ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Üniversite Hayali İçin Sınava Girecekler

Tüm okul hayatları boyunca iyi bir üniversite okuyabilmek adına çalışan ve eğitim öğretim gren öğrenciler için Yükseköğretim Kurumları Sınavı geldi çattı. 18 Haziran Cumartesi(Yarın) günü Saat 10’da TYT sınavı, 19 Haziran Pazar günü saat 10’da AYT ve 15.30’da YDT sınavları yapılacak.

1 Temmuz 2023’e Kadar Konut Kira Artışı Yüzde 25

Kira artışlarına sınırlama getiren yeni yasal düzenleme 11 Haziran'da Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 11 Haziran 2022 ile 1 Temmuz 2023 tarihleri arasında yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmalar, bir önceki kira yılına ait kira bedelinin yüzde 25'ini geçemeyecek.

FTSO Üyesi 21 Kuyumcu, Belge Almak İçin Sınava Girdi

Kuyumcular mesleki yeterlilik belgesi almak için sınava girdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (TOBB MEYBEM) tarafından düzenlenen ‘Kuyumcu (Perakende) (Seviye 4)’ sınavlarına 21 kişi katıldı.

Can Dostlarımız İçin Mamamatik Uygulaması Başlatıldı

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Can Dostlarımız” için Mamamatik uygulamasını başlattı.

Muğla’da Geleneksel Çocuk Oyunları şampiyonları belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları Muğla Atatürk Spor Salonu ve Menteşe Spor Salonunda yapılan yarışlarla sona erdi.

Belediye Başkanı Alim Karaca Üniversite Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayımladı ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Fethiye İle Üsküp Arasında Turizm Ve Ticaret Köprüsü İçin İlk Adım Atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) turizmde pazar ülke çeşitliliği hedefi kapsamında bir adım daha atıldı. FTSO ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile arasındaki kardeş oda protokolü çerçevesinde düzenlenen ilk ziyaretten güzel haberlerle dönüldü. FTSO koordinasyonunda Üsküp’e yapılan ziyarete Fethiye’deki konaklama sektörünün temsilcileri ve Dalaman Havalimanı temsilcileri katıldı. Ziyaret kapsamında MATTO tarafından düzenlenen çalıştayda Kuzey Makedonya ile Fethiye’nin turizm acenteleri, otelcileri ve havayolu firmaları temsilcileri bir araya gelerek, 2023 yılı itibarıyla başlatılması planlanan uçak seferleri için yapılması gerekenler ele alındı. Üsküp-Fethiye uçak seferlerinin 2023’te başlatılmasıyla Fethiye, Makedonyalı turistleri ağırlamaya başlayacak.

Doktorlar İş Bıraktı

Sağlık çalışanları haklarında yapılacak düzenlemelere ilişkin TBMM Genel Kurulu’na sunulan yasa tasarısının haklarında yeterli iyileştirme sağlamadığına dikkat çeken sağlık meslek örgütleri, Fethiye’de bir günlük iş bıraktı.

Zehra Kuleli Beach’te Feb Toplantısı Yapıldı

Zehra Kuleli Beach’te Fethiye Birlik Ve İyilik Platformu’nun aylık toplantısı yapıldı. Kaymakam Alper Balcı, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve STK üyelerinin de katıldığı toplantıda gençlerin kötü alışkanlıklardan nasıl kurtulabilecekleri hakkında konular konuşuldu.

İYİ Parti’den Rozet Töreni

Seydikemer Belediyesi İyi Parti Meclis Grup Başkanı Uğur Karadon, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil Faik Bozkurt ve ilçe teşkilatının saha çalışmaları kapsamında, İyi Parti Seydikemer Teşkilatı’na üye olan isimlere rozet takma töreni düzenlendi.

Demokrat Parti’den Basın Toplantısı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Binası’nda basın toplantısı yapıldı. Toplantıda Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu ve GİK Üyesi Atınç Koylu konuştu.

CHP’de Seyit Torun Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette partililer ile bir araya gelen Torun partililere sesledi. Seyit Torun konuşmasında Çanakkale’ye bağlı çan İlçesi Belediye Başkanı’nın da görevden alındığını ifade etti.

Salı Pazarı’nda Sabah Hareketliliği

Her haftanın Salı günleri kurulan ve yerli ve yabancı vatandaşların alışveriş için uğrak noktası haline gelen salı pazarında sabah hareketliliği gözden kaçmadı.

Kaymakam Balcı’dan Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Balcı, şu ifadelere yer verdi: ‘’Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

CHP Danışma Kurulu Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Tekilatı tarafından İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda partili katıldı.

BAŞKAN ÖZTÜRK; “BOŞ İŞLERLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK“

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalara cevap veren ilçe başkanlarından en son CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir sert sözlerle AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ü eleştirmişti. Şimdi de Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk’ten Mehmet Demir’e cevap geldi.

Toplam 608 haber.