Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Resim Ve Çiçek” Sergisi Açıldı

Fethiye’nin tanınmış ressamlarından Hale Eralp, Ressam Bilge Thompson ve Ressam Jale Coşar’ın resim ve çiçek sergisi; Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından açıldı.

Fethiyeli Şampiyona Özyer'den Ziyaret

Avrupa ve Dünya şampiyonu Fethiyeli Milli güreşçi Süleyman Atlı'yı ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz -Pa Komisyon Başkanı Hasan Özyer başarılarından dolayı kutlayıp bu yıl yapılacak Avrupa ve Dünya şampiyonaları ile 2020 Tokyo Olimpiyatlarında başarılar diledi.

Avrupa Şampiyonu Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı beraberinde ailesi ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Şampiyon Atlı, Başkan Saatcı’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ak Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz-Pa Komisyon Başkanı Hasan Özyer Fethiye Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret ederek denizcilerin sorunlarını dinledi. Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ''Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer'in denizcilerin taleplerini Ankara'da ilgili bakanlıklarda devamlı takip etmiştir'' derken Hasan Özyer de Fethiye'ye bir yat çekek yerinin şart olduğunu bu konudaki sıkıntıları gidermek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Büyükşehir Fethiye ve Tüm Muğla'daki Kıbrıs Gazileri’ni Yavru Vatan’a Yolladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’da yaşayan Kıbrıs Gazilerini 43 yıl sonra dünya tarihine geçen Barış harekatının yapıldığı vatan topraklarını ziyaret için gönderdi.

32 Okulda Çevre Eğitimi

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Fethiye’de bulunan 3. sınıf öğrencilerinin tamamına çevre eğitimini tamamladı. 32 okul, 180 şube, bin 800 öğrenciye verilen eğitimlerde, çevre bilincinin gelişmesi, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi adına küçük yaşlarda eğitim verilmesi hedefleniyor.

“Özel Fethiye Tenis Yıldız Takımları İl Birincisi”

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu; 1-2 Nisan 2017 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek-Yıldız Kız Tenis İl Turnuvasına katıldı.

Avukatlardan 5 Nisan Mesajı

“Hukuk Devleti Ve Demokrasimiz Açısından Oldukça Kaygı Vericidir”

DP Genel Başkanı Cuma Günü Fethiye’de

Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal Cuma günü (yarın) Fethiye’ye geliyor. Cuma günü çeşitli ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla bir araya gelecek olan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal; akşam Saat 18.00’de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde vatandaşlara bir konuşma yapacak…

Fotoğrafçılardan Arıcan’a Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde; Fethiye’ de dernekleşme aşamasında olan bazı profesyonel fotoğrafçılar Fethiye Ticaret ve Sanayi odası başkanı Akif Arıcan’ı makamında ziyaret ettiler.

“Ülkemizin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Başkan Saatcı’dan Moral Ziyareti

Ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor'a, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı moral ziyaretinde bulundu.

“Sorunlar Organize Olabilirsek Çözülebilir”

DTO Fethiye Şubesi’nce Seydikemer’de Bulunan Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliğine Yapılan Nezaket Ziyaretinde Ortak Yapılabilecek Projeler Dile Getirildi.

Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Fethiye Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında gerçekleşti.

Fethiyespor'dan Kritik Yenilgi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 30 maçta topladığı 30 puanla 18 takımlı puan cetvelinde 15'inci sıraya geriledi. Anadolu Üsküdarspor ile aynı puan ve aynı averajda bulunan Fethiyespor ateş hattına indi.

Oturarak Voleybol Oynadılar

Ölüdeniz Plajı’nda oturarak voleybol oynayan engelli sporcular renkli görüntülere sahne oldu