Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Bakan Eroğlu Referandum İçin Destek İstedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 26 milyon lira değerindeki 3 tesisin temel atma törenine katıldı. Muğla programına Seydikemer’den başlayan Bakan Veysel Eroğlu, ilk olarak Seydikemer Belediyesi’ni ziyaret etti.

“Tartışmaya, Münakaşa Etmeye Hakkımız Yok”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014-2015-2016 yıllarını değerlendirdiği, 2017 yılında planlanan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili basın bilgilendirme toplantısında, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Çalındığını Bir Ay Sonra Farketti

Çalış’ta meydana gelen hırsızlık olayı herkesi şaşkına çevirdi. 55 odalı bir otelde meydana gelen olayda otel odalarındaki 51 adet televizyon kimsenin ruhu duymadan çalındı. Fethiye Çalış’ta bir otelde meydana gelen hırsızlık olayında 51 tane televizyon çalındı.

Fotoğrafçılardan Esnaf Odasına Ziyaret

Fethiye’de dernekleşme aşamasında olan bazı fotoğraf stüdyo sahipleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret ettiler. Fethiye’deki Maliye’ye kayıtlı profesyonel fotoğrafçılar korsan fotoğrafçılığın önlenmesi için Başkan Soydemir’den destek istediler.

Osmanlı Ocakları’ndan FGD’ye Ziyaret

Osmanlı Ocakları Fethiye Şube Başkanı Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundular.

“2017 YILINDA FETHİYE’YE 89 MİLYON TL YATIRIM YAPILACAK”

Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından Muğla’nın ilçelerinde düzenlemekte olan basın bilgilendirme toplantısı Fethiye’de düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; 2016 yılında yapılan hizmetler ile 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Muğla genelinin yanı sıra Fethiye ve Seydikemer ilçelerine Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan yatırımları anlatarak, adeta hesap verdi…

Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği eski ve yeni yönetimleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Kahvaltı etkinliğine okul idaresi de katıldı. Önallar Köy Sofrasında gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde; gelecek dönem yapılacak olan etkinlikler planlandı…

Arıcan Sanayi’de Bulunan Üyeleri Ziyaret Etti

Fethiye Sanayi Sitesinde ziyaretlerde bulunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Akif Arıcan, sanayi sitesinde güvenlik sorunu başta olmak üzere üyelerin ticari ve ekonomik sorunlarını dinledi.

Fethiye’de Fotoğrafçılar Dernekleşiyor

Fethiye’nin ilk ve en eski fotoğraf stüdyosu Foto Kandiye’nin sahibi Şükrü Gürel öncülüğünde Fethiye’deki fotoğrafçılar dernekleşiyor. Uzun yıllardır kayıt dışı fotoğrafçılarla mücadele eden Şükrü Gürel; gazeteniz muhabirine açıklamada bulundu.

Fethiye Ziraat Odasından Ziyaret

Muğla Emniyet Müdür yardımcılığından; Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Yapalıal’a; Fethiye Ziraat Odası yönetimi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanına ‘Suikast’ timinin yargılaması başladı

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli basamaklarından birisi olan ve Muğla’nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan 44’ü tutuklu üçü firar 47 sanıklı davanın duruşması, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

Fethiye’li Başsavcı Fehmi Tosun Gençlerle Biraraya Geldi…

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri”nin ilki Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin ilk konuğu olan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Fethiyeli gençlerle bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.

Fethiye Huzur Evinde Yangın Tatbikatı

SHÇEK- Fethiye Belediyesi Huzurevinde yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleşti. Yangın tatbikatı ve eğitimi ile hem huzur evi personeli hem de huzurevi sakinlerini; yangın ve ilk müdahale konusunda bilinçlendiler…

Başkan Saatcı,” Biz onlara borçluyuz!”

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü ve öğretmenleri, Fethiye Belediyesi’nin eğitim merkezine yaptığı yardımlardan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Halk’tan aldığımızı halkımıza veriyoruz”

Türk Hava Kurumunun (THK) 92. Kuruluş yıldönümü Beşkaza meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı. THK Fethiye şubesi tarafından düzenlenen tören Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

FETOB’TA YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI…

Başkan değişikliğine giden Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), Başkan Yavuz Torunoğulları, iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Torunoğulları FETOB ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek. Fethiye’de 12 yıldır FETOB Başkanı olarak görevini yürüten Yavuz Torunoğulları, geçtiğimiz günlerde iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Bülent Uysal’da boşalan yere de turizmci Mehmet Biçer getirildi. Yavuz Torunoğulları, FETOB yönetim kurulundaki görevine devam edecek.

Evde Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde müstakil bir evde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.

6 bin Öğrenciye Ulaştılar

Fethiye Hayvan Dostları grubu okullardaki eğitim çalışmalarına devam ediyor. Dün Gazi İlkokulunda gerçekleşen eğitim çalışmasında öğrencilere hayvan sevgisi Veteriner Hekim Kerem Özdemir ile Psikolog Buket Sarıçakır tarafından eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

Toplam 15369 haber.