Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Oktay yağıştan zarar gören bölgelerde incelemelere devam ediyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü sel felaketinin yaşandığı Marmaris'te yaralar sarılmaya devam ederken Belediye Başkanı Mehmet Oktay, incelemelerini sürdürüyor. Oktay, 'Maalesef ki risk hala devam ediyor. Alınması gereken önlemlere ilişkin yetkili kurumlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz' dedi.

82 yaşındaki Fedai amca yanan ormanlar için şiir yazdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 28 Temmuz'da başlayarak 8 gün süren orman yangınlarından etkilenen 82 yaşındaki Fedai Alper yanan ormanlar için şiir yazarken, Alper'in 70 yaşındaki eşi Ayşe Alper ise Keşke evimiz yansaydı da ormanlarımız yanmasaydı dedi.

Moral bulmaya Fethiye’ye geldiler

Konya Meram Fen Lisesi öğrencileri ders programlarının yoğunluğundan ve pandemi döneminde sosyal aktivitelerden uzak kalan öğrencilere moral motivasyon kazandırmak için Fethiye’ye tur düzenlediler.

Kullukçu İle Eroğlu Açılışta Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlığı yapmış Ali Özgür Kullukçu ile siyaset ve iş dünyasının renkli simalarından olan Erdal Eroğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katıldığı Bahriye Üçok Parkı’nın açılış töreninde buluştular.

Belediye Usulsüz Simit Fiyatına “Dur!” Dedi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde geçtiğimiz günlerde 2 liradan satılan çıtır simide yapılan P zamma Menteşe Belediyesi dur dedi. Menteşe’de 90 gramdan 2 liraya satılan çıtır simidin Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası tarafından yapılan P zam ile 3 liraya yükselmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Memduha Teyze Evine Kavuştu

Geçtiğimiz yaz Seydimer’e bağlı Kabaağaç Mahallesi’nde çıkan yangında evi yanan Memduha Uslan’ın evi geçmiş dönem Belediye Başkanı Behçet Saatçi’nin önderliğinde 120 kişiden oluşan havuzda toplanan yardım paraları ile yapıldı. Yapılan evin anahtarını Memduha Teyze’ye Nesrin Saatçi teslim etti.

Bahriye Üçok Parkı, Halk Evi ve Türkan Saylan Anıtı açıldı

Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı, Halk Evi, Bahriye Üçok ve Türkan Saylan anıtlarının açılışlarını gerçekleştirdi. Fethiye Merkez, Göcek, Karaçulha, Ovacık’ta yapılıp hizmete açılan halk evlerine Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’de eklendi.

Soydemir, Genel Kurul Öncesi Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Soydemir ziyaretlerde üyelerle sohet ederken, 8 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan genel kurula davet etti.

Öğrencilerden Gaziler Ve Şehit Aileleri Derneği’ne Ziyaret

Yanıklar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ortaca’da dereler temizleniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizliği çalışmalarına devam ediyor.

Barajlarda doluluk artıyor

Rize'den en fazla yağış alan il konumundaki Muğla'da kurak geçen iki yılın ardından Aralık ayında Menteşe, Marmaris ve Bodrum ilçeleri en fazla yağış olan bölgeler oldu. 1-8 Aralık tarihleri arasında Muğla Menteşe 237.1 mm, Bodrum'da 100 mm ve Marmaris'te 210.2 mm yağış gerçekleşti.

Uçak: “Hak ihlallerine sessiz kalmak, haksızlığa ortak olmaktır”

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde yazılı açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Dünyanın gözü önünde sistemli yapılan insan hakkı ihlalleri ile hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği vahşetler sergilendiğini açıkladı.

Ftso Tüm İmkânlarını Seferber Edecek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda bölgenin yaş sebze meyve ihracat kapasitesi, dış ticaret yapılan ülkelerdeki uygulama ve anlaşmalara dair değişiklikler ile gümrük süreçleri konuşuldu.

Seydikemer Esnafı Olağan Genel Kurulda Buluşuyor

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı süreci başladı. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, tüm esnafı 8 Ocak 2022 Cumartesi günü Saat: 10.00’da Uğurlu mahallesi Tufanlar tesisinde yapılacak Genel Kurul Toplantısı’na davet etti.

Hayırsever vatandaştan Atatürk İlkokulu’na kütüphane desteği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1957 yılında yapılan Atatürk İlkokulu'na 64 yıl sonra bir hayırsever tarafından kütüphane yaptırıldı. Kütüphane, düzenlenen törenle açıldı.

Add Gençleri, Karaca’yı Ziyaret Etti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Gençlik Kolları üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

Genç Girişimciler Bilgilendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) ‘Genç Girişimcilere Yönelik Vergi ve Uygulamaları’ toplantısı gerçekleştirildi.

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Saniye Kulaç'a Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve ekibi Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti.

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Sed Medya’ya Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Ekibi SED MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i makamında ziyaret etti.

Toplam 14643 haber.