Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Bodrum Belediyesi kaçak yapı ve hafriyata geçit vermiyor

Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçak yapı ve hafriyat dökümü yapan kişilere göz açtırmıyor. Drone ile yapılan denetimde bir inşaat firmasının kamu alanına hafriyat döktüğünü tespit eden ekipler, hafriyat kaldırılana kadar inşaatı mühürledi.

Karaca’dan Esenköy’e öğretmenler günü ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Başkan Arıç, '24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum'

MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Şehit Aybüke Öğretmen Seydikemer’de anıldı

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde, Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda düzenlenen Kutlama Programında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın unutulmadı.

Eski FETÖ yurdu Polis Evi oldu

Muğla'nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesi Cevizli Sokak üzerinde eskiden FETÖ'ye ait öğrenci yurdu, Polis Evi olarak hizmete açıldı.

Bodrum’da Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Fethiye’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile kutlandı. Öğretmenler Günü nedeni ile Çelenk Sunma Töreni aşırı yağış nedeni ile iptal edildi.

Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Muğla Valiliği tarafından alınan karar gereği 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında Muğla/ Denizli, Muğla (Seydikemer) /Antalya(Korkuteli) Devlet Karayolu, Kavaklıdere İlçemizin kar yağışı alan yolları ve Menteşe İlçesi Yılanlı mevkii istikametinden Denizli il sınırlarına kadar olan ve kar yağışı alan yollar üzerinde kış lastiği takmak zorunlu olacak.

2.Eli sıfırından pahalı

Dolar kurunun gün geçtikçe artması ve yaşanan küresel kriz araba sektörünü de etkiledi.Gelinen noktada 2.el araba fiyatları sıfır araba fiyatlarını geçmiş durumda.

MTO, Kırgız vatandaşları Marmaris’e davet etti

Marmaris Ticaret Odası (MTO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kubanychbek Ömüraliev ile turizm fırsatlarını görüştü. Başkan Ayhan, Kırgız vatandaşları Marmaris'te tatile davet etti.

Aydem’den Muğla bölgesindeki öğrenciler için özel proje

Aydem Perakende, Muzipo Kids ve Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı iş birliği kapsamında, Muğla ili ve çevresindeki ilköğretim öğrencileri için eğitici ve öğretici bilim, resim ve duygu tanıma atölyeleri düzenleyecek.

Uçak: “Gelecek için eğitim, eğitim için öğretmen vazgeçilmezdir”

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayımlayan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, öğrenci başarısının üzerindeki en etkin faktörün öğretmenler olduğunu belirtti.

Başkan Otgöz; ''Öğretmenler Geleceği İnşa Ediyor''

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kendisinin de bir dönem öğretmenlik yaptığını ve bu kutsal görevi icra etmekten her zaman onur duyduğunu kaydeden Başkan Otgöz, öğretmenlerin geleceği inşa ettiğini söyledi.

Muğla’da araç sayısı 552 bine ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu 2021 yılı EEkim ayı Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini yayımladı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Özer Coşkun tarafından verilen bilgiye göre Muğla'da Eylül ayında 549 bin 826 olan araç sayısı Ekim ayında 552 bin oldu.

Kaymakam’a kitabını hediye etti

Fethiyeli Yazar Sevim Tutar Arıcak, gerçek yaşanmış bir hikayeden yola çıkarak yazdığı “Kayınvalidemin Yorganı” ve yine gerçek bir hayat hikayesi olan “Belizar” adlı iki yeni kitabını, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ederek hediye etti.

Başkan Gümüş: “Aydınlık Yarınlarımızın Mimarı Öğretmenlerimizdir”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ADD’den Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Nursel Türetken basın açıklaması yaptı.

Öztürk’ten öğretmenlere kutlama mesajı

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Öztürk mesajında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Karaca’ya anlamlı plaket

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve beraberinde dernek yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Toplam 14618 haber.