Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Demir’den Öğretmenler Günü Mesajı

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YKKED’nden Öğretmenler Günü açıklaması

Yeniden Kurulan Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat ve Emekli Öğretmen Ali Gönen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı.

Hasan Sertel vefat etti

Fethiye’nin sevilen simalarından iş insanı TURYAP Emlak Sahibi Hasan Sertel gerdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Şehit Öğretmenlere Lokma

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Merkez Camii’nde şehit öğretmenler için lokma döküldü.Düzenlenen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ta katıldı.

LPG’ye yine zam geldi

LPG otogaza 1 ayda 4. zam geldi. Litre başına 19 kuruş zam yapıldı.

Başkan Gümüş’ten Öğrencilere “İkametinizi Menteşe’ye Alın” Çağrısı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere “İkametlerinizi Menteşe’ye Alın” çağrısında bulundu. Başkan Gümüş bu kapsamda Kötekli mahallesinde öğrencilere ve işletme sahiplerine ikametgâh değişikliği ile ilgili bilgilendirici broşür dağıttı.

İcra Dosyası yüzde 100 arttı

Fethiye’de icra müdürlüğünde işlem görmekte olan dosya sayısı 2020 yılına göre 0 arttı.Fethiye İcra İflas Müdürlüğü’nde 22 Kasım itibari ile 2020’de devam eden 6682 dosyaya 2021’de 6744 dosya eklendi.

Başkan adayı Demirtaş dur, durak bilmiyor

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hızına yetişilemeyen Demirtaş ve ekibi hemen her gün ilçenin farklı noktalarında esnaf ziyaretlerini sürdürerek yapılacak olan kongrede kendisi için destek istiyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Salı günü sabah saatlerinden itibaren Çarşamba öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Orient Otel 66 Milyon TL’ye yeni sahibini buldu

Orient Otel Kalkınma Bankası Genel Müdürlük Binası’nda 22 Kasım tarihinde saat 10.30 yapılan ihale ile 66 milyon TL’ye satıldı.

Fethiye’de mavi kapak ve metal kutular kütüphane oluyor

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arkadaşım Kitap Derneği arasında (ARKİD) projesini hayata geçirmek için protokol imzalandı. İmzalanan protokol sonrasında çalışmalar başlatıldı. ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ sloganıyla başlatılan çalışma ile Fethiye’de kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurulacak.

Domatesten Umudunu Kesti Ejder Meyvesine döndü

Fethiye’ye bağlı Eldirek Mahallesi’nde çiftçilik yapan Kenan Türkoğlu domates üretiminin çok masraflı olduğunu ifade ederek üretim maliyetleri düşük olduğunu ifade ettiği ejder meyvesi üretmeye başladı.

Güzide ile Kürşat Evlendi

Nimet ve Bayram Küçürktürkmen’İn kızı Güzide ile Birkan ve Merhum Ali Yellice’nin oğlu Kürşat muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Marmaris’te DJ Akademisi açıldı

Dünyanın ve Türkiye'nin en gözde turizm merkezlerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesi, doğası ve denizinin yanı sıra eğlence hayatı ile de göz önünde bir kent olmaya başladı.

Çocuklara Bir Mont ve Bir Bot

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye sınırları içerisinde bulunan ve ihtiyacı olan tüm çocukların üşümemesi adına “1 Mont 1 Bot” kampanyası başlatıldı.

Dijital Yörük Fethiye’de

Motosikleti ile 2013 yılından beri dünya turunda olan İran asıllı Mahsa Homayounfar’ın şimdiki durağı Fethiye oldu. Motosiklet tutkunu olan ve özgür yaşamayı seven Mahsa Homayounfar kendini Dijital Yörük olarak adlandırıyor.

200 gram Ekmek Gayriresmi 2.5 TL

Fethiye’de 200 gram ekmek 2.5 TL’den satılmaya başladı. Edinilen bilgiye göre normal ekmek için belirlenen 240 gram ekmek 2TL fiyatında resmi olarak bir değişiklik olmamasına rağmen Fethiye,Seydikemer ve Dalaman’da ekmek 2.5 TL’ye satılıyor.

Ortaca’da ekmek 2,5 lira oldu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde ekmek fiyatları 20 Kasım Cumartesi günü itibariyle 2,00 liradan 2,50 liraya çıktı.

Çiftçiler lokma döktürdü

Döviz kurunun artması ile yükselen üretim maliyetlere rağmen bu yükselişin ürettikleri ürünlere yansımadığını protesto etmek ve kurak geçen mevsimde yağmur yağması için dua etmek amacı ile bir araya gelen sosyal medya üzerinde kurulan Karaçulha Çiftçi Birliği üyeleri Karaçulha Sebze ,Meyve Hali’nde lokma döktürüp Kuran’ı Kerim okuttular.

Toplam 14616 haber.