Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

BAŞARILI ÖĞRENCİLER BABADAĞ’DAN ÜCRETSİZ UÇACAK

Fethiye İlçe Milli Müdürlüğü ile Gravity Yamaç Paraşütü Şirketi arasında imzalanan protokol kapsamında 26 başarılı öğrenci Babadağ’dan ücretsiz yamaç paraşütüyle uçma heyecanını yakalayacak.

SEYDİKEMER ESNAF ODASI’NDAN 7. KOSGEB KURSU

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından KOSGEB destekli 21 kişiye girişimcilik kursu verildi.

ÖĞRENCİLER SİNEMA İLE BULUŞTU

Fethiye’de öğrenciler, "Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor Etkinliği" projesi kapsamında sinemayla buluştular.

HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET

Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağının kapıları Karagedik Ortaokulu öğrencileri için açıldı.

ETKİLİ İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası, esnafların müşterileri ile ilişkilerinde müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla etkili iletişim ve beden dili semineri düzenledi.

KARİYER GÜNLERİNİN KONUĞU: FATİN ERGEN

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri” devam ediyor. Etkinliğin bu ay ki konuğu Turizmci İş Adamı Fatin Ergen oldu. Ergen, Fethiyeli gençlere bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.

BELEDİYE FEN LİSESİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Fethiye’ye kazandırdığı Belediye Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılını LYS puan türlerine göre, Matematik – Fen, Türkçe – Matematik, Türkçe – Sosyal dallarının hepsinde hem ilçe hem de ilçe birinci oldular. Başkan Saatcı alınan başarıdan dolayı Fen Lisesi yönetimini ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Erdoğan, “Fethiye, etrafımızdaki belde ve ilçelerde okulumuza çok öğrenci geliyor. Beyin göçünü engelliyoruz. Sayın Başkan Fen Lisesi’ni yaptırmakla büyük hayır duası aldı” dedi.

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN OTGÖZ'E ZİYARET

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Öğretmenler Günü’nde Milli eğitim Müdürü ve Okul Müdürleri Başkan Otgöz’ü makamında ziyaret ettiler.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE YALNIZ BIRAKMADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kutlama kurulu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE YALNIZ BIRAKMADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kutlama kurulu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

FAKÜLTE 24 KASIM’DA AÇILIYOR

FAKÜLTE 24 KASIM’DA AÇILIYOR

Fethiye Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Fethiye İşletme Fakültesi A bloğu 24 Kasım Öğretmenler gününde hizmete açılıyor.

SÜREKLİ VE İHTİYAÇ ODAKLI EĞİTİM

Fen ve Sosyal Bilimler Uygulamalı Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi en yoğun eğitim öğretim dönemini yaşıyor. Okul Müdürü Demirhan Yılmaz, okul aile birliği ve müdür yardımlarıyla birlikte okul öğrencilerinin eğitim dışında sosyal etkinliklerle gelişimlerine destek oluyor. Bir taraftan okul içerisinde düzenlenen eğitimler ve konferanslar ile öğrencilerin ufkunun genişlemesine katkı sağlanıyor.

GEMİ ACENTE EĞİTİMİ SONA ERDİ

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi bünyesinde her yıl düzenlenmekte olan Gemi Acenteliği Yetkili Personel Eğitimi 16 Ekim 2017 Pazartesi günü başladı ve 21 Ekim Cumartesi yapılan sınavla sonlandırıldı.

NURSEL ÖZDEMİR ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTELİLERLE BİRARAYA GELDİ

Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurum öğrencileri Muğla Sıtkı Koçman Üniversite öğrencileri tarafından yürütülen “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında bir araya geldi.

“KAYAKÖY PROJESİ” BİLKENT ÜNİVERSİTESİNDE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALDI

18 Ekim 2017 tarihinde Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenen tören ile “Kayaköy Mübadelenin Gölgesinde Dostluk ve Barış Köyü Projesi” Bilkent Üniversitesi Tarih Bölümü tarafından birincilik ödülüne layık görüldü.

4 BİN ÖĞRENCİYE ÇEVRE EĞİTİMİ

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Fethiye’de bulunan 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin tamamına çevre eğitimi verecek. 33 okul, 180 şube, yaklaşık 4 bin öğrenciye verilecek eğitimlerde, çevre bilincinin gelişmesi, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi adına küçük yaşlarda eğitim verilmesi hedefleniyor.

YUNUS NADİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ÇEVRE FARKINDALIĞI KAZANIYOR…

Yunus Nadi İlkokulu 2-E sınıfı öğrencileri 10 Ekim 2017 tarihinde Çiftlik Mahallesinde faaliyet gösteren “Kahrıman Tecer Kaydem Plastik” geri dönüşüm firmasını ziyaret ettiler. Sınıf öğretmenleri Süral Büber eşliğinde firmayı gezen öğrenciler, Çevre Mühendisi Özgür Çağrıtekin tarafından verilen geri dönüşüm ile ilgili bilgileri dikkatle dinlediler.

"YAPTIKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Fethiye Belediyesi İşletme Fakültesi’nin A bloğunu tamamladı; Başkan Saatcı, “Her şeyi devletten alan belediyeler varken, yaptıklarımızla gurur duyuyoruz”

Toplam 957 haber.