Yaşam

Son dakika Yaşam haberleri, en son Yaşam haberler,, Yaşam haberleri burada, haber oku | Yaşam

Yaşam Haberleri

Marmaris'te yeşil alanlar düzenlendi

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son 4 yıllık süreçte toplamda 81 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi gerçekleştirdi.

Meteoroloji uyardı, Muğla 43 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 38-43 derece dolayında seyredecek.

Tıbbi aromatik bitki seferberliği

Muğla ve ilçelerinde doğada kendiliğinden yetişen tıbbi aromatik bitkiler artık tarlalarda yetiştirilmeye başlandı.

Öldürülmesinin ardından adının verildiği park hizmete açıldı

 Muğla'nın Datça ilçesinde esnaflık yapan Erhan Okur'un iş yerinde çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülmesinin ardından Okur'un adının verildiği park hizmete açıldı.

Bodrum’da çöl sıcakları

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gölgede 44 derece ölçülen hava sıcaklığı bunalttı.

Marmaris kavruldu

Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı Ege Bölgesi’nde sıcaklar adeta bunalttı. Muğla’nın Marmaris ilçesinde 44 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı vatandaşları bunalttı.

200 noktaya mama ve su takviyesi yapıldı

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Marmaris’te belediye ekipleri can dostlar için seferber oldu.

Toprak Büyükşehir’den, üretim kooperatiflerden

Muğla’da Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki tarım arazilerini kooperatiflerle iş birliği yaparak kaba yem üretim merkezleri haline getiriyor. Bugüne kadar üç ilçede 434 dekar arazi kaba yem üretim merkezi haline getirildi.

Efe parkı vatandaşların hizmetine açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve büyük bölümü tamamlanan pazaryeri girişindeki Efe parkı yenileme çalışması sonrası ilk defa vatandaşların kullanımına açıldı.

Belediyeden Plajlarda Temizlik Ve Güvenlik Çalışmaları

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelinde vatandaşların plajlardan ve denizden rahat bir şekilde faydalanabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar Kavşağı'na sinyalizasyon takıldı

Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar Mevkisinde geçtiğimiz yıl sonunda meydana gelen ölümlü trafik kazasının ardından vatandaşların talebini dikkate alınarak kazanın meydana geldiği kavşakta sinyalizasyon takıldı.

Svrisinek ve kötü koku oluşumunu önlemek için dere yatakları temizlendi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri derelerde sivrisinek ve koku oluşumunun önüne geçmek için başlattığı temizlik çalışmasına devam ediyor.

Muğlalılar artan sıcaklıklara dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Muğla bölgesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrederek 40 dereceye çıkması uyarısında bulunmasını adından Muğla Valiliği de vatandaşları sıcak hava ve yangın riskine karşı uyardı.

HZ. Ali Camii'nde “Açık Hava Sineması”

Fethiye Çalış Mahallesi HZ. Ali Camii bahçesinde düzenlenen açık hava sineması etkinliğiyle, İslamiyet'in doğuşunu anlatan "Çağrı" filmi izlendi.

Muğla’nın 10 ilçesinde asfalt çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Oktay'dan kask uyarısı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, motor kazası geçiren Marmaris yaşayanı Korhan Öniz’i evinde ziyaret etti.

Meteoroloji uyardı, sıcaklık 40 dereceye çıkıyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-40 derece dolayında seyredecek.

Gemiler Darboğaz’da temizlik çalışması yapıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Gemiler Darboğaz Mevkii’nde temizlik çalışması yapıldı.

Genç işadamlarından çevre farkındalığı etkinliği

Atıkların çevreye verdiği zarara dikkat çekerek, toplanılan çöplerin atık değerlendirme çerçevesinde yeniden kullanılabilir hale getirilmesini hedefleyen etkinlikte çok sayıda çöp toplanarak saha temizliği yapıldı.

Toplam 574 haber.