ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Alzheimer Derneği’nden Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Dr.Mehdi Sadat ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Bilinçsiz avlanma balık verimini azaltıyor

Hobi ve spor olarak sahilden olta ile balık tutan balıkçılar geçmişte olduğu gibi balık olmamasından rahatsız. Kıyı balıkçılığı yapan balık avı severler kıyılarda bilinçsizce atılan ağların körfezde balık verimini düşürdüğünü ifade ediyorlar.

Salı pazarında yoğunluk

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Fethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattı

TFF ikinci lige yükselen Fethiyespor’da taraftarlar derneği şampiyonluk kupasını Fethiyespor’un unutulmayan efsane taraftar ve futbolcularının mezarlarına götürerek aileleriyle duygusal anlar yaşattı.

Kurban Bayramı yaklaşınca bıçakçılar yoğunlaştı

Mübarek Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kurban kesmek isteyenlerin kurbanlık bakmaya başladığı şu günlerde evlerinde bulunan bıçakları daha keskin hale getirmek isteyenlerde bıçaklarını bileyletmek için usta arayışındalar.

Simit 5 lira

Fethiye’de geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zammın ardından şimdide simite zam geldi. 110-120 gram simit 5 liradan satılıyor.

Kongre tekrardan ertelendi

25 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi beklenen kongre yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumundan ötürü 2 Temmuz tarihine ertelendi.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

Şehrimin Çınarları serisinin yeni bölümü yayında

Hikâyeleri ile Fethiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, yaşantılarına tanıklık ettiğimiz Fethiye’nin önemli şahsiyetleri ‘Şehrimin Çınarları’ serisinde bir araya geliyor. Serinin 9. bölümü ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Youtube hesabında yayında.

CHP’li Erbay; ‘Ormanlar yanarken görmediğimiz uçak ve helikopterleri yangın saraya yaklaşınca gördük’

Muğla'nın Marmaris ilçesi Börtübed mevkiinde 3 gün önce başlayan ve rüzgarın etkisiyle farklı bölgelere yayılan orman yangınları halen devam ediyor. Yangın nedeniyle binlerce hektar ormanlık alan yok oldu. Marmaris – Datça karayolu trafiğe kapatıldı. Güvenlik gerekçesiyle birçok ev boşaltıldı.

Akaryakıt indirimi memnun etmedi

Brent petrol fiyatlarında yaşanan değişkenlik sonrası fiyatların aşağı doğru yönelmesi sonucunda benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim gelirken motorin ve LPG fiyatlarında değişiklik olmadı.

Göcek-Gürsü-Pırnaz yayla yürüyüşü başladı

Yıllar öncesinde yörüklerin sahil kesiminden yaylaya nasıl çıktıklarını anlatmak ve yörük kültürünü yaşatmak için yapılan Göcek-Gürsu-Pırnaz Yayla Yürüyüşü başladı.

Başkan Demir: Ormanlar da geleceğimiz de kaderine terk ediliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Marmaris'te dört bölgede art arda çıkan orman yangınlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Demir:" Anlaşılan o ki iktidar geçen sene yaşanan olaylardan ders çıkartmamış" dedi.

Fethiye’den Tanıtım Atağı

Fethiye Belediyesi’nin organizasyonu ile Fethiye’ye gelen Çin Halk Cumhuriyeti’nin en etkili medya kuruluşlarının mensupları ile işadamlarından oluşan bir heyet Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ve Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Çıralı Ve Uysal’dan Turizm Değerlendirmesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal 2022 yaz sezonunda turizmi değerlendirdi. FTSO Başkanı Çıralı Marmaris’te yaşanan yangın felaketi ile de ilgili açıklamalarda bulunarak “Yeşil Marmaris kara bir Marmaris oluyor” dedi.

Toplam 608 haber.