Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Adayı Behçet Saatcı Taşıma Kooperatiflerini Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, ilçede taşımacılık sektörünün bitme noktasına geldiğini belirtirken, şoför esnafların en fazla şikayetinin trafik ve kendilerine muhatap bulamamak olduğunu açıkladı.

Fethiye’de İyi Parti’nin Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; İyi Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de CHP’NİN Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Başkan Akdenizli, MHP Teşkilatının Yemeğine Katıldı

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Akdenizli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seydikemer’de Türkiye oy ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını söyleyip; “Bugüne kadar olduğu gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber kazanacağız, Seydikemer kazanacak, bizler kazanacağız” dedi.

Kökten, “Her Mahallemizde İmar Sorunu Var”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Kayaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, mahalle sakinlerinden bölgenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

İyi Parti Adayı Metin Ergun “Muğla’nın Su Problemini Çözeceğim”

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ergun, “Evime, ata yurduma, ana ocağıma emek verme fırsatı nasip olduğundan hakça, insanca parolasıyla yola çıkıyorum. Çünkü hakça yönetelim, insanca yaşayalım istiyorum” dedi.

Denizciler Sorunlarına Çözüm Talep Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kordon boyunda bulunan teknecilerin sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Kökten, körfez temizliğinin Fethiye’nin geleceği ve turizm sektörü için büyük önem taşıdığını belirtti.

Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Adayı Yiğit Oldu

Zafer Partisi Muğla İl Teşkilatının kurucu il başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekili 1. sıra adayı Ünal Yiğit’in, Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

Fethiye’ye Yeni Hizmet Binası Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken; diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye’ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Kökten, Taksici Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de hizmet sunan taksi duraklarını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “İçinde bulunduğumuz süreçte Fethiye’miz için canla başla çalışacağız. Trafik ve otopark sorununu, hep birlikte kökten çözeceğiz” dedi.

Karaca, “Bölgemizde 3 Milyar 657 milyonluk bir yatırım yaptık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Cumhur İttifakı Adayı Kökten'den bir dizi ziyaretler

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kökten'den seçim çalışması

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Başkan Adayı Saatcı, muhtarlar ile bir araya geldi

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Başkan Adayı Saatcı, muhtarların taleplerini dinledi.

Toplam 2200 haber.