Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Göcek, “Hizmet” Görecek!

Fethiye Belediyesi, Göcek’te sokak güzelleştirme projesi çalışmasına başladı. Göcek gibi dünya markası olan bir beldenin en işlek sokağı olan Çarşı Caddesi’ne, washbeton diye tabir edilen özel taş döşemeleri tamamlandı. Güzelleştirilme çalışmaları kapsamında binaların pastel renklerine boyanması, tabela ve klima ünitesi kirliliğinin ortadan kaldırılması, sokaklara şehir oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeni bir cazibe merkezi oluşturulması sağlanacak.

THK Fethiye’de Mustafa Özkaya 3’üncü Kez Seçildi

Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi olağan kongresinde mevcut başkan Mustafa Özkaya tek listeyle gidilen seçimde 3.kez yeniden başkanlığa getirildi. Oy birliği ile yeniden THK Fethiye Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Özkaya ve ekibi kongrede üyelerden yoğun alkışta aldılar.

Fransız Gazeteciden Kaymakam Çalık’a Ziyaret

İMEAK Deniz Ticaret Odası organizesinde Fethiye’ye gelen ünlü Fransız gazeteci Figaro Nautisme yazarı Albert Brel; Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Yerel Medyası Rize'de Buluştu

Rize Turizm ve Tanıtma Derneği (RİGENDER) ile Karadeniz Gazeteciler Federasyonu (KDF) tarafından düzenlenen Yerel Medya Buluşması 7-9 Nisan tarihlerinde Türkiye'den 7 bölgeden gelen medya temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Fethiye’den Fethiye Gazeteciler Derneği’ni temsilen Hürmüz Seda Köktener ile Mesut Bölük katıldı.

Gültekin Uysal Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal referandum çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geldi.

Fransız Gazeteci Fethiye’de

Fransa’nın tanınmış bazı yazarları bölgemizin ve deniz turizminin tanıtımı kapsamında mavi yolculuk yapmak üzere bölgemize davet edildi.

Özyer, “Çekek Yeri Kazancınız Olacak”

Ak Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz PA Komisyon Başkanı Hasan Özyer referandum çalışmalarını Fethiye’nin Yanıklar mahallesinde gerçekleştirdi.

Çalış Kanal Boyu Ağaçlandırılıyor

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada Çalış’ta sezon hazırlıklarının başladığını söyledi.

Fethiye'de Lüks Cip Uçuruma Yuvarlandı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde lüks cipin uçuruma yuvarlanan sonucu 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Uysal’dan Ticaret Odasına Ziyaret

Fethiye ve Seydikemer ilçelerini ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ziyaret programı kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti. FTSO Başkanı Akif Arıcan ile görüşen Uysal, bölge ekonomisine ve Oda çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Büyükşehir Fethiye ve Tüm Muğla'daki Kıbrıs Gazileri’ni Yavru Vatan’a Yolladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’da yaşayan Kıbrıs Gazilerini 43 yıl sonra dünya tarihine geçen Barış harekatının yapıldığı vatan topraklarını ziyaret için gönderdi.

Avukatlardan 5 Nisan Mesajı

“Hukuk Devleti Ve Demokrasimiz Açısından Oldukça Kaygı Vericidir”

Fotoğrafçılardan Arıcan’a Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde; Fethiye’ de dernekleşme aşamasında olan bazı profesyonel fotoğrafçılar Fethiye Ticaret ve Sanayi odası başkanı Akif Arıcan’ı makamında ziyaret ettiler.

“Ülkemizin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

“Sorunlar Organize Olabilirsek Çözülebilir”

DTO Fethiye Şubesi’nce Seydikemer’de Bulunan Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliğine Yapılan Nezaket Ziyaretinde Ortak Yapılabilecek Projeler Dile Getirildi.

Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Fethiye Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında gerçekleşti.

İkamet ve Nüfus Kayıt Örneği E-devlet'ten Alınabiliyor

Miras, aylık bağlatma gibi işlemler için istenen aile nüfus kayıt örneği 5 yıl aradan sonra e-devlet şifresi ile internetten alınmaya başladı.

Fethiye Deniz Limanları Şube Müdürü Yeni Görevine Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından Fethiye’ de de; Deniz Limanları Şube Müdürlüğü kuruldu. Daha önce Fethiye’de; büro amirliği statüsünde görev yapan Deniz Polisi daha etkin bir hale getirilerek bundan sonra Fethiye Deniz Limanları Şube Müdürlüğü olarak görev yapacak.

Toplam 15372 haber.