ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FTSO TEMMUZ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Meclis üyeleri bilgilendirildi.

PAZARDA YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Taze ve kaliteli ürünlerin bulunduğu, haftanın Salı günleri kurulan Salı Pazarı’nda yoğunluk devam ediyor.

SON BAŞVURU 28 TEMMUZ

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan çalışma kapsamında günü birlik kiralanan konaklama tesisi, villa, bungalov, kiralık evler Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığınca yapılacak olan bir çalışma ile Turizm Bakanlığına bağlanması planlanıyor.

SEYDİKEMER VE KAŞ’IN 50 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Seydikemer’in yarım asırlık hayali gerçek oluyor. Seydikemer’in Kumluova Mahallesi ile Kaş’ın Ova Mahallesini birleştirecek “Patara Köprüsü” 16 Ağustos Salı Günü ihaleye çıkıyor. Bu müjdeli haberi Seydikemerlilerle paylaşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Sonunda hayalimiz gerçek oldu. Kaş ile Seydikemer’i, Antalya ile Muğla’yı turizm alanında, tarım alanında, tarih alanında birleştirecek bir köprü. 16 Ağustos saat 10.00’da da ihalesi Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapılacak” dedi.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

GİRGİN HEMŞİRE ATAMALARINDAKİ MAĞDURİYETİ MECLİSE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle, hemşire atamalarındaki mağduriyeti Meclis’e taşıdı.

BAŞKAN KARACA, “ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZDÜK”

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin sorunlarını ve bu zaman kadar yapılan çalışmalar hakkında basına bilgiler aktardı.

BAŞKAN KARACA, BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

ÇATAL, “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, transferleri ve sezon hazırlıklarını FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

FETHİYESPOR, SEZON HAZIRLIKLARI HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah-Akşam idmanlarını sürdüren Fethiyespor aynı zamanda 29 Temmuz Cuma günü Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına hazırlanıyor.

ESNAF HASTANESİNDEN DEV ANLAŞMASI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor’la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir” ifadelerine yer verdiler.

“HAFIZLAR YAYLA ŞENLİĞİ” 31 TEMMUZ’DA

Üç yıldır Fethiye müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler için motivasyon şenliği olarak düzenlenen “Hafızlar Yayla Şenliği” bu yıl 31 Temmuz’da yapılacak.

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

DEMOKRAT PARTİDE GENÇ ADAY

28 Temmuz 2022’de gerçekleşecek olan Demokrat Parti Muğla İl Kongresinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı FRT TV mikrofonlarına konuştu. Halkın içinde olacaklarını ve arabalardan inip şehri yayan gezeceklerine vurgu yapan Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “İzleyeceğimiz siyasi yol milletle ve insanla iç içe olmasını öğreneceğiz. Biz arabalarımızdan ineceğiz ve şehri yayan gezeceğiz. Bunu öğrenmek zorundayız. Orda ki sorunları yerinde incelemek zorundayız” dedi.

YAYLA KARAÇULHA’DA ÖZLEM ŞAHİN COŞKUSU

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Yayla Karaçulha Yörük Şöleni renkli görüntülere sahne olurken Özlem Şahin konserine de yoğun katılım oldu. 2 gün süren şenliğe Seydikemer ve Fethiye’den yoğun katılım oldu.

ZABITA’DAN DİLENCİLİĞE GEÇİT YOK!

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara, 5326 Kabahatlar Kanununun 33 maddesi gereğince cezai işlem uyguladılar.

Toplam 608 haber.