Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Yangında zarar gören 25 Mahalleye 153 ton tohum desteği

Muğla'da orman yangınlarında zarar gören 7 ilçede 25 mahalledeki üreticilere 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi' kapsamında 153 ton tohum dağıtıldı.

Tuğgeneral Gemalmaz’dan Şehit ailelerine ziyaret

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek faaliyetleri ve aileler hakkında bilgiler aldı.

Atatürk anısına açılan sergi yoğun ilgi gördü

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla FETAV ve Fethiye Sahaf Kitapevi birlikteliği ile Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde Atatürk anısına kitap sergisi düzenlendi.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği yüreklere dokundu

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümü dolayısıyla Fethiye Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan İlçe anma programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan’a Bodrumlu gazilerden tepki

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83'üncü yılında Bodrum'da anma töreni düzenlendi. Tören sonrası Bodrumlu gaziler, şehit yakınına küfür eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ı basın açıklaması ile kınadı.

Seydikemer ATA’sını Andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83’üncü yıl dönümünde Seydikemer’de minnet, özlem ve saygıyla anıldı.

Mimar Arzu Kayaoğulları: ''Yanan alanların imara açılması imkansız''

Marmaris Yapı'nın ortağı Mimar Arzu Kayaoğulları, Marmaris'te yanan alanların imara açılacağı iddiaları iddialarına ilişkin, Böyle bir durum söz konusu değil. Böyle bir şey olamaz, çünkü milli park alanı içinde siz orman vasfını yitirmiş alanları diğer alanlar gibi imara açamazsınız. Bu konu mevzuatı aşılması neredeyse imkansız olan planlama şeklidir. Orman vasfını geri döndürmek zorundadır dedi.

Fethiye’de Atatürk saygı ile anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla, Fethiye Beşkaza meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende ilk olarak Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, iktidar partisi, ana muhalefet partisi, mecliste grubu bulunan partililer ve sivil toplum kuruluşları da Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Muğla’da 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83'üncü yıldönümünde Muğla'da minnet, özlem ve saygıyla anıldı.

Lösemili çocuklar için C-Majör İş'ten Sesler Korosu sahne aldı

Tamamı iş insanlarından oluşan C-Majör İş’ten Sesler Korosu, LÖSEV’in öncüsü olduğu 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen ve 23 yıldır çocukların hayallerini gerçekleştirmek için çalışan LÖSEV yararına sahne aldı.

Bodrum Belediyesi Kasım ayı muhtarlar toplantısı gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kasım ayı Muhtarlar toplantısı Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Atatürk, Marmaris’te anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 10 Kasım 1938 de ebediyete intikalinin 83.yılında Marmaris'te Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Başkan Yellice'den 10 Kasım mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümü nedeni ile Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice bir mesaj yayınladı.

Altınçekiç,, "Bizler Atam'ın emanetine sahip çıkacağız"

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83'üncü yılı dolayısıyla Fethiye Eğitimiş Temsilcisi İstem Altınçekiç bir mesaj yayınladı.

Fethiye Ülkü Ocaklarından Ziyaretler

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Çiçek ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı ziyaret ettiler.

'2020 Fethiye-Seydikemer Sosyoekonomik Raporu' Yayınlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından toplanan bilgi ve istatistiklerin yer aldığı 190 sayfalık ‘2020 Fethiye ve Seydikemer Sosyoekonomik Raporu’ bölge halkı ve yatırımcıların hizmetine sunuldu. Rapor, TÜİK verilerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarından alınan veriler harmanlanarak ilçe, il ve ülke bazında verileri karşılaştırma imkânı sağlıyor.

Muğla Ziraat Odalarından limon üreticisine destek çağrısı

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, limon üreticilerinin sorunlarına yönelik yapılan basın açıklamasında limon üreticilerine destek verilmesi gerektiği belirtildi.

Muğla İl Müdürleri Antik Kentte

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayelerinde Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organizasyonunda Antik Kentlere gezi düzenlendi.

Bill Gates’in milyon dolarlık yatı Bodrum’dan ayrılmıyor

Ege sahilinde 15 gün tatil yaptıktan sonra Türkiye'den ayrılan Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'in, 'Lana' isimli yüzen sarayı Bodrum'dan ayrılmıyor. Bill Gates'in içerisinde olup olmadığı ise bilinmiyor.

Toplam 14618 haber.