ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yangın Belası Geri Geldi

Geçtiğimiz yıl arka arkaya sahil bölgelerimizde çıkan yangınlarla ciğerlerimiz yanmıştı. Orman yangınları yaz aylarının gelmesi ve havalarının ısınması ile yeniden başladı. Dalaman’a bağlı Gürköy Mahallesi’nde çıkan yangından sonra Marmaris’in Bördübet Koyu’nda çıkan orman yangını hala söndürülemedi.

Peynir Fiyatları Cep Yakıyor

Çiğ süt fiyatına uygulanan yüzde 32’lik zamdan nasibini kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünü olan peynir aldı. Beyaz peynirin fiyatı 100 lirayı gördü.

Selçukoğlu Sesiyle Büyüledi

Müzikli Fethiye Akşamları kapsamında Mustafa Selçukoğlu, 3. Etap Sahil Bandı’nda müzikseverler ile buluştu.

Ekmeğe Zam Kapıda

Muğla'nın bazı ilçelerinde ekmeğe tekrardan zam geldi. Fethiye’de en son 5 ay önce 3 liraya çıkartılan ekmek fiyatına, yeni bir zam gelmesi bekleniyor.

Seydikemer Belediyesi selden bozulan yolları hızla onarıyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış sonrası medyana gelen sel felaketiyle bozulan yolları hızla onarıyor.

Belediye Halk Plajları Sezona Hazır

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kriz sadece TL’yi vurdu

Dünya’da en değerli para birimi sıralamasında 2017 yılına kadar 20. Sıralarda bulunan Türk Lirası 2022 yılında 44 sırada kendisine yer bulabildi. Türk Lirası ayrıca 2021 yılında dolar karşısında en çok değer kaybeden ülkeler sıralamasında yüzde 44 ile birinci olarak büyük itibar kaybetti.

Fethiye Belediyesi’nden tanıtım atağı

Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti’nin en etkili 3 medya kuruluşuna mensup bir grup gazeteci Fethiye Belediyesi’nin organizasyonu ile bu hafta Fethiye’yi ziyaret edecek.

YOL ÇALIŞMASINDA SON EVRE

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor.

Üniversite Sınavı Sona Erdi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen 2 gün boyunca süren Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tamamlandı.

Babalar Günü’nde Alışveriş Yoğunluğu

Her yıl Haziran ayının 3. haftasında kutlanan ve Babalar Günü'nün de alış veriş yoğunluğu yaşandı.

Buğday alımı başladı

Seydikemer’de Toprak Mahsulleri Ofisi buğday alımlarına başladı. Çiftçiler ise bereketli bir yıl olmasını dilediler.

Başkan Karaca’ya Engelli Dostu Ödülü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği kuruluşunun 62. Yılı olması nedeniyle İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Tersane Sorunu Devam Ediyor

Fethiye’de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor. Turizm sezonunun açılmasının ardından yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Babalar Gününü Kutladılar

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

Motorine Üst Üste Zam! Litresi 30 Tl’yi Geçti

Akaryakıta zam yağmuru durmuyor. Motorine üst üste gelen zamlar sonrası litresi 30 lirayı geçti.

Toplam 608 haber.