ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Huzurevi Sakinleri Anneler Günü’nü Kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Çalış’ta bulunan Yörük Çadırı’nda Anneler Günü ve Hıdrellez etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Fethiye Huzurevi’nin kadın sakinleri misafir edildi.

Muhacirler Hıdrellez’i Kutladı

Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biri olan Hıdrellez Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği, Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlik ile kutlandı.

Yeni orman yolları yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Yeni orman yolları yaptırılacaktır

Köyceğiz’e yardım eli uzatıldı

Fethiye Belediyesi ve AHBAP Derneği işbirliğinde Köyceğiz yangınında zarar gören ve ekonomik durumu iyi durumda olmayan vatandaşlara beyaz eşya yardımında bulunuldu.

Enflasyon Artışı Durdurulamıyor

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Nisan Ayı Tüketici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 69,97 olurken üretici fiyat endeksi yılık yüzde 121,82 olarak açıklandı.

Anneler Günü’ne Özel Karma Sergi

Fethiye Alzheimer Derneği, Fethiye Kardelen Sanat Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyesi olan Talin Kalemkaryan ve Emine Kırılmaz pandemi döneminde yaptıkları eserleri sergilemek ve elde ettikleri gelirleri üyesi oldukları derneklere bağışlamak için sergi açtı.

El emeği stantları bayram boyunca açık

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle Beşkaza Meydanı’nda kurulan “El Emeği Göz Nuru Stantları”, bayram dolayısıyla tüm hafta açık olacak. Stantlarda çantalar, el örgüsü büstüyerler, patikler, oyuncaklar, takı, ahşap ve cam eşyaları bulmak mümkün.

BAYRAMIN TADINI ÇOCUKLAR ÇIKARIYOR

Pandeminin etkisini azaltması ile kalkan yasaklardan sonra, ilk bayram olan Ramazan Bayramı’nda tatili fırsat bilen çocuklar, bayramın tadını çıkardılar.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN MİLLİYETÇİLER GÜNÜ AÇIKLAMASI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü sebebiyle basın açıklaması yayınladı.

SADET KANSIZ İŞÇİ BAYRAMI’NI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız dün kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı. Sadet Kansız İşçi Bayramı’nı ve Ramazan Bayramını kutladı.

DEREYE DÜŞEN ARACI İTFAİYE KURTARDI

Fethiye Muğla Karayolu Yuvarlakçay Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada yoldan çıkan araç Yuvarlakçay’a düştü. Düşen araçta sıkışan şahsı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı gerçekleşti. Bayramlaşmaya Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Partili Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

FETHİYE’DE BAYRAM SAKİN BAŞLADI

Bayram tatillerinde Türkiye’nin her yerinden çok sayıda misafir ağırlayan Fethiye’de, bayramın birinci günü geçmiş bayramlara göre daha sakin geçti.

Elif Bebek İçin Yardım Kampanyası

Fethiye otomobil spor kulüpleri derneği tarafından SMA hastası elif bebek için yardım kampanyası düzenlenecek.

Mustafa Kemal Bulvarı Trafiğe Açıldı

Uzun süredir trafiğe kapalı olan Mustafa Kemal Bulvarı diğer adıyla 22 metrelik yol trafiğe açıldı.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı.

Toplam 608 haber.