Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Kaymakam Fırat, “Gazilerimizde ayaklı vatan aşkı, canlı bir şekilde görünüyor”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam Adayı Hilal Kızılkaya ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Bodrum’da yaz devam ediyor

Türkiye'nin doğu ve kuzey bölgelerinde soğuk hava kendini hissettirirken, Bodrum'da ise vatandaşlar ve az sayıda turist, denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarıyor.

Başkan Karaca'dan 10 Kasım Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akıllı bisiklet sistemi artık daha akıllı

2019 yılının Haziran ayında hizmete giren Marvelos akıllı bisiklet sisteminde QR kodlu kiralama sistemine geçiliyor. Kullanıcılar diledikleri zaman sistem tarafından telefonlarına gönderilen QR kodları okutarak sadece birkaç saniye içinde kullanıma başlayabilecek.

Ziraat Bankası’na modern bina

Uzun yıllardan bu yana Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Hizmet Binası , yeni modern bir hizmet binası yapmak üzere yıkıldı.Ziraat Bankası geçici olarak Çarşı Caddesi’nde hizmet veriyor.Yıkılan Ziraat Bankası Hizmet Binası yerine modern bir hizmet binası yapılacak.

Yatağan’da ilk Safran hasadı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Daire Başkanlığının 'Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor' programı kapsamında Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 'Muğlalı Kadınların Eli Safrana Bulanacak' projesinin ilk tarla günü düzenlendi.

Fethiyeli dağcılardan Ata’ya saygı yürüyüşü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dağcılık ve doğa sporları kulübü üyesi 10 dağcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümü dolayısıyla Ata'ya saygı zirve tırmanışı gerçekleştirdi.

“Ata’mızın İlke ve Devrimleri Yolumuzu Aydınlatma Devam Ediyor”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde yayınladığı mesajında, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İlke ve devrimleri ile yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum.” dedi.

Elektrik faturalarına %3,2 indirim

Son kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik faturalarına yansıtılan %2 oranında TRT payının ve 0,7 oranında enerji fonu kesintisinin kaldırılacağına yönelik açıklama yaptı. Vatandaşın ödediği elektrik faturalarına %2.7 indirim anlamına geliyor.Bu orana KDV’de ilave edilince vatandaş elektrik faturalarını %3.2 daha az ödeyecek.

Başkan Kılınç, “El ele, hep birlikte”

Saadet Partisi Fethiye Kadın Kolları tarafından geçtiğimiz aylarda yaşanan orman yangınlarından dolayı yanan ormanları yeniden yeşertmek için Necmettin Erbakan 'Umut Ormanı' projesi başlatıldı.

Başkan Oktay’ın 10 Kasım mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Atatürk'ü sevgi, saygı ve şükranla andığını belirten Oktay, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk, hepimizin gönlünde, zihninde ve aklında sonsuza kadar yaşayacaktır' dedi.

Rektör Çiçek Güvenlikçiler ile bir araya geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversite bünyesinde görev yapan tüm personel ile bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinliyor.

Bodrum’da, yeşil mutabakat ve Türkiye’nin enerji gündemi konuşuldu

Bodrum Belediyesi ve Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği (UIK) işbirliği ile Umurça Parkı'nda Yeşil Mutabakat ve Türkiye'nin Enerji Gündemi üzerine mini bir panel gerçekleştirildi.

Muğla’da 28 milyon fidan toprakla buluşacak

Muğla'da Temmuz ve Ağustos aylarında Marmaris, Bodrum, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Menteşe, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinde çıkan orman yangınlarında 51 bin 400 hektar ormanlık alan, 8 bin hektar da tarım arazisi zarar görmüştü. Yanan ormanlık alanlara 2021 yılı sonuna kadar değişik türde 27 milyon 815 bin fidan dikilecek.

Başkan Otgöz’den 10 Kasım Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Köyceğiz’de 658 arıcıya 82 ton arı yemi dağıtıldı

Muğla'da yangından hasar gören ve ormanlarda yaşanan flora kaybı nedeniyle arısını kış ayında besleyebilmesi ve bahara güçlü kovanlarla hazır çıkabilmeleri içi Marmaris, Milas İlçelerinden sonra Köyceğiz İlçesinde 658 arıcıya 82 ton arı yemi dağıtıldı. Üç ilçede üç etapta toplam 2 bin 097 arıcının 487 bin 841 kovanı için 255 bin 480 kilogram arı yemi dağıtımı başladı.

‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ kampanyası devam ediyor

Trafik güvenliğine dikkat çekmek ve farkındalığın arttırılmasına yönelik sürdürülen projelerden 'Bİ Hareketine Bakar Hayat' uygulamasının birinci faz çalışmaları tamamlandı.

Kaymakam Fırat, “Saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Gökcan’dan “10 Kasım Mesajı”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 14618 haber.