ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Alan tanıtımları yapıldı

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi’nde öğrencilerin alan seçimlerini kolaylaştırmak için alan tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtıma, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Baki Burucu katıldı.

Ali Kırca, Karaca’yı ziyaret etti

Haber sunuculuğu deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Karagözler’de korkutan yangın

Fethiye’de Karagözler mevkiinde yangın çıktı. Kısa süren yangında ilk müdahaleleri İtfaiye yaptı. Havadan gelen helikopter desteğiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Karagözler de çıkan yangının sebebinin ağaca düşen yıldırım olduğu bilgisi edinildi.

Atık Yağ bilgilendirilmesi yapıldı

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Doğa Dostu Derneği tarafından atık yağ bilgilendirilmesi yapıldı.

ÇEVRE HAFTASI İÇİN ÇELENK KOYDULAR

Fethiye Belediyesi farkındalık amacıyla Dünya Çevre Haftası dolayısıyla Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma tören düzenledi.

UZM. DR. OĞUZHAN TOKLU POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Uzm. Dr. Oğuzhan Toklu Polikliniği, Akarca Mahallesi Nadir Nadi Caddesi No:11/A’da açıldı.

Alim Karaca, “Halkın Olanı Halka Teslim Edeceğiz”

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı’nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

"Lucky" Kayıp

Yıllardır Fethiye Özgecan Anıtı'nın çevresinde yaşayan golden cinsi köpek "Lucky" 29 Mayıs Pazar akşamından beri kayıp.

Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

Enflasyon Rakamları Açıklandı

TÜİK'e göre mayısta enflasyon yüzde 73,50'ye yükseldi. Nisanda oran yüzde 69,97 olmuştu. ENAG'a göre ise mayıs enflasyonu yüzde 160,67'ye yükseldi. TÜİK'in madde sepeti fiyat listesini yayımlamaması, hesaplamayla ilgili soru işaretlerini artırdı.

Girgin: ‘Çevre Ajansı Eliyle Servet Transferi Yapılıyor’

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor. Teklifin Anayasa’ya aykırılığı üzerine söz alan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin şunları söyledi:

Halk Oyunları Gösterisi Alkış Aldı

1-8 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Oyunları Gösterisi düzenlendi.

Fethiye’de Dünya Tütünsüz Gününde Denetim Yapıldı

Fethiye’de 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü nedeniyle, tütün denetim ekiplerince, bilgilendirme ve denetimler yapıldı.

Kaymakam Balcı’ya Nezaket Ziyareti

28 Mayıs-1 Haziran 2022 tarihlerinde Göcek’te düzenlenen 17. Türk Ceza Hukuku Günleri Kongresi nedeniyle Fethiye’ye gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve Yargıtay Ceza Dairesi Üyesi Halil Adıgüzel, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

FTSO Çalışanları Risk Yönetimi Eğitimi Aldı

Üyelerine kaliteli hizmet verebilmek için her geçen gün kendisini geliştiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışanları risk yönetimini eğitimi aldı.

Salı Pazarı Doldu Taştı

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye'de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

Toplam 608 haber.