ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAYRAM TATİLİ BALIKÇI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkması balıkçı esnafının işine yaradı. Tatilin işler açısından iyi geçtiğini belirten esnaf, “Durgun sezona ilaç gibi geldi” dedi.

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Temmuz’da açıklanması beklenen YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanması ile sınava girenler heyecan ile sınav sonuçlarına bakmaya başladı. Sonuçlar kimilerini sevindirdi kimilerini ise üzdü.

MELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ’DA BULUŞTU

Melek Mosso Babadağ 1200 metrede sahne aldı. Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Melek Mosso konserine katılım yoğun oldu.

Yörük Şenliği 23-24 Temmuz’da

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz’da Özlem Şahin’de konser verecek.

HAKAN ALTUN SEVENLERİ İLE 1200 METREDE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

EL EMEKLERİNİ SATIYORLAR

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda el yapımı ürün severleri bekliyor. Kurban Bayramı tatilinde de özellikle akşamları tatilcilerin tercih ettiği yerlerden biri olan stantlarda birbirinden güzel ürünler satılıyor.

DİNÇEL İÇEL’DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u çalıştıran ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-offa kalarak takımı şampiyon yapıp 2. Lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Selahattin Dinçel Fethiyespor’dan ayrılarak İçel İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Daha sezon başlamadan İçel İdman Yurdu Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdığını duyurdu.

BAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’nde Fethiye Şehir Mezarlığı’nda bulunan şehitleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Muharip Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ziyaret etti.

GÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİ

Yargıtay Eski Genel Sekreter Yardımcısı ve devletin çeşitli kademelerinde 36 yıl görev yaptıktan sonra ülkemizin cennet köşesinde emekliliğe karar veren Emekli Cumhuriyet Savcısı Ercan Yalçınkaya, bülbüllerin götürdüğü kırmızı güller arasında sultanlara layık düğün yaptı.

ÜRETİCİ PAZARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Fethiye’de Cuma günleri Salı Pazarı alanında kurulan ve üretici pazarı olarak bilinen pazarda bu hafta Kurban Bayramı yoğunluğu yaşandı.

BABADAĞ 1200’DE MUHTEŞEM CAZ KONSERİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio sahnesinde en güzel şarkılarına yer verdiler.

Fethiye merkezi tatilde boş

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla, turizm şehri Fethiye tatil için tercih destinasyonlarından biri oldu. Geçtiğimiz bayramlara nazaran istenilen yoğunluğun yaşanmadığı Fethiye’de şehir merkezi boş kaldı.

Mete Ay “Eskisi kadar dolu bir Fethiye olmadı”

Kurban Bayramı’nda bu yıl Fethiye’nin eski doluluk oranlarını yakalayamadığını söyleyen Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, bayramın üçüncü gününden sonra Çalış’ın doluluk anlamında iyi bir yüzde yakalandığını belirtti.

Benzine indirim, Lpg’ye zam geldi

14.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere LPG’ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim geldi.

Serdar Ortaç Babadağ’ı Salladı

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Serdar Ortaç sahne aldı. Ortaç konser boyunca dinlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

AMİNTAS KAYA MEZARLARI’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Fethiye Şehir Merkezi’nde yer alan Amintas Kral Mezarları Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Geçen yıl 21 bin 429 ziyaretçiyi ağırlayan tarihi yer bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

Toplam 608 haber.