Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

125 bin fidan toprakla buluşturuluyor

Muğla'nın Bodrum ve Milas sınırı arasındaki Pina Yarımadası'nda Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Pina Yarımadası'na toplamda 125 bin fidanın dikileceği bildirildi.

Geleceğe nefes projesi kapsamında Marmaris’te 50 bin fidan dikildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, geçtiğimiz yaz aylarında çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları sırasında yaşamını kaybeden Görkem Hasdemir ve Şahin Akdemir adına hazırlanan hatıra ormanında 50 bin fidan toprakla buluştu.

Dolar telefoncuları da vurdu

Hayatımızın vazgeçilmez parçası olan cep telefonları da doların yükselişinden etkilendi.Doların son günlerde artan fiyatı ile beraber cep telefonlarına da zam geldi. Artan cep telefonları fiyatları telefoncularında işlerini etkiledi.

Sahile yaklaşan köpek balıkları böyle görüntülendi

Muğla'nın Ortaca ilçesi Sarıgerme sahilinde kıyıya çok yakın mesafeye gelen köpekbalıkları şaşkınlık oluşturdu. Çok sayıda köpek balığının sahile yakın bölgede avlanışını vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi.

Hem Organik, Hem de Ucuz

Mayıs Ayı’ndan bu yana Fethiye Muğla Makası’nda müşterilerine hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi Marketi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Datça’da bin adet fidan toprakla buluştu

Ülke genelinde başlatılan Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri kapsamında Muğla'nın Datça ilçesinde fidanlar toprakla buluştu.

Datça MYO öğrencilerine Siberay Projesi tanıtıldı

Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Datça'da üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencileri Siberay projesinin tanıtımı yapıldı.

Aşı kampanyasında tabletler sahiplerine teslim edildi

Pandemi ile mücadele kapsamında gençleri aşılamaya teşvik etmek amacıyla MUTSO tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz Ekim ayında çekilişi gerçekleştirilen tablet kampanyasında kazanan gençlere tabletleri teslim edildi.

Fidanlar toprakla buluştu

Muğla'da 2021 yılı içinde yanan 51 bin 400 hektar alanda fidan dikimi için hazırlanan sahalara ilk fidanlar dikildi.

Seydikemer’de yeşil bir gelecek için fidanlar toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Türkiye genelinde gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Seydikemer’de de fidanlar toprakla buluştu.

Kapukargın Termal Tesisi açılıyor

Dalaman Kapukargın Mahallesi’nde bulunan ve bir çok hastalığa fayda sağladığı bilinen kaplıca alanına Dalaman Belediyesi tarafından yapılan restoran 15 Kasım’da hizmet vermeye başlayacak.

Pazaryerinde bereket duası

Perşembe günleri kurulan Dalaman Belediyesi Açık Pazaryeri’nde esnaflar alışverişlerine bereket duaları ile başlıyorlar.

Köyceğiz’de 658 arıcıya 82 ton arı yemi dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün desteği ile Muğla İl tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hayvancılığı Geliştirme Projesi” kapsamında yapılan arı yemi dağıtımının son etabı Köyceğiz İlçesinde yapılan törenle gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Atatürk ve Şehitlerimizi dualarla andı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümü nedeniyle anma programı gerçekleştirildi.

Atatürk’ü yüzerek andılar

Muğla'nın Marmaris ilçesin de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma programı kapsamında '10 Kasım Ata'ya Saygı' yüzme etkinliği düzenlendi.

Halk Evi’ne yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından Bahriye Üçok Parkı’nın restore edilmesinin ardından park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor.

Menteşe’de 6. Etap yıkım çalışmasına başlandı

Menteşe Belediyesi kaçak yapılara ilişkin 6. Etap Yıkım çalışmasına başladı. 6. Etapta; idari ve yargı süreci tamamlanan, yapı kayıt belgeleri iptal edilen başta Kıran, Sarnıç ve Kuyucak Mahalleleri olmak üzere muhtelif mahallelerde 70 adet kaçak yapının yıkılması hedefleniyor.

Öğrenciler Kızılay’ın yanında

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Kızılay Fethiye şubesini ziyaret etti.

Kahraman Şiiri duygulandırdı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’nda Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencisi Utku öz’ün seslendirdiği Fazıl Hüsnü Dağlarca’Nın Kahraman adlı şiiri törene katılanları duygulandırdı.

Toplam 14618 haber.