Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

İtfaiye ile AKUT Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile AKUT Arama Kurtarma Derneği arasında karşılıklı işbirliği yapılması ve itfaiye hizmetlerine gönüllü katılım protokolü imzalandı.

Datça’da KADES uygulaması tanıtıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında polis tarafından vatandaşlara KADES uygulaması tanıtıldı.

Fethiye Eko-Turizm Değer Haritası Çıkarılması Odak Grup Toplantısı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) ev sahipliğinde Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından düzenlenen Eko-Turizm Destinasyon Komisyon ve Hedef Pazar Analizi odak toplantısında, bölgenin eko-turizm potansiyeli ele alındı ve değer haritası çıkarıldı.

Fırat; “Fethiye KADES uygulamasında iyi bir noktada”

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile stant açılan standı ziyaret etti.

Black Friday başlıyor

Yurt dışında 'Black Friday' ismiyle bilinen, ülkemizde 'Kara Cuma' adıyla gerçekleşen indirim günleri başlıyor.

Eşen Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şehit öğretmenlerin ailelerine mektup ve şiir

Muğla Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, PKK ve FETÖ terör örgütleri tarafından şehit edilen öğretmenlerin ailelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mektup ve şiir göndererek yokluğunda şehit öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Fethiye ve çevresinde fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla ve çevre iller için fırtına uyarısı yaptı.

Akaryakıtta zamsız gün

Dolar’ın tarihi yükselişin ardından önceki gün benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş, otogaza 65 kuruş gelen tarihi zamdan sonra bu gece içinde benzine 46 kuruş, motorine ise 45 kuruş, LPG’ye 25 kuruş zam beklentisi vardı. Ancak EPDK'dan "Bugün akaryakıt fiyatlarında herhangi bir artış söz konusu değil" açıklaması geldi.

Milas Balcılar Mahallesi’nde 42 hane suya kavuştu

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Milas Balcılar Mahallesi'nde yaptığı çalışmayla 42 haneyi suya kavuşturdu. Yapılaşmanın meydana geldiği Oyun Alanı Mevkii'nde su abonelikleri için bekleyen 42 hane için çalışma yapan MUSKİ Ekipleri, bölgedeki çalışmalarını tamamladı.

Polis ve jandarma KADES’i tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile stant açıldı.

Kadına şiddetle ilgili Marmaris’te bilinçlendirme broşürleri dağıtıldı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Marmaris 19 Mayıs Meydanı'nda Marmaris Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler broşür, şapka, tişört dağıttı, KADES uygulaması hakkında bilgiler verdi.

ADD, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Öğretmenler Günü nedeni ile kutlama programı düzenlendi.Düzenlenen programa Göcek ADD Şube Başkanı Varol, Seydikemer Şube Başkanı Duran Manav’da katıldı.

Marmaris’te Yunus Nadi Caddesi’nde ikinci etap çalışmaları başlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde belediye tarafından geçtiğimiz yıl ilk etap yenileme çalışması yapılan Yunus Nadi Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Gülümser Oymak “İstanbul sözleşmesinden vazgeçmiyoruz”

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile Cumhuriyet Halk partisi Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.

Datça'da şehit öğretmen mezarı başında anıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla şehit öğretmen Ersoy Yorulmaz mezarı başında anıldı.

Fırat; “Bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz’’

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Şiddetle Mücadele” konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

Fethiye Emniyeti’nden yağmur mesaisi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca aşırı yağışlar nedeni ile meydana gelen su baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yardım etti.

Bodrum Belediyesi kaçak yapı ve hafriyata geçit vermiyor

Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçak yapı ve hafriyat dökümü yapan kişilere göz açtırmıyor. Drone ile yapılan denetimde bir inşaat firmasının kamu alanına hafriyat döktüğünü tespit eden ekipler, hafriyat kaldırılana kadar inşaatı mühürledi.

Karaca’dan Esenköy’e öğretmenler günü ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Toplam 14616 haber.