Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP’li Erbay: ‘Muğla’da yine AKP’nin kirli bir oyunuyla karşı karşıyayız’

AKP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdiği kanun teklifiyle Türkiye Çevre Ajansı’na koylar ve sahillerle ilgili tasarruf yetkisi verilmek istenmesine tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Muğla’nın koylarını, ormanlarını, doğasını talan etmek için bütün yöntemleri kullanan AKP, şimdi de Türkiye Çevre Ajansı eliyle kıyılarımızı talan etmek istiyor.” dedi.

CHP’li Erbay: ‘Muğla’da yine AKP’nin kirli bir oyunuyla karşı karşıyayız’

AKP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdiği kanun teklifiyle Türkiye Çevre Ajansı’na koylar ve sahillerle ilgili tasarruf yetkisi verilmek istenmesine tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Muğla’nın koylarını, ormanlarını, doğasını talan etmek için bütün yöntemleri kullanan AKP, şimdi de Türkiye Çevre Ajansı eliyle kıyılarımızı talan etmek istiyor.” dedi.

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda Kongre Heyecanı

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Muğla İl Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi hakkında açıklama yapıldı.

Girgin: ‘Yatağan-Kavaklıdere-Kale Bağlantı Yolu Projesi Yatırım Programına Alınsın!’

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na daha önceki yıllarda gündeme gelerek yatırım programına alınan, ancak daha sonra rafa kaldırılan Yatağan-Kavaklıdere-Kale bağlantı yolunu sordu.

Girgin: ‘Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Soygunu Kur Korumalı Mevduat İle Yapılıyor’

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, bu hafta TBMM’de görüşmelerine devam edilen “Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”’nde söz alarak kur korumalı mevduat hakkında TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

CHP’li Erbay: Köyceğiz Çileğini dünya markası haline getirebiliriz

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çilek üretiminin ülke ekonomisine büyük katma değer kazandırma potansiyeli olduğunu vurgulayarak, çilek üreticisinin desteklenmesi durumunda çilek üretiminin dünya ile yarışabilecek düzeye geleceğini söyledi.

Başkan Öztürk MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç’ı ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer ilçe Başkanı Mehmet Arıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ü ziyaret etti.

Chp Kadın Kollarından Kaftancıoğlu’na Yönelik Açıklama

CHP Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı tarafından paylaştığı tvitler nedeni ile yargılandığı davadan ceza alan ve siyasi yasaklı olan taİstanbul İl Başkanı Canan Kaftanoğlu’na yönelik açıklama yapıldı.

Girgin: ‘Yeni Bir Hayat Başlamak Üzere’

Bu hafta TBMM Genel Kurulu’nda “Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” görüşüldü. Genel Kurul’da konuşma yapan Girgin kur korumalı mevduattan, Varlık Fonu’na, iktidarın tükenmişliğinden geçim sıkıntısına birçok konuya değindi.

Sadet Kansız “Bayramlar Zehir Oldu Atatürk’ü Layığı İle Analım”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “İktidarın yanlış politikaları nedeni ile bayramları kutlayacak halimiz kalmadı bari Atatürk’ü layığı ile analım” dedi.

“İstanbul’a Verdiğiniz Zararı Haçlı Ordusu Vermedi”

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nca yıkım kararı alınan Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Zafer Partisi iktidarında yapılacak olan Atatürk Havalimanı projesi ile ilgili de bilgi verildi.

CHP’li Erbay: ‘Turistlere gece 1’de otele geri dönün diyemeyiz’

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında konulan yasakların kaldırılmasına rağmen müzik yasağının devam etmesine tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Milyonlarca insanın hayatını kazandığı turizm sektöründe sezonun açıldığı bir dönemde müzik yasağının gece 12.00’den 01.00’e uzatılması turizme ve eğlence sektörüne büyük darbe vuracaktır.” dedi.

Girgin’den Engelliler İçin İstihdam Ve Ötv Hakkında Kanun Teklifi

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, Engelliler Haftası’nda engelliler için kanun teklifi verdi. Girgin verdiği kanun teklifiyle, kamu ve özelde engelli istihdamının %6’ya çıkarılmasını ve engellilerin ÖTV’den istisna araç alabilmelerinde belirlenen üst sınırın kaldırılmasını istedi.

Eroğlu’dan Tanıtım Toplantısı

Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Salih Eroğlu, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tanışma ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

İyi Partili Ergun Kıyı Yönetmeliği’nin İptali İçin Danıştay’a Başvurdu

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca 16 Nisan 2022 tarihinde Resmî Gazete'de yayınlanan "Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"i yargıya taşıdı.

Girgin: ‘Müjdeniz Yurttaşın Kâbusu Oldu’

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, iktidarın 2 milyonluk ev kredisi “müjdesini” eleştirdi. Girgin, “2 liralık Halk ekmeği alabilmek için saatlerce sıra bekleyen halka, 2 milyon liralık bir konut için 0.99 faizle 10 yıl, yani aylık 28 bin 55 lira ödemeli ev kredisini müjde olarak veriyorsunuz. Siz insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz? 28 bin TL’lik aylık ödemeyi kim yapabilir? Bir de bunu müjde olarak veriyorsunuz. Müjdeniz yurttaş için kâbus oldu” dedi. Girgin açıklamasında şunları söyledi:

Girgin Bodrum Gökçebel’de Satışa Çıkarılan Arazileri Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Özelleştirme İdaresi tarafından ihaleye çıkarılan Bodrum Gökçebel’deki arazileri gündeme getirdi.

Girgin: Ortak Kültürel Ve Tarihi Mirasımız Bakırcılığı Ayakta Tutmalıyız

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hem ekonomik hem de turizm açısından çok önemli olan bakırcılık sanatının geliştirilmesi ve tanıtılması, bu işle uğraşan ve ilgilenen kişilere kaynak sağlanması çağrısıyla, bakırcılık hakkında bir araştırma önergesi verdi. Girgin şunları söyledi:

Ölüm projesi olan çimento fabrikasıyla işbirliği yapmayın

CHP’li Erbay bölgede yaşayan yurttaşlar adına Muğla’daki şirketlere seslendi: Ölüm projesi olan çimento fabrikasıyla işbirliği yapmayın

Toplam 2207 haber.