Yaşam

Son dakika Yaşam haberleri, en son Yaşam haberler,, Yaşam haberleri burada, haber oku | Yaşam

Yaşam Haberleri

Sahil Güvenlik ve polis dalgıçları Kadın Azmağını temizledi

1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ula'nın Akyaka Mahallesi'nde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

Dünyaca ünlü plajda deniz dibi temizliği

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çevre Haftası çerçevesinde deniz dibi temizliği yapıldı. Dalgıçların deniz dibi temizlik çalışması, su altı kamerasıyla görüntülendi.

Kaptan June anısına heykel açılışı yapıldı

23 Nisan'da vefat eden 'Carettaların Annesi' olarak bilinen 'Kaptan June' anısına Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi'nde heykel açılışı yapıldı.

Çevre gününde 30 ton kireç dağıtıldı

Menteşe Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde vatandaşlara ücretsiz kireç dağıtma uygulamasına bu yıl da devam etti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kentsel sit alanındaki mahallelerde muhtarlar ve Muğla İçin Gelecek Platformu üyeleri ile birlikte vatandaşlara kireç dağıttı.

YK Enerji, öğrencilere çevre bilinci aşıladı

Çocuklarda çevre bilincinin oluşturulması amacıyla etkinlik gerçekleştiren YK Enerji, Dünya Çevre Günü'nü öğrencilerle birlikte kutlayarak, atıkları topladı.

Başkan Ceylan Anneler Günü’nü unutmadı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkanı Kamil Ceylan Pazar günü kutlanan Anneler günü nedeniyle mesainin ilk günü Belediye personelinin ve belediyede bulunan kadın misafirlerin anneler gününü kutladı.

26 yıl önce yandı, yeşil ile mavi tekrar buluştu

Orman Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 2 Eylül 2006 yılında Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Emecik köyünde çıkan ve 45 hektarı ormanlık alan olmak üzere 100 hektar orman ve tarım arazisinin 2006 ve 2020 yılları arasındaki değişimini paylaştı.

Köyceğiz’de orman yangınlarına broşürlü uyarı

Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü, Döğüşbelen kontrol noktasında tatile gelen vatandaşlara orman yangınlarına karşı uyarıcı mesajların yer aldığı bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Köyceğiz Beyobası İlkokulu’nda Hıdırellez şenliği coşkusu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Beyobası İlkokulu'nda Hıdırellez şenliği düzenlendi.

Köyceğiz’de Hıdırellez kutlamalarında renkli görüntüler oluştu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hıdırellez çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Zeytin ağaçlarında korkutan kuruma

17 milyon adet zeytin ağacı varlığı ile Türkiye'nin önemli bir zeytin üretim merkezi durumundaki Muğla'da zeytin ağaçlarında başlayan kurumalar yetkilileri harekete geçirdi.

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanlığında bayramlaşma yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde AK Parti ilçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

Köyceğiz’de bayram yoğunluğu yaşandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine gelen yerli ve yabancı misafirler, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk oluşturdu.

Köyceğiz’de bayramlaşma Öğretmenevi’nde yapılacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde protokol ve halkın geleneksel bayramlaşma programı Öğretmenevi'nde yapılacak.

TABİAT PARKINDA DOĞAYA VERİLEN ZARARI BELEDİYE EKİPLERİ ÖNLEDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki tabiat parkında 2 otel tarafından doğaya verilen zarar, belediye ekiplerinin müdahalesiyle durduruldu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, YAŞLI ÇINARLARLA DÜNYA DANS GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikle Nilüfer Caner 100 Yaş Evi'nde üniversite öğrencileri ile 60 yaş üzeri vatandaşlar Dünya Dans Gününde bir araya geldi.

BAKAR KURUM’DAN AİLELERE TAZİYE ZİYARETİ

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi'nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can'ın ailelerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum taziye ziyaretinde ulundu.

Datçalı öğrenciler çevre temizliğine dikkat çekti

Muğla'nın Datça ilçesinde öğrenciler atık malzemelerden yaptıkları bateri ile çalıp, şarkı söyleyerek, çevre temizliğine dikkat çekti.

Marmaris’te Yılan Kartalı doğaya salındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tedavisi tamamlanan Yılan Kartalı, doğa koruma ve milli park ekipleri tarafından doğaya salındı.

Toplam 593 haber.