Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ak Parti’ De Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezerek vatandaşlarla görüşüyor.

Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıldönümü Törenle Kutlandı

Öğretmen Okullarının kuruluşu Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Hasan Gürhan “Öğretmen Okulları Yeniden Açılsın”

Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği Fethiye şubesi başkanı Hasan Gürhan; Öğretmen okullarının 169. Kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. “Anadolu Bozkırları Genç Öğretmenlerle Karanlıktan Aydınlığa Çıktı”

Fethiyespor Galibiyete Hasret

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor, kendi sahasında ağırladığı Konya Anadolu Selçukspor’a 2-0 mağlup oldu.

Avcılar’ın Olağan Kongresi Nisan’da Gerçekleşecek

Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği olağan kongresi Nisan ayında gerçekleşecek. Olağan Kongre ile ilgili Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği başkanı Ali Yörük açıklamada bulundu.

Kullukçu’dan Kaya Yolu Açıklaması

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da Kayaköy yolunun genişletilmesi amacıyla kesilen ağaçlar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Kariyer Günlerinin Konuğu: Ali Yörük

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “ Kariyer Günleri”nin ikinci konuğu Alyork şirketler sahibi, Elektronik Yüksek Mühendisi Ali Yörük… Söyleşi 17 Mart Cuma günü saat: 14.00 da, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fetav Hayvan Dostu Okul Projesi Protokolü İmzalandı

Fetav Hayvan Dostu Okul projesi protokolü Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanarak hayata geçti.

14 Mart Tıp Bayramı Törenle Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de törenle kutlandı. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören; Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi hakkında konuşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Turizmde Öğrenci-Sektör Buluşması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinin 11 yıldır sürdürdüğü ‘Sektör-Öğrenci Buluşması Fuarı’na 100’ün üzerinde turizm firması katıldı. Öğrencilere staj ve iş imkânı sağlayan fuarda öğrenciler stantlarda iş ve staj başvuru formu doldurdu.

“Domates, Kabak Ve Üzümde Ambargo Devam Ediyor”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Rusya’nın bazı sebze ve meyvelerde ambargoyu kaldırmasını değerlendirirken “bölgemizde yetişen domates ve kabak gibi sebzelerde bir gelişme yok.

"Sahaya Onurunuz İçin Çıkın!"

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıal tarafından Fethiyespor Kulübü yönetim ve takım oyuncularına 15 Mart Çarşamba günü oynanacak olan Anadolu Selçukspor maçı öncesi moral ve motivasyon amaçlı ziyaret gerçekleşti.

Kayaköy Ve Karakeçililer Sakinlerinden Cevap Gecikmedi

“Biz Kesilen Ağaçların Yerine Ağaç Dikmesini De Biliriz” Kayaköy ve Karakeçililer halkı; Fethiye kalesi istikametinden Kayaköy’e giden tarihi Kaya yolunun genişletilmesi amacıyla 506 kızılçamın kesilmesini eleştiren çevrecilere tepki gösterdi.

Fethiye Belediyesi 506 ağacın kesilmesini protesto etti.

9 kilometrelik Kayaköy yolunun 3 metre genişletilmesi için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından asırlık 506 kızılçam ağacının kesilmesine, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Derneği tepki gösterdi.

Özel Ata Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. 2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı etkinliği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti.