Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Çocuklara Bir Mont ve Bir Bot

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye sınırları içerisinde bulunan ve ihtiyacı olan tüm çocukların üşümemesi adına “1 Mont 1 Bot” kampanyası başlatıldı.

Dijital Yörük Fethiye’de

Motosikleti ile 2013 yılından beri dünya turunda olan İran asıllı Mahsa Homayounfar’ın şimdiki durağı Fethiye oldu. Motosiklet tutkunu olan ve özgür yaşamayı seven Mahsa Homayounfar kendini Dijital Yörük olarak adlandırıyor.

200 gram Ekmek Gayriresmi 2.5 TL

Fethiye’de 200 gram ekmek 2.5 TL’den satılmaya başladı. Edinilen bilgiye göre normal ekmek için belirlenen 240 gram ekmek 2TL fiyatında resmi olarak bir değişiklik olmamasına rağmen Fethiye,Seydikemer ve Dalaman’da ekmek 2.5 TL’ye satılıyor.

Ortaca’da ekmek 2,5 lira oldu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde ekmek fiyatları 20 Kasım Cumartesi günü itibariyle 2,00 liradan 2,50 liraya çıktı.

Çiftçiler lokma döktürdü

Döviz kurunun artması ile yükselen üretim maliyetlere rağmen bu yükselişin ürettikleri ürünlere yansımadığını protesto etmek ve kurak geçen mevsimde yağmur yağması için dua etmek amacı ile bir araya gelen sosyal medya üzerinde kurulan Karaçulha Çiftçi Birliği üyeleri Karaçulha Sebze ,Meyve Hali’nde lokma döktürüp Kuran’ı Kerim okuttular.

İstasyonlarda zam kuyruğu

Bu gece yarısından itibaren benzine 52 kuruş motorine 50 kuruş zam geleceğini öğrenen vatandaşlar benzin istasyonlarına koştu.

Türk kadınlar Birliği 50. Yılını kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, 50. kuruluş yıldönümünü coşkulu bir programla kutladı. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Gaziantep lezzeti Fethiye’de

Fethiye'de hizmete giren Özantep Baklavaları, bol ve lezzetli çeşitleri ile vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Benzine 52, motorine 50 kuruş zam!

Açıklanan faiz kararının ardından yükselen dolar nedeni ile benzine ve motorine yeni zamlar geliyor.

Hukuk Bürosu Dualarla Açıldı

Av.Muhammed Uçar,Av.Burak Zor ve Av.Ali Balcı tarafından MBA Avukatlık Ortaklığı hizmete açıldı.Açılışa Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun’da katıldı.

İnşaat Mühendisleri Başkan Vekili Gözde Gürsoy’u ziyaret ettiler

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün ortaklaşa düzenlediği ‘Geoteknik Mühendisliği Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleşti. Heyet ardından Fethiye Belediye Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy’u ziyaret etti.

Yörük Obası Kafe Restoran Yenilenen Yüzüyle Hizmette

Fethiye'de bulunan Yörük Obası Kafe Restoran kebap çeşitlerinin yanı sıra pide ve ızgara çeşitleri ile adından söz ettiriyor.

Anadolu Vakfı öğretmenlerin hayatına değer katıyor

Anadolu Vakfı’nın, öğretmenlerin değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan “Değerli Öğretmenim Programı”, Kasım ayı eğitimleri ile devam ediyor. Tüm Türkiye’ye açık olan projede Kasım programı kapsamında 22 Kasım “Eğitimde Yaratıcılık ve Oyun Tasarımı”, 24 Kasım’da “Zihin Haritası Teknikleri” ve 25 Kasım’da “Kuşağını Anlamak ve Yönetmek” eğitimleriyle Muğlalı eğitimcilerle buluşacak.

Sektöre Işık Tutacak Merkez

Teknoloji ve inovasyon odaklı çalışmalarını sürdüren Adm Elektrik, yeni Ar-Ge Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Enerji sektöründe operasyonel verimlilik ve kesintisiz enerji sağlamak adına teknoloji odaklı çalışmaların yürütüleceği bir üs olacak merkez, elektrik dağıtım sektörünün gelişimine de katkı sağlayacak.

Fethiye’deki İngilizlerden Anlamlı Bağış

Fethiye’de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları örnek bir dayanışmaya imza attılar. Fethiye’de yerleşik, aralarında değişik milletlerden kişilerin de bulunduğu bir grup yabancı, kendi aralarında topladıkları 27.520 TL’yi yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere, Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen bir törenle AKUT (Arama Kurtarma Derneği) ve MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği) Fethiye temsilcilerine teslim ettiler.

Dalaman’da muhtarlar bir araya geldi

Dalaman Mahalle Muhtarları vatandaşla buluşma programı çerçevesinde Şehit Emre Kargın Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Vadi ve dere yataklarına yüzlerce kamyon hafriyat döküldü

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bin 170 konutlu bir sitenin arazisinin iddiaya göre yüzlerce kamyon hafriyatla doldurulmasına site sakinleri tepki gösterdi. Vadi ve dere yataklarına dökülen hafriyatın sel baskınlarına neden olacağı ifade edildi.

Altyapı çilesi başlıyor

ADM tarafından elektrik hatlarının yeraltına alınması için yapılacak kazı çalışmaları başlıyor. İlk etapta Muğla Makası’ndan Köprübaşı Mevkii’sine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Down sendromlu Yiğit, çalışma azmiyle herkese örnek oluyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde down sendromlu Yiğit Külahlı, stajyer olarak işe başladığı Trafo Bodrum'da çalışma azmiyle herkese örnek oluyor.

Toplam 14621 haber.