ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Marmaris Kent Konseyi’nden Doğa Mücadelesi

Marmaris Kent Konseyi tarafından Sinpaş’ın İçmeler Kızılkum Mevkii’nde başlattığı entegre projesi için açılmış olan “ÇED gerekli değildir” kararının iptali istemli davanın karar duruşması yapıldı. Edinilen bilgiye göre mahkeme 15-20 gün içinde dava konusu hakkında kararını verecek.

Başkan Erol, “Bayramlar Kardeşliktir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Fethiyespor defansını güçlendirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Başkan Otgöz, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında yapıldı.

Salı Pazarı Sallanıyor

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Fethiyespor’da Görev Dağılımı

TFF 3.Lig’den playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni yönetimini oluşturan Fethiyespor’da Esat Bakırcı bir dönem daha başkan seçilirken yönetim olarak görev dağılımı yapıldı.

FTSO’dan rekortmen firmaya plaket

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de 2020 yılında kurumlar vergisi rekortmeni olan aynı zamanda en fazla istihdam sağlayan işletmeler arasında 3’üncü sırada yer alan ‘Doğantur Turizm, Emlak, İnşaat Taahhüt, Nakliye, Akaryakıt, LPG, Otogaz, İthalat ve İhracat, Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Doğan’a plaket verdi. Doğan ve birlikte çalıştığı tüm şirket yetkililerini tebrik eden Başkan Çıralı, “Bu vesileyle ödedikleri vergiler, sağladıkları istihdam, ihracat ve turizm girdileriyle bölge ve ülke ekonomimize değer katan, tüm FTSO üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

6 Ayda 6 Bin 933 İcra Dosyası

2 yıl süren pandeminin ardından Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının da etkisiyle büyük bir ekonomik sıkıntıya giren vatandaşlar borçlarını ödeyemiyorlar. Borçları yüzünden büyük bir sıkıntı yaşayanlar icra dosyaları ile boğuşuyor.

Fethiye Belediyesi şirketinden çalışanlara jest

Fethiye Belediyesi'ne bağlı Belediye Hizmetleri Turizm Ticaret A.Ş. yönetimi çalışanlarına bayram jesti yapıyor.

Yerkesik Dağdibi Bağlantı Yolunda Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Menteşe Belediyesi ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdiler. Belediye ekiplerince Yerkesik ve Dağdibi Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda Asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.

İyi Parti ‘den Yaz Seferberliği

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye’de esnaf ziyaretlerine başladı. 2023 yılının Haziran Ayı’nda yapılacak seçimlere bir yıldan az bir zaman kala İyi Parti seçim startını hızlı verdi. Parti teşkilatı Dispanser Caddesi ve Çarşı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban bu ziyaretleri düzenli olarak yaparak Fethiye’nin 41 mahallesini gezeceklerini ifade etti.

Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde ADM Elektrik Dağıtım AŞ., MUSKİ, Telekom ve Vodafone kurumlarının Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökümü yapımı başlandı. Atatürk Caddesi’nde süren sıcak asfalt çalışması salı gününe ( 05 Temmuz 2022) kadar tamamlanacak.

Bayram trafiği erken başladı

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte beklenen trafik yoğunluğu haftanın ilk gününde kendini gösterdi. Hafta sonu da yoğun olan trafik özellikle şehir merkezi ve Ölüdeniz Yolu üzerinde etkisini gösterdi.

Şampiyonlardan Ticaret Odası’na ziyaret

Seydikemer ve Fethiye’den Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılarak Minik 1 Boy ’da 2. Olan Egehan Katrancı ve Deste Orta Boy ’da 1. Olan Muhammet Enes Özcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Yörük Şenliği 23-24 Temmuz’da

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz’da Özlem Şahin’de konser verecek.

Toplam 608 haber.