ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Enflasyon durdurulamıyor

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon geçtiğimiz ay yüzde 4,95 artarken, yıllık bazda yüzde 78,62'ye çıktı. Böylece yıllık enflasyon son 20 yılın zirvesine çıktı.

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.

İlk müdahale için ‘bidonlu’ önlem

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü olası orman yangınlarına karşı ormanlık alanlardaki yol kenarına su dolu bidonlar koydu. Ormanlık alandaki cam başta olmak üzere yangına sebebiyet veren geri dönüştürülebilir maddeler ve tüm çöpler toplandı.

Seydikemer’de üreticilere makine ve ekipman dağıtıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Tarım ve Orman Bakanlığının Kırsal Kalkınma Yatırımlarının desteklenmesi projesi kapsamında Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen makine ve ekipman teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Dünya ile rekabet etmek için kaliteli üretim yapmak zorundayız. Başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı.

Üretici pazarında fiyatlar uygun

Fethiye’de Cuma günleri pazaryerinde kurulan Üretici Pazarı’nda fiyatlar her kesime hitap ediyor.

CHP’den “Yaşamhak” açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Yaşamhak’ın yeni uygulamasına ilişkin basın açıklaması CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nda Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak tarafından da okundu.

Denize çelenk bıraktılar

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile Fethiye’de düzenlenen etkinlikler kapsamında Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve protokol üyeleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile deniz şehitlerimiz için denize çelenk bıraktılar.

Yenisini alamayan eskisini tamir ettiriyor

Akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak birçok ürünün fiyatının artması ve enflasyonun yüzde 73’lere çıkması sonucunda ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar kurban bayramının da yaklaşması ile beraber yeni ayakkabı alamayınca eskisini tamir ettiriyorlar.

Fethiyeli boksör şampiyon oldu

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.

Kızılaydan Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Alper Balcı’yı makamında ziyaret etti.

Fethiyespor 2. Lig kırmızı grup’ta

TFF 3. Lig 3. Grup’ ta play off karşılaşmaları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor’un rakipleri belli oldu. Fethiyespor 2022-2023 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek.

Fethiye’de yeni diş kliniği

Fethiye’de Diş Hekimi Hamza Şahin yeni kliniğini Esnaf Hastanesi karşısına açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa birçok önemli isim katıldı.

Selim Kayacı Fethiyespor’da

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Sarıyer forması giyen Selim Kayacı ile anlaştı. Selim 2 yıl Fethiyespor forması ile ter dökecek.

Senit Ekmek ve incir, Slow Food listesinde

Fethiye Kayaköy’de faaliyet gösteren Fatih Saatcı’nın işletmesi “Senit Ekmek” ile yine Kayaköy’de faaliyet gösteren Hilal Hatip Sırmalı’ya ait “İncir” adlı işletme Slow Food Aşçılar Dayanışması Listesi’ne girerek prestijli bir başarıya imza attılar.

İnşaat Mühendislerinden Karaca’ya ziyaret

Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Kaya ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda EKİP-Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Grubu Kurucu Başkanı Durmuş Çelen de Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Hastane çilesi bitmiyor

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde dişlerini yaptırmaya giden emekli polis Bekir Doğan dişlerini yaptıramadığı için isyan etme noktasına geldiğini ifade etti. Artık intihar etmeyi düşündüğünü bile söyleyen Bekir Doğan yetkililere “Bana reva görülen bu mu?” diye sordu.

Toplam 608 haber.