedelerle bir araya geldi

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar, yaklaşık 36 saattir alanda olan ve çizmeleri ile sokak sokak selin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a teşekkür etti.

Mevlüt Acar Öğrencilerle Buluştu

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde, ülkemizi ve ilimizi dünya çapında temsil eden başarılı iş insanı Mevlüt Acar’ın konuk olduğu söyleşi düzenlendi.

Altyapı Çalışması Başladı

MUSKİ,Aydem ve telekominasyon şirketleri tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları için yapılacak kazı çalışmaları Muğla Makası’ndan itibaren başladı. İlk etapta Muğla Makası’ndan Köprübaşı Mevkii’sine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Ortaca’da Dünya Engelliler Günü etkinliği

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bir o0kulda etkinlik düzenlendi.

Ftso’dan Yunanistan İzmir Başkonsolosuna Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza’yı ziyaret etti. Başkan Çıralı, ziyarette pandemi nedeniyle ara verilen Yunanistan vize hizmeti uygulamasının devam etmesi için FTSO bünyesinde Yunanistan vize ofisi açılması talebini Başkonsolos Despoina Balkiza’ya iletti. 

Kadın dağcıdan anlamlı günde tırmanış

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği tarihte Bursalı kadın dağcı Melek Kıyı Aydın 2 bin 295 metre yükseklikteki Muğla'nın en yüksek dağı Sandras dağına tırmandı.

Toplam 14643 haber.