ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR AKARYAKIT FİYATLARI İLE BİLET FİYATLARI PARALEL

9 gün süren Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bayram tatili boyunca birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Fethiye’de, Temmuz ayının sonlarına yaklaşırken şehirlerarası otobüs severlerinde yoğunluk devam ediyor.

LGS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

LGS tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 4-20 Temmuz tarihleri arasında LGS tercihleri yapıldı. Tercih sonuçları için ise gözler 25 Temmuz tarihine yani bugüne çevrilmişti. Bugün itibariyle sonuçlar açıklandı.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bayram tatili nedeniyle 9 gün ara verilen yol yapım çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgede parke yapım çalışması başladı.

ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI İL BAŞKANLIĞINA GENÇ ADAY

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan DP Parti Muğla İl Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı partililer ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu. Siyasetin yeni yüzlere ve genç nesillere ihitiyacı olduğunu belirten DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, "Siyasetin yeni yüzlere genç nesillere hele ki bu gençlik 18 yıllık bir siyasi tecrübe ile farklı bir boyut kazanınca ülke siyasetinin bu günki koşulları göz önüne alındığında çok ihtiyacı olduğu aşikardır " şeklinde konuştu.

ÇIRALI’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET ‘’BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK’’

FTSO Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından SED Medya’ya ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Çıralı,’’ Basın bayramı olduğu için bu özel günü kutlamaya geldik’’ dedi.

YÖRÜK ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8.'si düzenlenen Yörük Şenliği renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 2 gün süren gece konserlerle Seydikemer ve Fethiye yaylalarına hareket getiren Yörük Yarenlik şöleninde yoğun bir katılım oldu. Cumartesi günü yaren geçi ile başlayan Karaçulha Yörük Şenliği, Pazar günü gelin alma ile başlayıp bir birinden eğlenceli yarışmalarla devam etti. Son olarak akşam saatlerinde Özlem Şahin’in sahnesi ile şenlik son bulacak. Yörük Şenliğine Fethiye ve Seydikemer Siyasi Parti temsilcileri beraberinde STK temsilcileri, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

KÖKTENER, “BASIN, ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ETKİLİ ARACIDIR”

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

ÖZTUNÇ’DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR’E ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Ziyarete Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ziyarette konuşan Öztunç, KYK borçları ve seçim çalışmaları gibi konulara değindi.

MİLLETVEKİLİ DEMİR’DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Gelişen teknolojiyle birlikte asılsız bilgilerin hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiye ulaşmada kitle iletişim araçlarının önemi ve dolayısıyla da gazetecilerin sorumluluğu da artmıştır. Gazeteciliği yaşam biçimi haline getirerek topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

MUĞLA’NIN İKİ ELEKTRİKLİ ARACI YARIŞA HAZIR

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) olarak 2019 yılından bu yana hamiliğini yaptığımız ve maddi-manevi destek sağladığımız Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin öğrencileri, tamamını kendilerinin hazırladıkları iki elektrikli araç ile Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katılmak üzere İzmit’e gitti. Teknofest kapsamında düzenlenen ve 2 yıldır liselilerin katılımına açık olan yarışmada, Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL öğrencileri geçtiğimiz yıl hazırladıkları ismini bölgemizde bir sincap türünden alan Gale 48 isimli araç ile Jüri Özel Ödülünü almaya hak kazanmışlar ve bizi gururlandırmışlardı. 23-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak yarışma için hazırlıklara yılın başında başlayan ekibimiz, Gale 48’i yüzde 80 oranında yenileyerek ve geliştirerek yarışmaya yeniden başvurdu. Ayrıca kısa süre önce vefat eden okul öğretmenlerinden Ahmet Mocan’a ithafen ismi verilen Mocan 48 ile Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş (MTAL), yarışmaya iki araç ile katılan tek okul oldu.

MUĞLASPOR U11 TAKIMINA MANGAL MORALİ

2011 ve 2012 doğumlu futbolculardan oluşan Muğlaspor U11 takımı, 29-30-31 Temmuz tarihleri arasında Kavaklıdere'de yapılacak olan Yerküpe Çocuk Futbol Şenliği öncesinde mangal etkinliğinde bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.

MUĞLA VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI’NIN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” MESAJI

Günümüzde medya, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TURGAY ÖZTÜRK, SEZONU DEĞERLENDİRDİ

2 yıl süren pandemi sürecinden sonra sezonu FRT TV mikrofonlarına değerlendiren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “2 yıldır pandemiden dolayı turizmcilerimiz sıkıntılar yaşadılar. Alt yapı çalışmaları da şehrimize eksi puan yazdı. Tüm olumsuzluklara rağmen sezon iyi geçiyor” şeklinde konuştu.

SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaş soluğu plajlarda aldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk turizm sezonunu FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

Toplam 608 haber.