ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Protokol gazilerle bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

Dont Mahallesi’nde asfalt hazırlığı sürüyor

Seydikemer’in ismiyle ünlü mahallesi Dont Mahallesinde asfalt hazırlığı sürüyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz kış demeden rahat ve güvenle kullanabilecekleri yol yapımı için mesai kavramı gözetmeden çalışıyor.

Fethiye’de Bayram Tatili Tedbirleri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Kurban Bayramı tatili için Fethiye’de alınacak önlemler konuşuldu. Özellikle Ölüdeniz Mahallesi ve Fethiye ilçe merkezinde trafik yoğunluğunu azaltacak önerilerin detaylı şekilde ele alındığı toplantıda, tatilcilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda tatillerini geçirebilmesi için bir dizi önlem alınması kararlaştırıldı.

Karaca’ya sürpriz doğum günü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı. Belediye binasında yapılan kutlamada, Karaca personellerin alkışları arasında salona girdi.

Fethiyespor ilk hafta Zonguldak deplasmanında

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’un ligdeki ilk maçı belli oldu. 3. Lig’de şampiyon olarak bir üst lige yükselen Fethiyespor 2. Lig’deki ilk maçını 28 Ağustos’ta Zonguldak Kömürspor ile oynayacak.

Atatürk caddesi trafiğe açıldı

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

Başkan Otgöz: “Seydikemer bir cennet”

Muğla’nın Seydikemer ilçesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde bölgeye tatile gelen misafirlerine deniz, kum, güneş ekseninin dışında tarihi yerleri görme ve doğayla iç içe olma imkânı sunuyor. Seydikemer’in Muğla’nın parlayan yıldızı olduğuna dikkat çeken Seydikemer’in Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Saklıkent, Seydikemer’in dünyaya açılan penceresi. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler Saklıkent’imizi ziyaret ederek, ilçemiz hakkında da bilgi sahibi olabilirler” dedi.

Sağlık çalışanları 2 gün iş bırakıyor

Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Ekrem Karakaya’nın 6 Temmuz 2022 tarihinde Konya Şehir Hastanesi’nde, görev yaptığı esnada hasta yakını tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda katledilmesi nedeni ile doktorlar bugün ve yarın olmak üzere 2 gün boyunca “Sağlıkta Şiddete Hayır” sloganı ile iş bırakacaklar. Görevlerini yaptıkları sırada can güvenliği isteyen sağlıkçılar bununla ilgili Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi yanında basın açıklaması yaptılar.

Fethiyespor'dan orta sahaya takviye

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

Sigara izmariti çiftliği yaktı

Sigara izmariti nedeni ile çıkan yangında hayvan çiftliğinde bulunan saman ve yonca balyaları buğday ve yem çuvalları yandı. Ayrıca çiftlik içerisinde bulunan süt sağım boruları da zarar gördü.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Başkan Öztürk Kurban Bayramı ile ilgili “Kurban, Allah’a yaklaşmaktır, teslimiyettir…’’ifadelerini kullandı.

Öztürk “Büyükşehir sınıfta kaldı. Rezil olduk”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Fethiye Körfezi’ne akan kanalizasyon ve bunun sonucunda sahil kesimlerinde ortaya çıkan koku ile ilgili açıklama yaptı. Öztürk “Kriz masaları yemek yemek için değil bu tür sorunları çözmek için oluşturulur” dedi.

Paspatur Çarşısı’nın esnafı dertli

Fethiye’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Paspatur Çarşısı esnafı dertli. Akaryakıt artışları ve döviz kurlarının önlenemeyen yükselişi ve buna bağlı olarak enflasyonun artması ile işlerinin sekteye uğradığını söyleyen esnaf iş yapamamaktan şikayetçi.

Ölüdeniz’de taksi botlar bayrama hazır

Ölüdeniz’de yerli ve yabancı turistleri kısa süreli sürat teknesi ile gezintiye çıkararak bölge tanıtımına büyük katkı sağlayan Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi’ne bağlı tekneler Kurban Bayramı tatiline hazır. Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi Başkanı Şaban Tokgöz yaptığı açıklamada “’Biz şuanda sektör olarak bayrama hazırız. Misafirlerimizi de bu dokuz günlük tatilde Ölüdeniz’e bekliyoruz” dedi.

Kökten’den Kaymakam’a teşekkür

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatili boyunca Fethiye’de bayramın rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak amacı ile yapılan Kurban Bayramı Turizm Önlemleri Koordinasyon Toplantısı’nda alınan kararlardan dolayı Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya teşekkür etti.

Kaymakam Balcı Kurban Bayramı’nı Kutladı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Toplam 608 haber.