Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Eğitim İş Sendikası Karaca’yı ziyaret etti

Eğitim İş Sendikası Fethiye İlçe Temsilcilik Başkanı İstem Altınçekiç ve yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Yellice’den afetler ile ilgili açıklama

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice 2021 Afet Farkındalık ve Eğitim Yılı ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Afetlerin toplumsal bir mesele olduğunun altını çizen Başkan Yellice, “Afetler; Devletimizi, milletimizi ve vatanımızın her bir karış toprağını ilgilendiren milli bir meseledir. Her milli meselede olduğu gibi Ülkü Ocaklarımızın her bir neferi, afet öncesinde ve sonrasında da Devletimize, milletimize ve vatan topraklarına her türlü desteği ve yardımı kuşkusuz sunacaktır” dedi.

Fethiye Eğitim-İş’te birlik günü

Karacabey Kahvalti Salonunda düzenlenen dayanısma ve birliktelik kahvaltısınde Fethiye Eğitimiş Sendikası örgütlü olmanın önemine dikkat çekti. Kahvaltı etkinliğine Eğitimiş Genel merkez adına Senol Eyüpoğlu, Muğla Şube adına Uğurcan Küçükala, Köyceğiz Eğitimiş Temsilciliği katılarak destek ve güç verdiler.

Marmaris’teki çalıştayın katılımcıları yanan sahayı inceledi

Marmaris Belediyesi ve Ahbap Platformu işbirliği ile düzenlenen Orman Yangınlarını Önleme, Söndürme ve Yanan Alanların Restorasyonu Çalıştayına katılan akademisyenler ve uzmanlar yanan bölgelerde de incelemelerde bulundu.

CHP’li Demir Pazar tezgâhı ziyaretinde

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Çamköy pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Fethiye'deki İngilizlerden Atatürk'e saygı duruşu

Fethiye'de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yıldönümünde düzenledikleri törenle andı.

Yabancılar bağışladı, gönüllüler dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir çok ülkeden bağışlanan fidanlar toprakla buluşturdu.

Marmaris'te yangın çalıştayı başladı

Geçtiğimiz Ağustos ayında tarihinin en büyük yangınını yaşayan Marmaris’te yangın çalıştayı başladı.

Çalış’ta mantı keyfi

İstanbul’dan Fethiye’ye yerleştikten sonra Çiftlik Mahallesi’nde ikamet etmeye başlayan Rüştü Görenli hafta sonları kardeşine ait Serin Kafe’de kendi yaptığı ürünleri ücretsiz ikram ediyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte ücretsiz mantı ikramı yapıldı.

Şehit Fethi Bey Parkı’na büyük ilgi

Havaların soğumaya başlamasına rağmen Akarca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve 2018 yılında Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Fethi Bey Parkı özellikle hafta sonları aileleri ile güzel vakit geçirmek isteyen bölge halkı tarafından tercih ediliyor.

Bodrum Belediyesi ile Muğla 911 arasında işbirliği protokolu imzalandı

Bodrum Belediyesi ile Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Dalaman tarım fuarına ev sahipliği yapacak

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapılması planlanan Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Arıcılık Fuarı için toplantı düzenlendi.

El emeği göz nuru pazarı Beşkaza Meydanı'nda

El Emeği Göz Nuru Pazarı her hafta sonu Beşkaza Meydanı’nın da kuruluyor. Birbirinden farklı el emeği ürünlerin satıldığı Pazar ilgi görüyor.

Mesleki eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iş gücünün ekonomiye kazandırılması amacıyla 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kurs eğitimleri için Bodrum Belediyesi ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre kurs faaliyetleri Bodrum Halk Eğitimi Merkezince yürütülecek.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! 1 dolar 10 TL’yi gördü

Türk Lirası karşısında yükselişini hızlandıran dolar, 10 lirayı ilk kez geçti. Gram altın ise 600 lirayı görmesiyle tüm zamanların rekorunu kırdı.

Milas Zeytin Hasat Şenliği başladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl 7.'si düzenlenen Zeytin Hasat Şenliği, kortej yürüyüşü ile başladı.

Büyükşehir Meclisi’nde Kırsal Mahalle Tartışması

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda vatandaşlar yok sayıldı. Halka açık olan meclis toplantısına girmek isteyen onlarca vatandaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ve güvenlik görevlileri tarafından engellenerek salona alınmadı.

Milas Zeytin Hasat Şenliği yarın başlıyor

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan Milas Zeytin Hasat Şenliği, Cumartesi ve Pazar günü “Tadında Milas Var” temasıyla 7. kez gerçekleşecek.

Milas İzzet Özcan İlkokulu'nun temeli atıldı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Küçük Dibekdere Mahallesi'nde özel bir şirket tarafından yaptırılacak olan 5 derslikli ilkokul binasının temel atma töreni düzenlendi.

Toplam 14618 haber.