ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Güneş Kremi Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Güneş kremi fiyatları marketlerde 320 TL'ye kadar çıktı. İki yıl önce 80 TL, geçen sene 160 TL olan güneş kremi fiyatları şu an 320 TL’den satılıyor.

Tanesi 80 Lira Olan Karpuz Dilimle Satılıyor

Karpuz, pazar ve market tezgâhlarında yerini aldı. Kilosu 7 liradan satılan, tanesi 80 TL'yi bulan karpuz, artık dilim halinde satılmaya başladı.

Yağışlar Geliyor

Yaz ayına girilmesiyle birlikte sıcak hava etkisini arttırmaya başladı. Haftalardır etkili olan güneşli hava, hafta sonundan itibaren yerini yağışa bırakacak.

Benzin ve otogaza büyük zam

Akaryakıta zam yağmuru sürüyor. Son olarak benzine 2,18 TL, Otogaza (LPG) ise 55 kuruş zam geldi.

Kades Bilgilendirme Standı Kuruldu

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce kadına şiddeti önleme ile ilgili KADES bilgilendirme standı kuruldu.

Beşkaza Yangınlara Karşı Tek Yürek!

Seydikemer Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği iş birliği ile düzenlenen ‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesinde ilk kez izleyici ile buluştu. İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan belgesel gösteriminde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Seydikemer ve Fethiye’de Kuvâ-yi Milliye ruhunu gördüm. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşını nasıl hep birlikte kazandıysak yangınları da hep birlikte söndürdük” ifadelerini kullandı.

İyi Parti'den Rozet Takma Töreni

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından partiye yeni katılan üyeler için rozet takma töreni gerçekleştirdi.

Pazarda Üretici Denetimi

Fethiye Ziraat Odası Başkanlığı ve Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri Cuma günleri kurulan Üretici Pazarı’nda denetim yaptılar. Denetimlerde pazarda satış yapan üreticilere çeşitli bilgiler aktarılırken aynı zamanda satış yapanların gerçek üretici olup olmadığı denetlendi.

Kıvrak Motor’dan Gaziler Derneği’ne Elektrikli Motosiklet

Honda Bayisi Nuri Kıvrak tarafından Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kamu kurum ve kuruluşlarında dernek işlerinin halledilebilmesi için kullanılmak üzere elektrikli motosiklet bağışı yapıldı. Bağışlanan motosiklet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı törenle derneğe teslim edildi.

Müzikle Çevre Sevgisini Anlattılar

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri kurdukları orkestra ile çalıp söyleyerek çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmaya çalıştılar.

Doyasıya Eğlendiler

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklar uçurtma uçurarak doyasıya eğlendi.

Asala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldı

9 Haziran 1981 yılında Sözleşmeli Sekreter olarak görev yaptığı Cenevre’de görevi başında Ermeni Terör Örgütü Asala tarafından şehit edilen Mehmet Savaş Yergüz için anma töreni düzenlendi.

Motorin 28 Lirayı Geçti

8 Haziran Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,93 TL zam geldi. Uygulanan zammın ardından motorinin litre fiyatı 28,21 liradan satılmaya başlandı.

Seydikemer’de Haziran ay’ı meclis toplantısı yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında yapıldı.

Motorine Dev Zam

8 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 93 kuruş zam bekleniyor.

Fethiye Belediyesi Atatürk Büstlerini Yeniliyor

Fethiye Belediyesi, ilçe genelinde bulunan, eskimiş tüm Atatürk Büstlerini yenilerken, büstü olmayan kurum ve kuruluşlara da yenisini yapıyor.

Toplam 608 haber.