ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çıralı’dan Şampiyonluk Mesajı

TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, Fethiye’yi sevince boğdu. Karşılaşmayı Ankara Eryaman Stadı’nda tribünlerden takip eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, maç sonu yaptığı açıklamada büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Maddi ve manevi olarak Fethiyesporumuzun her zaman yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da yanında olacağız.” dedi.

Ak Parti’den Ankara seferi

Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiyespor ve İçel İdman Yurdu karşılaşması için Ankara’ya yola çıktı.

Kaymakam Balcı’dan Zeybek Gösterisi

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Ölüdeniz Güzelleştirme Derneği önünde düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Balcı katıldığı etkinlikte zeybek oynadı.

Sıcaklıklar artıyor

Mayıs ayının bitmesine sayılı günler kala hava sıcaklıkları artmaya başladı. Fethiye’de bu hafta sıcaklık 31 dereceye kadar artacak.

Başkan Öztürk MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç’ı ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer ilçe Başkanı Mehmet Arıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ü ziyaret etti.

Muğla’da geleneksel el sanatları keçe aksesuarları yapımı kursu başlayacak

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 'Geleneksel El Sanatları Keçe Aksesuarları Yapımı Kursu' açılacak.

Fethiyespor 2. lig seferinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek 2.Lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Fethiyespor play-off maçlarında İçel İdmanyurdu ile final maçına çıkacak. Kazandığı takdirde 2. Lige yükselecek olan takımımız maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti.

Fethiye mutfağı gün yüzüne çıkıyor

Pandeminin etkisini yitirip, normalleşme adımlarının atıldığı ve turizm hareketliliğinin arttığı şu günlerde şehirlerimizin birçoğunda gastronomi etkinlikleri düzenlenmeye başlamıştır. Ancak, birçok etkinlik sönük geçmekte ve bu durumda da hem zaman hem de mali kaynaklar açısından verimsiz sonuçlar doğurmaktadır.

Dalaman’da Toplu Açılış

Dalaman Belediyesi tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen projeler ile ilgili Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Koray Avcı Dalaman’ı Coşturdu

Dalaman Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi. Konserde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

Benzin 24 Lirayı Geçti

Geçen gün litre başına 1 lira 70 kuruş zam gelen benzine yeni bir zam daha uygulandı. Benzinin litre fiyatına 1 lira 3 kuruşluk bir zam daha yapıldı.

Gençlerden Karate müsabakası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında karate müsabakası düzenlendi.

Benzine Yeni Zam Kapıda

Akaryakıta gelen zam hız kesmeden devam ediyor. Benzine 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor.

Ftso’da Ölüdeniz Mahallesi’nin Sorunları Görüşüldü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen toplantıda Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi üyesi işletmecilerle turizm sezonu hazırlıkları tamamlanan Ölüdeniz Mahallesi’nin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. İşletmecilerden gelen taleplerin kayıt altına alındığı toplantıda, ilgili bakanlıklar ve TOBB başta olmak üzere tüm platformlarda üyelerin sorunlarını dile getirdiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Biz icra makamı değiliz. Ancak üyelerimiz, Fethiye ve Seydikemerimiz için her sorunun üzerine gideriz.” dedi.

Muğla’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlanacak

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Toplam 608 haber.