ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yöresel dans festivali devam ediyor

Fethiye yöresel dans festivali, Beşkaza meydanında devam ediyor. Festival kapsamında saat 18:30 ve 21:00 arasında dans gösterileri sergilendi.

Yöresel Lezzetler Halkla Buluştu

Fethiye Yöresel Dans Festivali, Beşkaza Meydanı’nda başladı. Festival kapsamında birçok yöresel yemekler yapılarak halka ikram edildi.

Emekliler Bir Araya Geldiler

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu üyeleri, İskele Halk Evi’nde bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen toplantıda emeklilerin sorunları hakkında fikir alış verişi yapıldı.

El Emeği Standları Beşkaza Meydanı’nda

El Emeği Göz Nuru stantları, Yöresel Dans Festivali kapsamında 2 gün boyunca Beşkaza Meydanı’nda olacak.

Kazı Kazan 500 Bin Tl Kazandırdı

Fethiye’de Karadenizli bir vatandaş Kazı Kazan’dan 500 bin lira ikramiye kazandı.

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı'ndaki ürünlerin fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

Trafik Kazası Yine Can Aldı

Seydikemer’e bağlı Çaykenarı Mahallesi Mezarlık Yanı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

Başkan Otgöz: “Engelli Bireylerimizin Sadece Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız”

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarındayız” dedi.

Tezgâhlarda Balık Bolluğu

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte tezgâhlardaki balık çeşitliliği arttı.

Sezon Hareketliliği Başladı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi sonrası sahil ve şehir merkezinde sezon hareketliliği başladı.

İlk Adım Kreşi’nden Anneler Günü Etkinliği

İlk Adım Kreşi tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Barbunn Bistro’da düzenlenen programa çok sayıda çocuk velisi anneler katıldı. Yemek yenip sohbet edilen etkinlikte çocuklar gelerek annelerine sürpriz yaptı. Sonrasında ise anneler için hediyeler verildi. Program Yetenek Sizsiniz Türkiye Finalisti Çiğdem Çelebi’nin kukla gösterisi ile devam etti.

Sadet Kansız’dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ’NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

Fethiye Tazelenme Üniversitesi, Yaşat Yaşlı Arkadaşımla Topluluğu ve Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) işbirliği ile yaş almış insanlarla birlikte Hıdırellez etkinliği düzenlendi.

ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN E-TWİNNİNG PROJELERİ

İbrahim Gül Anaokulu Öğretmeni Betül Özden Çırak E-Twinning Projeleri kapsamında farklı çalışmalara imza attı.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 12'incisi düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali vatandaşın yoğun ilgisiyle başladı. Bölgenin en büyük festivallerinden birisi olan festivalde yarın Edip Akbayram sevenleri ile buluşarak konser verecek.

KAYMAKAMDAN SÜRÜCÜLERE BİLGİLENDİRME

7-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında “Yayalar için 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosunun etkin olarak kullanılmasının sağlanması ve tanıtımının yapılması amacı ile Ölüdeniz Yolu Trafik Kontrol Noktası’nda sürücülere broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

Toplam 608 haber.