Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş İkincilik İle Döndü

Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boks turnuvasına ilçemiz adına katılan Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş; kendi branşında ikinci oldu.

Başkan Otgöz Şampiyonları Altın'la Ödüllendirdi

Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemer güreşçilerini Başkan Otgöz Altın’la ödüllendirdi.

Fethiyespor’da Kongre Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda aldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberliği sonrası ligde kalmayı başaran Fethiyespor da olağan genel kurul hazırlıkları başlatıldı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal yönetim kurulu üyeleri ile bugün yapacakları toplantının ardından genel kurul tarihinin belirleneceğini söyledi.

Fethiye'de Satranç Turnuvası Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle satranç Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen satranç turnuvasına yoğun ilgi oldu. 2 gün sürecek turnuvanın çekişmeli ve heyecanlı geçtiği bildirildi.

Fethiyespor : 3 Keçiörengücü : 0

SPOR TOTO 2.Lig Beyaz Grup müsabakasında, Fethiyespor, kendi sahasında Keçiörengücü’nü 3-0 mağlup etti.

Fethiyeli Genç Karateci Milli Takım'da

Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Minikler - Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Antalya'nın ev sahipliğinde sona erdi.

0-3‘den 4-3’lük Galibiyete

SPOR TOTO 2.Lig Beyaz Grup karşılaşmasında, evinde müthiş bir geri dönüş yapan Fethiyespor, Zonguldak Kömürspor’u 4-3 mağlup etti.

FTSO’DAN FETHİYESPOR’A TAM DESTEK

Süper TOTO 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor’a destek veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiyespor’un logosuna atıfta bulunarak, “Kalbimize sahip çıkalım. Pazar günü Fethiyespor maçında buluşalım” dedi.

SOYDEMİR ROZETİ ÖPTÜ VE TÜM ESNAFLARI MAÇA DAVET ETTİ…

Düşme hattında olan Fethiyespor bu Pazar günü kader maçına çıkıyor. Fethiyespor’a destek veren Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir açıklamada bulunarak tüm esnafları maça davet etti. Konuşmasının sonunda Başkan Soydemir duygulanarak yakasına taktığı Fethiyespor rozetini öptü…

Fethiyeli Şampiyona Özyer'den Ziyaret

Avrupa ve Dünya şampiyonu Fethiyeli Milli güreşçi Süleyman Atlı'yı ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz -Pa Komisyon Başkanı Hasan Özyer başarılarından dolayı kutlayıp bu yıl yapılacak Avrupa ve Dünya şampiyonaları ile 2020 Tokyo Olimpiyatlarında başarılar diledi.

Avrupa Şampiyonu Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı beraberinde ailesi ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Şampiyon Atlı, Başkan Saatcı’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

“Özel Fethiye Tenis Yıldız Takımları İl Birincisi”

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu; 1-2 Nisan 2017 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek-Yıldız Kız Tenis İl Turnuvasına katıldı.

Başkan Saatcı’dan Moral Ziyareti

Ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor'a, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı moral ziyaretinde bulundu.

Fethiyespor'dan Kritik Yenilgi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 30 maçta topladığı 30 puanla 18 takımlı puan cetvelinde 15'inci sıraya geriledi. Anadolu Üsküdarspor ile aynı puan ve aynı averajda bulunan Fethiyespor ateş hattına indi.

Sarıhan “Spor Turizmini Geliştireceğiz”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Beşkaza Kapalı Spor Salonunu ve yine o bölgede yeni yapılan sentetik futbol sahasını gezerek tesisler hakkında bilgi aldı.

Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Basınla Bir Araya Geldi

Dünya ve Avrupa Karate şampiyonu Milli sporcu Ömer Habeş; Fethiye’deki basın mensupları ile bir araya geldi.

Akdeniz Kupası Kürek Yarışları nefes kesti.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye’de düzenlenen Akdeniz Kupası Kürek Yarışları sona erdi. Fethiye Belediyespor kupalardan 5 kupayla ayrılarak, büyük başarı elde etti.

Fethiye Huzurevi Bocce Takımı Başarıya Doymuyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda 2. olan Fethiye Huzurevi takımı başarılarını Kaymakam Ekrem Çalık ile paylaştı.

Fethiyespor 84 Yaşında

Fethiyespor 84. Yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı. Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarın katıldığı törende, Başkan Saatcı, “Bu toprakların ruhunu yaşatan Fethiyesporlu olmaktır” diye konuştu.

Toplam 2891 haber.