Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Datça'da trafik kurallarının önemi sürücülere aktarıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde polis ve jandarma ekipleri “Bi Hareketine Bakar Hayat” projesi kapsamında uygulama yaparak emniyet kemeri takmanın önemi sürücülere hatırlatıldı.

‘’Bi hareketine bakar hayat ‘’ sloganı ile maske ve broşür dağıtıp emniyet kemerinin önemini anlattılar

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen trafikte can güvenliğine dair '' bi hareketine bakar hayat'' sloganı ile emniyet kemeri takma uygulaması kapsamında Muğla'nın Marmaris ilçesinde 7 farklı noktada denetim ve bilgilendirme yapıldı, broşür ve maske dağıtıldı.

Montenegro Tarım, Orman ve Su Yönetimi Bakanı Aleksandar Stijovic Bodrum’da

Montenagro (Karadağ) Tarım, Orman ve Su Yönetimi Bakanı Aleksandar Stijovic Bodrum'a geldi. İş insanı Bülent Kaya'nın misafiri olarak gelen Bakan Stijovic, Bodrum'un Mumcular mahallesindeki tarım alanlarını gezip Türkiye'nin ve Bodrum Belediyesinin tarım konusunda ki atılımlarını yerinde inceleyeceği öğrenildi

Trendyol bölge temsilcisi girişimcileri bilgilendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ve e-ticaret girişimcilerine yönelik Trendyol Bölge Temsilcisi Yetkin Görkem Altıntaş tarafından verilen e-ticaret bilgilendirme semineri düzenledi.

Gökcan ve Ünal’dan Türkkan’a kınama

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Beşkazalılardan ağaç dikimi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu bünyesinde oluşturulan Genç Beşkazalılar Kültür ve Dayanışma Topluluğu üyeleri 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliliğine katılarak fidanları toprakla buluşturdu.

Kökten’in Ölüdeniz’e Tünel Hayali

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten yazın Ölüdeniz’de yaşanan trafik sorunun ve eğlence sektöründe yaşanan gürültü sorununun çözümü için Ölüdeniz Kıdrak Plajının dönüş yolunun karşısından Kumburnu gişelerine kadar bir tünel yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

5 İlçeyi kapsayan trafik Çalıştay’ı gerçekleştirildi

Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçelerini kapsayan trafik çalıştayı Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 5 ilçenin trafikle ilgili temel konuları değerlendirildi.

ÇALIŞDER, Karaca’yı Ziyaret Etti

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay ve beraberinde yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Flamingolar akın akın kışlık yuvalarına geliyor

Bodrum-Milas kara yolu üzerinde bulunan tuzla sulak alanına flamingolar akın akın kışlık yuvalarına geldi. Yüzlerce flamingo sürüsünün havadan görüntülendi.

Bodrum Belediyesi üreticiye destek olmaya devam ediyor

Bodrum Belediyesi Tarımsal İşler Müdürlüğü tarafından toplanan ve satın alınan 30 ton limonun halka ücretsiz olarak dağıtımına başlandı.

‘Boksör’ ahtapot Kerim Can

Bilim insanları ahtapotların kendilerini savunmak için kolları ile tehditlere karşı yumruk attığını, fakat bugüne kadar bu tür görüntülerin mevcut olmadığını belirten makalelerine Muğla'da dalış eğitmeni Egemen Özer çektiği video ile kanıtladı.

Demirtaş; “O Değerli Mesainizi Esnafımızın Sorunlarını Çözmek İçin Uğraşın”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere gönderilen mesaj hakkında açıklamalarda bulunarak, “Defalarca oda yönetimini ziyaret etmek için randevu istedik. Hiçbir cevap alamadık. Hep iyi niyetli davrandık yine olmadı. Kendi çabalarımız ile üyelere ulaşmaya başladık. Her çalışmamızda olduğumuz gibi birileri rahatsız olmuş ki bu trajekomik mesajı esnaflarımıza göndermişler. O değerli mesainizi bizimle değil de keşke esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcasaydınız” diye konuştu.

Başkan Öztürk, muhtarlarla buluştu

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Şehit olan torunu için portakal ağacı dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, geçtiğimiz yaz aylarında çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları sırasında yaşamını kaybeden Görkem Hasdemir ve Şahin Akdemir adına hazırlanan hatıra ormanında 50 bin fidan toprakla buluştu. Etkinliğe katılan Görkem Hasdemir'in babaannesi Sevim Hasdemir, torunu için getirdiği portakal ağacı fidanını toprakla buluşturdu.

TAB Başkanı Şahin: “Türkiye’de sahte bal algısı var”

Türkiye Arıcılar Birliği (TAB) Başkanı Ziya Şahin, çam balı birim ve teneke maliyetleri ile piyasada oluşan sahte bal algısının ortadan kaldırılmasına yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Tavlı Ortaca’da

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaca’da ziyaretlerde bulundu.Vali Sayın Orhan Tavlı, ilçeye gelişinde Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Sayın Feyza Yılmaz tarafından karşılandı.

Sıradere nefes alacak

Ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanları korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesiller için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacı ile 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen " Milli Ağaçlandırma Günü " etkinliği kapsamında Geleceğe Nefes olmak adına, Dalaman’a bağlı Atakent Mahallesi Sıradere Mevkiine ağaç dikimi etkinliği düzenlendi.

Bodrum’a gelen kruvaziyer gemisi esnafın yüzünü güldürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen ilk kruvaziyer gemisi esnafın yüzünü güldürdü. Gemiden inen turistler hem Bodrum'u gezdi hem de alış veriş yaptı.

Toplam 14618 haber.